Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związalibyście się z atrakcyjną młodą mamą ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Powiedz ode mnie mamusi żeby częściej sprawdzało co synek w internecie czyta:D

Gość gość
Jaka miłość w sytuacji gdzie kobieta przelała całą miłość na dziecko i często wzdycha jeszcze do biologicznego ojca dziecka. Idealiści zejdzcie na ziemie.

Gość gość
18:02 Dokładnie! Tu miłość powinna być najważniejsza. "Zwykły związek" Miałam na myśli normalne spotkania, bez dziecka. Wspólne spacery, kino, kolacja i tym podobne. Nie miałam tu na myśli zaraz wspólnego mieszkania, łożenia na dziecko, ślubu i takie tam. O czym wy kur... wgl piszecie ? Nie wiem może są takie przypadki, ale akurat ja takim nie jestem. Nie mam co ukrywać, jestem na anonimowym forum. Nigdy nie wzięłabym pieniędzy od faceta na siebie czy na dziecko! Nie mówię tu o wspólnym gospodarstwie domowym, bo wtedy łożylibyśmy obydwoje na moje jak i na wspólne dzieci oraz na potrzeby własne. Kolega chyba został wyrolowany na "frajera", o którym pisze. Stąd ta nienawiść do samotnych matek.

Gość gość
o dobra a gdzie w tym wszystkim miłość ? x Faceci w przeciwieństwie do kobiet nie podążają za emocjami, więc zanim kobietę pokochają musi minąć trochę czasu, więc jak kobieta ma dziecko co facetowi nie pasuje, to nie będzie nawet próbował jej pokochać. x Mylisz tu nieodpowiedzialne gówniary, które nie ponoszą odpowiedzialności za dziecko z tymi, które są w stanie wziąć na klatę całą odpowiedzialność i być lepszą mamą niż niektóre "dojrzałe" kobiety x Częściowo masz rację, ale to nie zmienia faktu, że matką w wieku lat 19-stu zostaje się z wpadki, wybacz za określenie, ale wpadają tylko idioci i ludzie totalnie nieodpowiedzialni. A zmądrzenie po fakcie, to żadna sztuka, konsekwencje zawsze trzeba brać na klatę, poza tym często nie ma się wyjścia. Sztuką jest niepopełnianie takich błędów. Jest jeszcze jedno ale... samotne matki na ogół szukają przeciwieństw swoich byłych, jeśli ojciec dziecka był emocjonalnym gówniarzem i imprezowiczem, to taka nagle zmienia swój gust i szuka osoby dojrzalszej i spokojnej... nie robi tego bo zmądrzała, tylko z czystego wyrachowania, nadal będą kręcić ją imprezowicze i emocjonalni gówniarze, ale dla "bezpieczeństwa" woli uprzykrzyć życie temu spokojnemu i odpowiedzialnemu.

Gość gość
To Ty zejdź na ziemię. Za dużo na kafeterii chyba siedzisz, bo tu ludzie wypisują takie rzeczy typu "Szukam kochanki, bo żona przelała całą miłość na dziecko". Chciałabym mieć inteligentnego, szarmanckiego, silnego faceta. Takiemu góry bym przynosiła i vice versa. Skończcie już z tym hajsem!

Gość gość
Nawet w pale się nie mieści ile osób praktykuje stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji. Gdyby każdy miał przy tym wpadać tak jak ja to założę się, że 90% byłoby rodzicami. Możliwe, że Ty też i także byłbyś nazywany nieodpowiedzialnym.

Gość gość
Chciałabym mieć inteligentnego, szarmanckiego, silnego faceta. x W takim razie dlaczego nie poszukałaś sobie takiego przed ciążą? Gdyby nie ta wpadka, to wielce prawdopodobne że do dziś byłabyś ze swoim byłym i świetnie byś się z nim bawiła dalej :)

Gość gość
Dziwną masz tę teorię, na prawdę.

Gość gość
Różnica polega na tym, że ja nie stosuję metody stosunku przerywanego, bo mnie już w podstawówce uczyli, że takie zabezpieczenie, to żadne zabezpieczenie. Ja co najmniej kilkanaście razy miałem okazję zostać ojcem, bo nie miałem prezerwatyw, a dziewczyny były skłonne kochać się ze mną bez zabezpieczenia, ale ja mam rozumek i potrafię z niego skorzystać.

Gość gość
hehehe stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji!!! Kto wam w ogóle takich bzdur nagadał?

Gość gość
faktycznie troche to upokarzające wychowywać cudze dziecko. Szansa na kobiete dla desperatów.

Gość gość
samotka matka w wieku 19 lat ? Przecież ona prawdopodobnie nawet zawodu nie ma, a dziecko jest z wpadki po dyskotekowym super bad boyu. A teraz jest zgrzytanie zębami i szukanie jelonka. :D

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że na kafeterii siedzą kobiety inne od tych w realu ? Właśnie w internecie kobiety stać na odrobine prawdy za zasłoną anonimowości i to jest przerażające co ujawniają.

Gość gość
Nie, dziecko nie jest z dyskotekowej wpadki. Jestem w związku prawie 4 lata i zamierzam go zakończyć. Nigdy nie byłabym skłonna na seks z facetem dopiero poznanym. A zawód robię zaocznie.

Gość gość
Mysle ze jak kogos poznasz to sama sie zorietujesz czy on akceptuje dziecko czy nie. Napewno znajdziesz takiego. Problemem moze byc ojciec dziecka ktory moze nastawiac dziecko przeciwko twojemu nowemu partnerowi. Ja jak bym sie zakochal dziecko by mi nie przeszkadzalo.

Gość gość
zawsze to jakaś alternatywa dla faceta co nie ma szans u wolnych kobiet

Gość gość
jesli to bedzie miłośc to twoje dziecko bedzie czescia tej miłosci :)

Gość gość
tylko że zanim do tej miłości dojdzie, to dziecko potencjalnego kandydata może skutecznie odstraszyć :P

Gość gość
czyli wtedy tej miłosci nie bedzie ... to chyba proste ze musimy 2 strone akceptować w 100 % :)

Gość głos rozsądku58
nigdy nie spotkałam samotnej matki która patrzyłaby na nowego partnera jak na frajera który łoży na nieswoje dziecko,to jakaś chora teoria,sama w takiej sytuacji byłabym wdzięczna i doceniłabym to

Gość samotnarozwódka
wy panowie myślicie że każda samotna matka chciałaby wejsc w związek z pierwszym lepszym który się nad nią zlituje,otóż to nie jest prawdą,te kobiety też mają honor i wymagania,ja bym nie chciała być z kimś kto z kasy robi problem i kalkul

Gość gośćtammama
dzieci kiedyś pójdą swoją drogą,jak się ma kasę to zawsze można wziąć opiekunkę i mieć więcej czasu dla siebie,samotna mama też może pójść do pracy żeby za bardzo nie obciążać partnera,wszystko da się poukładać jesli jest MIŁOSC