Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 cm gość

Dziewczyny czy lubicie robić loda

Polecane posty

Gość gość
Autorze a ty lubisz robić loda

Gość Jegoosobistalafirynda
Wiec ja kocham to robic. Na rozne sposoby go ssam. Czasem jak mamy wiecej czasu puszczam muzyke relaksacyjna, pale swiece i robie mu masaz w okolicach krocza, ud nie dotykajac fiuta. Czekam az zacznie o to prosic, w momencie gdy jego pala jest juz parzaca, gruba i pulsujaca zaczynam lizac jego jaja i przesuwac jezykiem od dolu do gory penisa i na zmiane..powoli powoli. Bez uzycia rak na poczatku. Trzymam sie za wlosy i zaczynam ssac sama glowke penisa, delikatnie, jakbym sie calowala z inna kobieta. Odplywam przy tym, kocham to robic. Lize do okola ta glowke, ssam delikatnie po czym zaczyna sie na ostro. Do zabawy wlaczam rece, czesto bije sie k*****m po buzi, wkladam najglebiej jak sie da. Szybko sie ruszam, nie przestawajac lizac przy tym jader i moszny. On lubi miec kontrole wiec jak zbliza sie koniec to on bierze go do reki a ja korzystam i skupiam sie na jajach. Lize je wtedy bardzo energicznie, tak jak lize sie cipke. Uwielbiam konczyc mi na twarzy, czesto sie przy tym oblizuje i wkladam go do buzi, bije sie nim po twarzy. Po wszystkim daje kilka buziakow w penisa bo kocham. :) oczywiscie robimy to na milion sposobow.

Gość gość
Trudno jest wygrac z glupota i oporem ludzi przed prawda a wiec zapoznajcie sie prosze z prawda dr n.m Jerzy Jaśkowiak you tube odci.1,43,52 . Chemtralis .polecam robert brzoza finansjera . Polish club online . Klub rzymski z 1970 r . Depopulacja ludzkosci jak zdobadziecie te wiedze polaczycie fakty to sami zrozumiecie . Polecam telewizje podziemna prosze obejzec kilka odcinkow . Kto to sa masoni finansiera . Blagam czytajcie i wspierajcie jedna polske to nasz ratunek . Strony kafeterii o r.........niu az sie gotuja a to ze nas morduja nikogo nie obchodzi szczepcie sie dalej zydowskim depopulacyjnym zdrowiem . A wiecie ze zaden zyd nigdy nie byl szczepiony i antybiotyku nie bierze tylko ziola i to boli farmacje bo nie mozna tego opatentowac wylaczajcie czesto wifi to tez zabija ale ja jestem glupi a wy wiecie lepiej ze wyszczepialnosc ma byc 100 procentowa moje dzieci nie widzialy nigdy strzykawki i nie choruja maja 11 i 7 lat jak wrocilismy do polski z hiszpani bo tam mieszkalismy strasznie nas doktor czytaj mafia naklaniala zeby zaszczepic dzieci bo zagrazaja tym zaszczepionym a ja sie zapytalem skoro tamte to zaszczepione to po co nic im nie grozi straszyl nas sanepid ze nam je odbiora po konsultacji z dr n.m Jerzym Jaśkowiakiem stworzył liste z 26 pytaniami i cisza dali nam spokuj ta lista jest dostepna na necie ja jestem glupi ale mam cudowne zdrowe dzieci wam tez tego zycze leczcie sie blagam ziolami trzymam kciuki nie dajmy sie masonskiej mafi rokeffeler w d**e wsadz sobie te szczepionki ale z chemtralis bydlaku wygrales . Obudzcie sie to trwa juz od stu lat w 1943 roku zaszczepiono dzieci w niemczech 240tys zmarlo zobaczcie jak popieraja pedalow lesbijki to tez jest depopulacja staraja sie doprowadzic ze rodzina to jest cos nie normalnego i trzeba to tepic co ma miejsce a 500+ to jest bajka skoro od najnizszej krajowej zabiera sie ok 1000zl i oddaje sie500 wydajesz je w sklepie placac 23procent podatku to ile wam ukradli a ile oddali decydenci nie maja pieniedzy to nasze pieniadze !!!!!!!!!!!!! Ale tepaki mysla ze cos dostaja invitro autyz to jest biznes a nie zdrowe dzieci ktore nie choruja ale ja debilem oczytanym jestem .ogladajcie blagam telewizje podziemna i czytajcie wolna polske bede sie modlil za plodnosc nie wierze w kosciol tylko Boga dodam jeszcze ze moja zona nigdy nie brala tej masonskiej chemii tabletek antykoncepcyjnych

Gość gość
Widze ze pytanie bylo dawno zadane ale odpowiem ;) czasem mnie najdzie ochota ze az czuje pustke w ustach i musze ja wypelnic jego kut*sem. Dzis dotykalam, masowalam i lizalam go jak spal.. obudzil sie i nagle mocno stanął. Myslalam ze oszaleje z podniecenia.. oczywiscie chwile pozniej na niego wskoczylam i byl sex. Troche krotki. Musialam pozniej sama sie zadowolic. Nie moge zasnac bo ciagle mysle o tym jak nagle stanal.

Gość gość
Wchodze na zboczone strony i nie moge spac.. jestem jakas powalona. Juz od 15 roku zycia malowalam penisy na kartce z dokladnoscia co do wloska na jajach i widocznych zylach. Uwielbiam penisy. Czasem wkladam cos do buzi i wyobrazam sobie ze robie loda.

Gość gość
mojemu męzusiowi uwielbiam:-) lubię uklęknąć przed nim i powoli zaczynam całować jego penisa jądra, lubię lizać, a potem biorę go do buzi i obciągam, lubię jak on kładzie mi rękę na głowie i delikatnie ją głaszcze, na końcu uwielbiam jak kończy mi w buzi, a ja do niego mówię cudownie smakujesz, lubię do niego mówić a teraz suczka dogodzi swojemu panu, albo on mówi do mnie a teraz zajmij się swoim panem, ahh jakie to cudowne