Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole wielokulturowe Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój mąż jest Japończykiem, szukam w Warszawie przedszkola wielokulturowego, do którego będą mogły chodzić nasze dzieci. Przedszkole ma być świeckie, najlepiej z angielskim. Znacie takie?

Gość gość
To sprawdź sobie przedszkole Tequesta na Mokotowie. To przedszkole z angielskim i hiszpańskim. Jest tam sporo dzieci obcokrajowców. To, co jest fajne, to że nie dyskryminuje się tam nikogo ze względu na wyznanie czy kulturę, z której pochodzi. Polecam!

Gość gość
Jest na Bielanach przedszkole Bajeczka. Uczą tam angielskiego, zapewniają świetną opiekę, serwują dobre jedzenie. Żadne dziecko nie poczuje się tam dyskryminowane.

Gość gość
Dzięki za info! Byłam już na spotkaniu w Tequeście z dyrektorką placówki. Bardzo ciepła i kontaktowa osoba. Wszystkiego się dowiedziałam i wygląda na to, że moje dziecko będzie tam chodzić! :-)

Gość gość
Dobrze słyszeć! Ja też szukam przedszkola wielokulturowego dla córki, mój mąż jest Kanadyjczykiem i chcemy, aby córka miała kontakt z angielskim na co dzień. Sprawdzimy Tequestę. Chyba nie ma wielu takich miejsc w Warszawie.

Gość gość
To ja zachęcam do sprawdzenia Bajeczki. Świetne przedszkole integracyjne z autorskimi projektami i nauka angielskiego codziennie.

Gość gość
Słyszałam, że w Tequeście są panie przedszkolanki różnych narodowości, mi się to bardzo podoba. Nigdy nie wiadomo, jaki kraj w przyszłości wybierze nasze dziecko i jak od najmłodszych lat obcuje z ludźmi różnych narodowości, to potem będzie mu łatwiej!

Gość gość
Też słyszałam, że Tequesta to międzynarodowe przedszkole, bo chodzą tam dzieci różnych narodowości. Mąż koleżanki jest Japończykiem i ich dziecko świetnie czuje się w Tequeście.

Gość gość
Nie wiecie jak tam wygląda sprawa z czesnym?

Gość gość
O, fajnie, że można zostawić dziecko na pół dnia :)

Gość gość
Czy ktoś z was ma doświadczenie z karnetami w Tequeście?

Gość gość
Ja kiedyś kupowałam, masz pytania?