Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Drobne" oszustwa mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór dziewczęta. mam problem z moim chłopakiem. Cały szkopuł w tym, ze on dziwnie się zachowuje, bo np zablokował mnie-(twierdzi, ze przypadkiem) na facebooku, i teraz nie wie jak ma mnie odblokować- a nie jest taki tępy- udaje . Twierdzi, ze nie ma internetu, a znajomi go widzą cały czas na facebooku. jeszcze znajomych sobie dodaje i cały czas mówi, ze nie korzysta z neta bo nie ma z czego, ze transfer mu zjadło tak jest drogo.

Gość gość
Tez mi sie czasem blokuje I Moja ma pretensje. Ile masz lat?

Gość gość
twoj chłopak jest mitomanem :) nałogowe kłamstwa, tacy ludzie nie zdają sobie z tego sprawy lub przeciwnie wiedzą ze klamią ale nie potrafią przestac, poczytaj o tym wnecie masa ludzi na to choruje

Gość gość
ja mam tak z Moją. W sposób podobny cuduje z internetem. Zaczyna się od małego kłamstwa, potem sa coraz większe.złapana za ręke mówi,ze nie jej reka

Gość gość
No i po co wam ten facebook, same przez niego problemy :P Niedawno naukowcy udowodnili, że osoby nie posiadające facebooka i te które się go pozbyły, są szczęśliwsze.

Gość gość
no niby tak, ale fejsa wszyscy teraz maja

Gość gość
gość dziś Zgadzam się.

Gość gość
Ja nie mam,nigdy nie miałam i mieć nie będę. To zniewolenie, poza tym cenie sobie swoją prywatność

Gość gość
jw 1. twój chłopak to mitoman, to choroba psychiczna 2. ja tez nie mam facebooka i jakos zyje, to bzdura ze jak nie masz fejsg****a to nie zyjesz, ja zyje i mam znajomych, gdy ktos sie pyta czemu mnie nie ma na FB to mowie prawde ze to portal dla idiotow, ze nie potrzebne mi to jest, ze nie mam czasu, ze ze znajomymi wole rozmawiac na zywo, ze nie obchodza mnie czyjes lajki srajki, fotki, i inne durnoty, mialam tam konto dawno temu i szybko skasowałam

Gość gość
Facebook i inne portale społecznościowe to siedlisko próżności i bzdurnych problemów. Zdecydowana większość użytkowników ma tam konta tylko po to aby jakoś zaistnieć, móc się pokazać przed znajomymi i rodziną. Normą są przerabiane zdjęcia z wakacji na których nigdy się nie było, robienie sobie zdjęć nie we własnym domu, lub nie w swoim aucie, aby pokazać innym że powiodło się nam w życiu... to taki nowoczesny sposób na walkę ze swoimi kompleksami, ale może to mieć również bardzo negatywny wpływ o ile osobie którą znamy powodzi się znacznie lepiej. I jak widać bywa też powodem kłopotów w związku, bo wystarczy przypadkowe zablokowanie lub niewłaściwy status związku i afera gotowa :) Kiedyś tv prała ludziom mózgi, a dziś robi to głównie internet.

Gość gość
zablokowaneie nie jest przypadkowe, ale celowe. Mój facet pisze sobie z jakąs laska, ajk ja do niego dzwonie, to zawsze gdzieś się zamyka żeby go nikt nie słyszał. nawet z korytarza ucieka, bo niby nie chce żeby ktoś słyszał,ale co ma słyszeć? to sa zwykle rozmowy.

Gość gość
poza tym facet siedzi za granicą

Gość gość
zablokowaneie nie jest przypadkowe, ale celowe. Mój facet pisze sobie z jakąs laska, ajk ja do niego dzwonie, to zawsze gdzieś się zamyka żeby go nikt nie słyszał. nawet z korytarza ucieka, bo niby nie chce żeby ktoś słyszał,ale co ma słyszeć? to sa zwykle rozmowy.

Gość gość
to zablokowanie trwa już ok miesiąc, ma mesengera i fejsa w lajce a mnie mówi,ze nie ma...wiec kupuje każdorazowo karte i dzwonie