Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potencja po 40

Polecane posty

Gość gość

Jak jest z tą potencją u panów 40+ ?Pytam ponieważ moj małżonek skonczył rok temu 40l i dotychczas wszystko działało jak należy ale ostatnio pojawił się provlem ze wzwodem ?Czy ma na to wpływ praca i alkohol?Pracował tego dnia 12h i wieczorem wypił 2 drinki. Czy może to juz ten wiek.

Gość gość
Mój ma 48 i wszystko jest ok, czasami jak przepracowany i czy alko czy kac to nie nie znęcam az tak, jedynie postawię poskacze i wykorzystam

Gość gość
teraz będzie już tak częściej

Gość gość
Niestety wiek działa tu na minus ale wydaje mi się że to jakiś pojedyńczy przypadek zdarzyło mi się coś takiego nawet jak miałem 20 lat czasami organizm jest wyczerpany i sprawia figle

Gość gość
Nie wiem o czym wy mówicie. Mój ma 50+ i nawet jak by miał czas to chciał by rano i wieczorem. Tak jest w soboty i niedziele bo w tygodniu raz dziennie. Rzadko mamy dwa dni przerwy.

Gość gość
na potencję najlepiej robi zmiana partnerki :)

Gość Marcusz
Dokładnie, jeżeli masz problemy z potencją, to znak, że już pora zmienić partnerkę. Na młodsza, oczywiście !

Gość gość
Najlepszym lekarstwem jest 20 letnia kochanka.

Gość gość
Jak ktoś ma problemy z potencją to i młoda babka nic nie wskóra.

Gość poważny
Oczywiście głupkowatych odpowiedzi od zwykłych prostaków nie brakuje. Jeżeli problem jest długotrwały, nasila się, stwarza problem to proponuję aby małżonek udał się do specjalisty. Druga sprawa jak wyżej wspomniano lata lecą, a z wiekiem u faceta to różnie bywa, ale bez fachowej diagnozy to można tylko gdybać. Powodzenia

Gość gość
Stres+zmęczenie+alkohol to nawet z super kochanka mogą zrobić wrak

Gość gość
sam jestem juz po 40tce no i niestety sprzet nie ten, czasem musze sie wspomagac. troche sie bałem zaczynac od niebieskiej tabletki wiec postawilem na cos co ma w skladzie naturalne skladniki - beman. kiedy czuje ze moga byc problemy lykam tabletke i moge kochac sie z moja pania kilka razy pod rzad ;)

Gość gość
Mój ja kochanka była stara na szczęście żona mnie wyleczyła.

Gość gość
A czemu u mnie jest odwrotnie, jesteśmy z żoną po 40 i ona straciła ochotę na sex, zrobiła się arogancka złośliwa i upierdliwa, a ja 3 razy dziennie muszę zjechać na ręcznym, masakra

Gość gość
A może żona czuję się mało atrakcyjna? Kobiety tak mają jak nie czuję się seksi zamykają się w sobie.