Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 cm gość

Dziewczyny czy lubicie robić loda

Polecane posty

Gość 16 cm gość

Jak wyżej :) Jak zaczynacie? Jak to robicie :) Ja sie musze obejść smakiem moja dziewczyna nie chce sprawić mi tej przyjemności, mówi ze nie lubi- ok, trudno :) dużo z was tak ma?

Gość gość
to po co z nią jesteś ? za kare powinienes odmawiac lizania jej pipy i mowic ''nie lubie'' sama sie liż

Gość gość
Ale ja lubie lizać pipe ;p Mam z nią zrywać tylko dlatego ze nie chce mi zrobic loda? :D Kocham ja :)

Gość gość
I już? Tyle :p

Gość gość
Ja tez podbijam

Gość gość
Uwielbiam robić loda mojemu facetowi Zaczynam od drapania jajeczek i masaż miejsca przedłużenia penisa A reszta paluszki lizać

Gość gość
i ja uwielbiam wylizuje jadra a potem penisa jak najglembiej sie da, a potem jak wytrysnie jeszcze go lize super sprawa

Gość gość
Egoistka! P**de do trzepania nadstawia a fujary już nie zaciągnie. Nie nawidze fałszywych leniwych suk!

Gość gość
Tak ale przystojnemu facetowi.

Gość gość
Nie lubię. Ale czasem trzeba :p ;) No i kiedy już to robię, to podobno perfekcyjnie ;) Ale frajdy mi to żadnej nie sprawia.

Gość gość
Ale nasienie nie jest obrzydliwe?

Według mnie sperma jest bardzo smaczna, pod warunkiem finału w ustach:)

Gość gość
Nienawidzę i nierobie prosi się ale nic z tego jego smrod mnie odpycha dla innych tu dziewczyn jak lubicie to robcie ale nieznacie swoich wartości dlamnie które to robią są jak d***** szmaty które mogą iść w tym pracować zamiast dostawać od swoich chłopów np nagrody z różnych postaci jeslibym już miała to robić to jedynie jako k***wka więc dziekuje

Gość gość
Kochane są kobiety które lubią nam sprawić tak wielką przyjemność. Lizanie jajek jest tak samo przyjemne.Kochana jest moja domowa masażystka bo robi to perfekcyjnie .

Gość gość
Wszystkie dziewczyny z zasady uwielbiają robić loda. Nie wiem co w tym jest i dlaczego tak, ale tak własnie jest. Piszę jako facet, z własnego doświadczenia.

Gość gość
Niewiele kobiet się potrafi przyznać do tego że bardzo lubi się pobawić naszym penisem.To naturalne,tak jak my lubimi ich piersi pomietosic.

Gość gość
One lubią nasz uśmiech po tym jak nam zrobią loda.Humor od razu mi się bardzo poprawia i chuje się super po takim zabiegu.Kobiety do kochane.

Gość gość
😴 nie mówi się naszym penisem 😴 bo każdy ma swojego a nie wspólnego :( gejuu 😭 od mojego penisa trzym sie z daleka :(

Gość gość
Ją bardzo lubię, mi sprawia to wielką przyjemnosc.Jak można tego nie lubić.

Gość gość
Ja uwielbiam patrzeć na tą jego uśmiechnięta buzię.Musi to sprawiać im wielką przyjemność.

Gość gość
Lubią robić tylko nie wszystkie potrafią się do tego przyznać. Niektóre muszą się chyba trochę oswoić z ptakiem lub po prostu dojrzeć bo widzę że jak już się same zdecydują to sprawia im to też dużą przyjemność.

Gość gość
One bardzo lubią się bawić naszymi penisami,tylko na początku Niektóre są nieśmiałe i się trochę wstydza.Jak spróbują to potem ciężko je oderwać od nowej zabawki.Nie rozumiem czemu na początku się tak boją penisa.

Gość gość
Jego smrod w gardle zwymiotowalam prawie więc dlatego nierobie już raz w życiu i do widzenia dlamnie żadna podnieta ani nic ani podniecenia niema żadnej satysfakcji jedynie że on tylko dobrze ma ją nigdy niemam i niebede miec chyba że znajdę ogiera jak w filmach o ******iu takie rzniecie godzinne to tak a te 5min to nawet podniecona nie jestem bo on już dochodzi i jak mam wytrzymać w małżeństwie dopiero 2lata jestem a co dalej seksuolog mi nawet nie pomoże:(

Gość gość
Ja zaczynam od stop caluje lize w skrocie feet fetish on uwielbia pozniej lapie mnie za wlosy i dslej to juz wicie

Gość gość
Nie lubię, nie robię , są to intymne rzeczy co i jak robi w łóżku, i co przynosi mu satysfakcje