Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Gdzie mozna poznac kobiety?

Polecane posty

Coraz bardziej o tym mysle :O nic nie mam sobie fo zarzucenia mam super buzke zgrabne nogi piekne stopki i fajna dupcie. Po prostu bym sobie pogadal z jakas laseczka gdzies na miescie. Nie dzisiaj

Gość Kobieta z tatuazem
Zaproś jakas koleżankę z pracy , jeśli ci sie któraś podoba . Pisałeś , ze zaczynasz nowa prace, wiec moze tam...

Jest w pracy jedna polka, jest bardzo przyjemna i jedna pakolka, hot w chooy actually doprowadzila mnie do wzwodu z 3 razy i se walilem k***a :( dzisiaj mialem wolne bo wczoraj wyszedlem o 9 rano do pracy i wrocilem do domu dzisiaj o 6 rano :O

Wstydze sie pytac kobiety z pracy :O myslalem zeby zaprosic ta pakolke i spytac sie czy chce go out ale nie bede mial okazji. Bardziej wole isc do pubu i zaczac rozmawiac z jakas kobieta ktora mi sie wyca interesujaca. Nigdy nie przechodzilem przez proces co robisz w zyciu czym sie interesukesz itp zawsze w necie tbh

To idz na jakies Party ... A nie ma tam Jakis polskich klubow? Ja tez jestem za granica i tu w moim miescie sa conajmniej 3 polskie imprezy, zawsze kogos sie pozna, tylko przewaznie sa to polaczki cebulaki :D Ja na twoim miejscu bym zaprosila ja, przecież to tylko spotkanie, nie musicie zaraz brać ślubu :D Jak będziesz taki skryty to marne szanse na związek widze

Trudno. Z polakami nie chce miec w uk nic do czynienia bo kazdy pracuje w fabrykach jak ciecie bez mozgu. A z angielka porozmawiac chce od dawna. Gadalem z paroma angielkami, ale mi chodzi o to zebym sie cieszyl znajomoscia z dana kobieta i zeby mnie uczyla angielskiego :P. Czemu nikogo takiego nie znam z plci zenskiej

Gość Bruto45
A może spróbuj na jakiejś stronie do poznawania ludzi online? Czat Onet i http://snapczat.pl to moi faworyci. Często tam przesiaduję i raczej trudno się nudzić.

Gość gość
neptyk ty za granicą siedzisz? :D