Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita777

moje odchudzanie i juz

Polecane posty

Gość Anita777

rozpoczęcie 103,5 kg data 1.12.2015 waga cel - marzenie 65 kg należy stracić prawie 40 kg dieta 800 kcal "ostatniej szansy" + ćwiczenia + woda mineralna i pyszne herbatki bez cukru czas diety - 1.06.2016. motywacja: ślub brata w czerwcu? ślub kuzynki w sierpniu? pokazać rodzinie swoje nowe oblicze :)) BożeNarodzenie i NowyRok przeżyć na MŻ i wybrać się na rodzinny spacer :) 104 103 102 101 100 99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 ... 175 cm Czasem człowiek musi przejść piekło, by zmienić się w anioła.

Gość Anita777
wtorek, 1 grudnia 2015 dzień 1. 11:00 kawa z mleko, garstka winogron, mandarynka miasto zakupy - ruch :) 2 suszone morelki, woda mineralna 13:00 kawa z mlekiem i aromatem orzechowym 15 min rower stacj. 15:00 pierś z kurczaka i kalafior 16:00 jabłko duszone z rodzynkami i pł.ow. 17:00 naleśnik z bananem i serkiem wiejskim 20:30 herbatka owocowa 21:00 pół kubka mleko i mandarynka 22:00 herbata z cytryną 1100 kcal / 800 no trochę za dużo, za często jadłam, widać, że w godzinie popołudniowej byłam jakaś głodna, i miałam zachcianki, jedna ja na pierwszy dzień to i tak super się ograniczyłam :) środa, 2 grudnia 2015 dzień 2. od 7:30 na nogach, byłam na czczo - badania krwi. miasto zakupy - szklanka coli zero :) 9:00 drożdżowy rogal z serem i kawa z mlekiem chora jestem spałam od 10 do 12 :/ 13:00 barszcz czerwony z uszkami duża porcja 14:00 garść orzechów włoskich (wiecie jak dużo mają kalorii?? 195 kcal garstka? jakbym wiedziała, to bym tyle nie zjadła) 16:00 szejk (jabłko, pół banana, pół gruszki) 1050/800 a potem już tylko herbatkę planuję nakupowałam mnóstwo nowych ciekawych smaków i teraz pozostaje tylko degustować :) Pamiętaj: kalorie nie są wstanie Cię uszczęśliwić!

Gość Anita777
Teraz to tak ogolnie jak będę jadła do 1200 do świąt to będzie bardzo dobrze, a po świętach chciałabym zacząć dietę: http://superlinia.pl/dieta_ostatniej_szansy_tylko_800_kalorii_dziennie/ Dieta ostatniej szansy tylko 800 kalorii dziennie bo osobiście potrzebuje ostatniej szansy bo nie odchudzam się od dzisiaj i mój metabolizm jest już do d ;P eh :(

Gość Anita777
Szczególnie bogata w: owoce i warzywa, nie tylko te sezonowe. Dieta ostatniej szansy zawiera spore ilości błonnika, dlatego zalecane jest picie dużej ilości płynów, najlepiej niegazowanej wody mineralnej w ilości ok. 2 litrów dziennie. Jest dobrym źródłem antyoksydantów, czyli witamin i minerałów ułatwiających walkę z wolnymi rodnikami. Stosowana zgodnie z przeznaczeniem, zawiera optymalną ilość białka, którego zadaniem jest m.in. podwyższenie tempa przemiany materii. Dzienna dawka kalorii: 800

Gość gość
Dziewczyno, na diecie 800 kcal na te śluby będziesz miała z 10 kg więcej. Po pierwsze to głodówka, po której rozwalisz sobie metabolizm i będziesz tyła od sałaty, dostaniesz jojo, po drugie nie wytrzymasz na niej długo. Przy twojej wadze będziesz chudła na 1500 kcal, do tego trochę ruchu i waga będzie spadać powoli i na zawsze. Ja w ten sposób schudłam 12 kg w 10 miesięcy i trzymam wagę od ponad roku. Ale zrobisz, co zechcesz. I jeszcze jedno strasznie dużo węglowodanów w tej twojej diecie, a białka i warzyw prawie wcale i chyba dużo więcej jest tych kalorii;) sama drożdżówka, ma ponad 300

Gość Anita777
przecież jem 1200 :) czyli dieta 800 kcal ostatniej szansy to dieta na 2 tygodnie to mój pierwszy plan :) to nie jest dieta na pół roku :) nie jestem głupia

Gość gośćklo
Najpierw oblicz swoje PPM. Wpisz sobie w wyszukiwarce "kalkulator PPM". Jest to wskaźnik ile twój organizm potrzebuje kalorii na przeżycie, nie wliczając w to, żadnej aktywności. Jeżeli będziesz jeść mniej to twój metabolizm spowolni i będzie dupa blada z twojego odchudzania.

Gość gość
Przed Foreverslimem stosowałam też różne inne tabletki efekty raczej kiepskie.Na Foreverslim trafiłam dzięki blogowi Foreverslim Na razie kończę pierwszy miesiąc z wynikiem -6 kg.

Gość mam podobnie ooo
hej Anita piszę do Ciebie gdyż mam bardzo podobny problem i pilnie potrzebuję kompanki do odchudzania.... proszę odezwij się i zacznijmy razem tą walkę :)

Gość mam podobnie ooo
mam 170 wzrostu , ważę dokładnie 102,5 więc parametry mamy prawie takie same, nie wiem ile masz wzrostu, moja największa waga jaką osiągnęłam to było 120 kg udało mi się zejść do 97 ostatnio sobie zaniedbałam odchudzanie i jest 102,5 muszę znowu wrócić na właściwe tory i zadbać o siebie a przede wszystkim o swoje zdrowie, kiedyś parę lat temu ważyłam w okolicach 70 kg i bardzo dobrze się czułam w takiej wadze i właściwie do takiej znowu dążę, proponuję abyśmy podeszły do tematu z głową i zaczęły jutro z samego rana z pełną parą energii ;) i siły do długiej walki, warto abyśmy zaczęły rozsądnie z fajną dawką kalorii na początek , ważne aby nie było to za mało ani za dużo no i oczywiście spora dawka ruchu to podstawa, mnie gubią kompulsy i ciągłe podjadanie ale zamierzam zacząć nad tym panować i rygorystycznie trzymać się wyznaczonych zasad, ustalmy dziś Anita sensowe zasady jeśli chodzi o odżywianie i *******ie wiem czy aktualnie pracujesz, czy masz rodzinę, czy mogłabyś napisać coś więcej o sobie ile masz czasu codziennego dla siebie na aktywność jak kwestia finansowa diety, może proponuję abyśmy dziś spotkały się tutaj na forum i ustaliły zasady i plan wspólnego odchudzania, czekam wieczorkiem postaram się być na forum i ustalimy co i jak , proszę zawalczmy o siebie bo bardzo potrzebuję wsparcia, zmian i kompanki ;)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

@Zdrowieprzedewszystkim W spisie chemicznych tabletek i proszków wymieniła Pani nasz produkt Alveo, który nie jest w sprzedawany w formie proszku, tabletek. Kolejnym zarzutem postawionym wobec Alveo jest nazwanie go toksycznym, chemicznym oraz trucizną. Alveo naturalnym produktem produkowanym w Kanadzie. Posiada certyfikat KOSHER oraz certyfikat Antydopingowy. Opinie na temat produktu wyraziło wiele polskich związków sportowych, posiadamy również rekomendacje wielu instytutów oraz związków. Być może została Pani wprowadzona w błąd co do Alveo. Jeśli chce Pani sprawdzić dokładne informacje dotyczące produktu zapraszamy na naszą stronę internetową akuna.net Pozdrawiamy Akuna Polska

Gość rowerowa15
ja miałam spory problem z nadwagą po urazie kręgosłupa kiedy nie mogłam praktycznie w ogóle uprawiać żadnego sportu, nawet jazda na rowerze nie wchodziła w grę :/ dużo przytyłam, a metabolizm w jednej chwili stał się tak ospały jak nigdy.. znalzłam wtedy tabletki iqgreen z zieloną kawą i to one ruszyły jakoś mój metabolizm i przyspieszyły odchudzanie:) teraz jestem już w dawnej formie:)

Gość matrittka
ja też brałam iqgreen ale po ciąży. sporo mi się przybrało wtedy ale dzięki ćwiczeniom i iqgreen też na pewno bo jednak zauważyłam że waga przy nich leciała szybciej w dół

Gość PANIEwela690
Ja zaczęłam swoje odchudzanie przed swoim Wielkim Dniem;) Ważyłam dużo bardzo dużo bo aż 102kg 168cm i mój narzeczony miał problem by mnie podnieść, śmieliśmy się że samochodem wjedziemy na sale;) ale nie potrzeba było schudłam do 68kg ;) i mój narzeczony spokojnie przeniósł mnie przez próg ;) ale to wszystko dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl nigdy sama bym tego nie osiągnęła,szybko się poddawałam jak próbowałam swoich sił sama.