Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula1989

Darmowe wejściówki na fitness

Polecane posty

Gość Anula1989

Hej! na www.sklep.cobest.pl rozdają darmowe wejściówki na JATOMI fitness za zakupy min. 50 zł. Tylko 10 szt. Zaglądnijcie!

Gość Kaśka_79
JATOMI? Fajnie tam jest. Byłam w Krakowie. Ale co oni mają? Glinki do twarzy ? troszkę drogo.. ale perfumy ciekawe.

Gość gość
Jakie darmowe skoro trzeba zrobić zakupy za 50 zł?

Gość gość
Hahaha, a na stronie Jatomi można dostać za darmo, całkiem za free....

Gość Anula1989
Mają darmowe, owszem, ale tylko jednorazowe ;) Jak chcesz komuś zrobić niespodziankę możesz mieć drugą :) a przy okazji jakiś fajny prezent, np. perfumy z feromonami :) albo z nanosrebrem czy nanozłotem. Zbliżają się święta, więc dlaczego nie ? Na fb jest właśnie o tym. https://www.facebook.com/910090232376842/photos/a.910994212286444.1073741829.910090232376842/1033805413338656/?type=3

Gość Andruchova
A słyszał ktoś w ogóle o Rapan beauty ? Nie będę kupowała w ciemno kosmetyków które wcale do tanich nie należą...

Gość gość
Ja słyszałam tylko o peelingach Body boom. Wg składu mają w sobie sól jeziorową, czyli to co ma Cobest. Wynika z tego, że oni to sprowadzają. Czyli chyba całkiem dobre. Ja nie korzystam, bo nie cierpię fitnessu.

Gość gość
Po co ci fitness jak jesteś gruuuba!!!!!

Gość Kościotrup
Trochę kultury człowieku! To, że ktoś nie lubi chodzić na fitness nie oznacza, że jest gruby!! A może zdrowo się odżywia i nie potrzebuje!

Gość Olgussssss
Fajna sprawa z wejściówkami. A rzeczy mają w przystępnej cenie. Jak chcesz coś co Ci pomoze na twarz musisz liczyć się z tym, że to super tanie nie będzie. A nic za darmo nie ma więc już nie czarujcie że 24 zł za maseczkę to jest dużo. Nikt już nie napisze że to jest 120 g a nie 5 ml.... Tylko polacy tak się czepiają...