Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka jest z Chińczykiem! Żałosne! Wolałabym być z kobietom niż z żółym

Polecane posty

Gość gość

ona jest głupia

Gość gość
dokładnie, masz głupią koleżankę Chińczycy są tak brzydcy że chodź jestem hetero tak jak Ty to wolałabym być z kobietom niż żółtkiem

Gość gość
a ty naucz się pisać tumanie !!! won do szkoły !!!

Gość gość
gość dziś nie obrażaj mnie, każdy może z pośpiechu popełnić błąd ortograficzny , pewnie jesteś żółty i jesteś zły że Polki hetero wolą być z kobietom niż żółtym, haha i dlatego mnie obrażasz

Gość gość
gość dziś masz 100 % racji, ciesze się że ludzie w moim temacie mają takie samo zdanie jak ja :-)

Gość gość
Jezu ale rasizm :/ przeciez nie musiała zakochać sie w wyglądzie tylko w charakterze. Może on jest bardzo wartościowym człowiekiem? Przecież to nie jego wina że urodził sie Chińczykiem. Zakładam się że gdyby miał inny kolor skóry to mówiłabyś o nim zupełnie inaczej. Ja nie mam nic do obcokrajowców, lubię jak ktos sie ode mnie różni. Nienawidzę ludzi którzy są rasistami ;S

Gość gość
gość dziś nie jestem rasistkom, bo nie popieram aby bić kolorowych bez powodu, mam prawo mieć swoje zdanie

Gość gość
gość dziś gość dziś nie obrażaj mnie, każdy może z pośpiechu popełnić błąd ortograficzny , pewnie jesteś żółty i jesteś zły że Polki hetero wolą być z kobietom niż żółtym, haha i dlatego mnie obrażasz l gość dziś gość dziś nie jestem rasistkom, bo nie popieram aby bić kolorowych bez powodu, mam prawo mieć swoje zdanie xx No nie wiem czy to pośpiech. Piszesz po rz drugi "kobietom" a zaraz potem "rasistkom" zamiast kobietą i rasistką. Wolę być z kobietą. Nie jestem rasistką. TO NIE JEST LICZBA MNOGA TŁUKU!!!!! Popieram gościa dziś do szkoły won.

Gość gość
Piszesz po raz drugi - przepraszam "a" mi nie wskoczyło.

tu nie ma za co przepraszać, ona nie jest rasistkom ja też nie, każdy ma swój gust ale jak coś to przepraszam wszystkim życzę jak najlepiej bez wględu na kolor skóry

Gość gość
A Żółtki mają małe kuśki :D

Gość gość
Użycie słowa "żóltek" jest rasistowskie, więc tak, jesteś rasistką. Powiedz mi, co cię interesuje, że twoja znajoma jest z Azjatą? Jak sama napisałaś, każdy ma prawo do własnego zdania, więc co cię obchodzi jakie decyzje uczuciowe podejmuje twoja znajoma? Masz inne preferencje? No i dobrze, to wyłącznie twoja sprawa, ale nie rozumiem po cholerę wciskasz nochal w cudzy związek. Poza tym jesteś ignorantką jeśli uważasz, że bycie przeciwnym biciu kolorowych bez powodu, automatycznie nie czyni cię rasistą...No normalnie nic tylko płakać nad twoją głupotą.

Gość gość
gość dziś a co, zaglądałeś im do majtek, że wiesz czy może powtarzasz to co usłyszałeś pod budką z piwem? Nie powtarzaj stereotypów, bo o nas też sporo krąży po świecie i żadne pochlebne.

Gość uomo
I nad poziomem pisowni...ale co tam, mam kolegę z mgr, który pisze: mojom, twojom :D skończyły się czasy czytania książek, skończyły się czasy poprawnej pisowni. I nie wierzę w żadne dysortografie.

Gość gość
No i co zwolenniczko Azjatów, jak to jest z tymi stereotypami i piwem? :P

Gość gość
Ja mam taką znajomą na fb, co się jaram Azjatami i dodaje stałe zdjęcia jakichś lalusiow celebrytow, zespoły muzyczne. . Nie ma i nigdy nie miała faceta a ma już 27 lat.

Gość gość
gość dziś Naprawdę sądzisz, że takie pseudo badania które samemu trzeba podać przez internet powinny być traktowane poważnie? Równie dobrze mogę wymyślić sobie rozmiar i podać przez net. Kto mi udowodni, że nie jestem mężczyzną z 30cm pałką? Poza tym podobno Włosi mają najmniejszy sprzęt w Europie i mniej więcej takiej samej długości i grubości jak Azjaci, a uchodzą za amantów, więc czy rozmiar naprawdę ma znaczenie? Może cię zdziwię kolego, ale średnio połowa kobiet nie odczuwa orgazmu pochwowego. Więc jaką byś pałkę nie miał i tak możesz nie dać kobiecie przyjemności. Lepiej ćwicz pracę językiem, bo tylko łechtaczkowy orgazm jest pewniakiem w przypadku kobiet :D

Gość gość
ale polak walacy w chinke to juz byloby spoko haha :D

Gość gość
Luzik. Mój ozorek jest ok :P

Gość gość
Nie jestem niczyim zwolennikiem i nie jestem kobietą. Na co dzień za to mieszkam w Irlandii i wiem jakie stereotypy krążą o nas-Polakach. Zgodnie z nimi jesteśmy śmierdzący, agresywni, rasistowscy i lubimy pić i bić kobiety. Czy są tacy Polacy? Są, ale nie każdy i na pewno nie większość. Za to wystarczająco dużo osób powtarza te stereotypy by zaczynały być traktowane jako jedyną prawdę o nas. Dlatego zastanów się dobrze zanim zaczniesz mieszać innych z błotem na podstawie zasłyszanych bzdur.

Gość gość
Do 16:12 Popieram cie całkowicie :D Na dodatek autorko mówisz, że nie jesteś rasistką, ale dość jednoznacznie brzmią słowa, że wolałabyś byc z kobietą niż z Chińczykiem. Tak nie powiedziałby ktoś, kto nie jest rasistą.

Gość gość
A w Irlandii . To co innego . Tam mądrzy bo kanapki z kartoflami wpieprzają :D Nie zmienia to postaci rzeczy, że Azjaci mają krótsze penisy

Gość gość
16:50 Sorry, ale od razu widać, że próbujesz się dowartościować przez wdeptanie innych facetów ziemię. Jak ktoś wyżej wspomniał, rozmiar jest rzadko kiedy ważny. Ja osobiście wole mniejsze, bo nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu pochwowego, za to seks z facetem z wielkim penisem jest dla mnie bardzo niekomfortowy. Nie do końca boli, ale uczucie jest bardzo nieprzyjemne i graniczy z bólem. Dla mnie wystarczy jak facet jest dobry w grze wstępnej i seksie oralnym. i zdziwił byś się jak wiele kobiet ma identyczne poglądy na seks i penisy ;) Co do azjatów to nie wiem, bo byłam tylko z białymi. W każdym bądź razie nie rozumiem dlaczego faceci mają taką obsesję na punkcie swoich fiutów :/

Gość gość
gość dziś Zarówno do ciebie , jak i do tego z Irlandii Mam to w serdecznym poważaniu. Byłem , jestem i zostanę rasistą i lata mi co o mnie popaprańcy spod znaku multikulti myślą . Dopóki nie jest to prawnie zabronione będę głośno powtarzał ,że wszyscy kolorowi to gorszy gatunek człowieka . A teraz mnie lewaki w samo centrum rowa pocałujcie. Że cham? Tak ale biały cham :D

Gość gość
gość A wiesz dlaczego to mówią? Kiedyś mi jedna z naszych powiedziała, jak to ją Anglik podrywał i zaczął od tego, jaki on jest od nas lepszy, nigdy by jej nie uderzył i że w ogóle to wielki gentlemen i będzie dla niej lepszy niż Polak etc. Jak go spytała, czy o jej bracie i ojcu też ma takie zdanie, to się zamknął i nie wiedział co powiedzieć. Od jakiegoś czasu to podejrzewałem, ale właśnie ta dziewczyna potwierdziła, że Anglicy próbują im się dobrać do majtek przez rozpowszechnianie bzdur o nas Polakach.

Gość gość
gość dziś A od kiedy to trzeba być multikulti jeśli uważa się stereotypy za bzdury? Nigdy nie związałbym się z kobietą która nie jest biała, bo mnie nie pociągają inne rasy, ale to nie znaczy, że mam powtarzać jak papuga informacje z d**y wzięte. Rasizm bierze się z poczucia zagrożenia i braku pewności siebie. Jeśli chcesz się trzymać swojej rasy to śmiało, ja robię to samo, ale przynajmniej zachowuj się jak przyzwoita jednostka ludzka i nie wdeptuj innych w ziemie.

Gość gość
A co cię obchodzi, że jest z Azjatą? Patrz na siebie. Świat byłby lepszy, gdyby ludzie zamiast skupiać się na cudzym życiu, zajęli się własnym.