Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówka dffff

Brak miesiączki, problem z zabezpieczeniem.

Polecane posty

Gość Gościówka dffff

Cześć kobitki! Mam 25 lat i ostatnią miesiączkę miałam 1 listopada br. Wraz z moim partnerem (30 l) uprawialiśmy sex w listopadzie bardzo często. W sumie jakoś specjalnie o dziecko się nie staramy ale gdyby było to byśmy się bardzo cieszyli. Wracając do tematu... listopad można powiedziec że to był nasz miesiąc sexu i dość wzmożonej namiętności. Raz kochaliśmy się w gumce i niestety ona się zsunęła. Wiem, że to raczej niemożliwe no ale.. stało się. Kilka następnych stosunków odbyliśmy w sumie bez prezerwatywy ale bez dochodzenia w środku. Tak jakby stosunek przerywany. Miesiączkę powinnam dostać co prawda 30 listopada mimo to nie ma jej do dnia dzisiejszego czyli już 4 dzień. Zazwyczaj miałam miesiączkę bardzo regularną a teraz taki klops :/ Jak myślicie czy jest szansa żeby doszło do zapłodnienia mimo tego, że nie kończył we mnie? Któregoś dnia też stałam pod prysznicem i zauważyłam dosłownie kilka kropelek krwi . Nie wiem czy to normalne. Pewnego dnia też tak mocno kuło mnie w podbrzuszu tak jakbym miała dostać miesiączkę i nie dostałam. Dzień później właśnie pojawiła się ta krew. Wiem, że powinnam zrobic test ale nie wiem czy 4 dni spóźnienia to nie za mało żeby test coś wykrył. Miała któraś z Was podobnie?

Gość gość
wiesz co trudno cos powiedziec, bo ,, trochę'' sie u was działo;) hmmm...moga byc to jakies zaburzenia hormonalne, ale moze byc tez i ciąża...powiem ci tak: tez miałam kiedys z owczesnym teraz mężem mym, miesiąc seksu ( raz z gumką, raz bez, przerywane stosunki-nigdy nie skończył we mnie) i teraz jestesmy rodzicami naszego 3-letniego brzdąca.test az tak dużo nie kosztuje, wiec co ci szkodzi sprawdzic.jesli nie bedziesz pewna zawsze mozesz wybrac sie do gina. pozdrawiam;)