Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

I jak oceniacie nowa wladze? Cieszycie sie ze pis wygral wybory?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dodam ze ja na nich nie glosowalam.. Ale to co sie dzieje to jakis absurd. Dlatego zapytam zwolenniczki pisu. Czy Wy widzicie cos pozytywnego w ich rzadach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A ILE "juz" rz膮dz膮 zebym mog艂a sie odnie艣膰??? Oni dopiero startuj膮 a PO przez 8 lat zniszczy艂o i sprzeda艂o POLSK臉 a jakos o tym ciszaaa jak cos zle to wina PiSu. Daj im sko艅czy膰 bo p贸ki co dobrze nie zdaczeli ale gownoburza musi byc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie glosowalam ani na pis ani na po. Uwazam ze nic dobrego z ich rzadow nie wyniknie. Wszyscy odczujemy koszty zwiazane z ich obietnicami wyborczymi, ktore nieststy beda realizowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu Twoim zdaniem po zniszczylo Polske? Mi zyje sie dobrze. Uczciwie pracuje ja i maz na nasza rodzine. I nie podoba mi sie ze z mojej pracy bedzie utrzymywana banda dzieciorobow innych patoli. Nie podoba mi sie to ze chca oskladkowac wszystkie umowy.. Zlecenie, o dzielo itp. Nie raz z nich korzystalam bo bylo to dla mnie korzystne. A teraz bedzie tak ze wiecej ludzi bedzie robic na czarno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywiscie. Dzieki pis moja corka bedzie pracowax ladnych kilka lat mniej i pojdzie do szkoly jako 7 latka. Jestem zadowolina:-). Glosowalam na nich jak wiekszosc haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo g艂upie prowo 23.17 . akurat band臋 bardzo niebezpiecznych dzieciorob贸w chce 艣ciagna膰 tu PO .Kopacz wst臋pnie miala si臋 zgodzi膰 na "automatyczny" system przyjmowania imigrant贸w przez Polsk臋 ! To by艂by horror bo na dzie艅 dobry by艣my w rok dostali 60-100 tysiecy muzu艂man贸w . Szok ! PiS troch臋 kr臋ci ale raczej w to nie p贸jdzie . Aha utrzymanie jednego paso偶yta z importu kosztuje bud偶et 3000 pln miesi臋cznie .W tym 1335 netto pensji do r膮czki za nic nierobienie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfwerfw
Nie lubi臋 partii prawicowych, nie lubi臋 艂膮czenia spraw ko艣cio艂a i pa艅stwa, jestem za prawem ka偶dej kobiety do wczesnej aborcji bez ogranicze艅, oceny, wtr膮cania si臋 pa艅stwa itd itp... Na PiS oczywi艣cie nie g艂osowa艂am. Ale ciesz臋 si臋 ogromnie 偶e pogonili te sprzedajne PO i od razu widz臋 zmiany na lepsze. :) Niestety moje dziecko dotkn臋艂a ta buta PO i nieliczenie si臋 z lud藕mi. C贸rka jest w szkole a nie powinna. Ale na szcz臋艣cie ju偶 kolejne roczniki id膮 do szko艂y w normalnym wieku, co podtrzyma wysoki poziom nauczania w naszym kraju, to co by艂o sol膮 w oku wielu kraj贸w zachodu i takiego PO. Par臋 innych spraw te偶 jest OK... ale nie mam ch臋ci na d艂u偶sze wywody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest w szkole, a nie powinna? To dlaczego nie zadbalas o to i jie odroczylas jej po prostu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.22 nie chc臋 tu prawi膰 mora艂贸w ale jak na osob臋 o radykalnych pogl膮dach i zapewne sporej bojowo艣ci ideologicznej tak 艂atwo pokpi艂a艣 dobro swego dziecka? Walczysz o aborcje a o odroczenie nie potrafi艂a艣 . Dziwne , te偶 tym bardziej 偶e nie tylko PO ale i radykalna lewicaplus klon PO/Nowoczesna te偶 by艂y za 6 latkami w szkole i za dalszym obni偶aniu jej poziomu (tu akurat bardzo s艂uszne uwagi poczyni艂a艣 ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zaglosowalabym na PiS nawet gdyby to by艂a jedyn膮 partia w Polsce! 呕y艂o mi si臋 do tej pory bardzo dobrze. Teraz szykuje si臋 katolitaryzm. Ju偶 widz臋, jak id臋 po kredyt do banku i z za艣wiadczeniem o zarobkach nioski za艣wiadczenie od ksi臋dza o spowied******a偶dy pierwszy pi膮tek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do tej z 23:10 z wczoraj: Dobrze nie zacz臋li?? Nie widzisz ich podw贸jnych standard贸w?? Nie widzisz tego, 偶e uprawiaj膮 dok艂adnie tak膮 sam膮 but臋 i arogancj臋, o kt贸rej tak nami臋tnie m贸wili w kontek艣cie rz膮d贸w PO? Cho膰by ostatnia afera, obstawili swoimi lud藕mi TK - to jest ok, ale to samo, tyle 偶e zrobione przez PO to ju偶 sprzadawanie i okradanie Polski? :D Prezydent OLA艁 wyrok TK, nawet si臋 do niego nie odni贸s艂 cho膰 Z艁AMA艁 KONTYTUCJ臉, na kt贸r膮 PRZYSI臉GA艁 przyjmuj膮c sw贸j urz膮d. Nie s膮 to jakie艣 dywagacje, a jasne przepisy - jego OBOWI膭ZKIEM by艂o przyj臋cie 艣lubowania s臋dzi贸w ustalonych przez poprzedni sejm. Ich ustawy, kt贸re mieli napisane i mia艂y by膰 do wprowadzeniu od razu po zaprzysi臋偶eniu rz膮du (co obiecywa艂a Szyd艂o podczas debaty wyborczej) - 500z艂 na dziecko, obni偶enie kwoty wolnej od podatku - 500z艂 ju偶 nie dla ka偶dego (o dziwo- ci najubo偶si b臋d膮 musieli z tego zrezygnowa膰, bo strac膮 inne 艣wiadczenia z mopsu chocia偶by, okazuje si臋, 偶e nie jest w og贸le dopracowana kwestia prog贸w dochodowych), a kwota wolna od podatku dopiero od 2017 roku bo jak si臋 okazuje ustawa jest w powijakach i te偶 trzeba dopracowa膰 szczeg贸艂y - sam ich minister si臋 do tego bez 偶enady przyznaje :o Od czego zacz臋li? Drugiego dnia od zaprzysi臋偶enia powiedzieli SAMI, 偶e priorytetem b臋dzie przywr贸cenie krzy偶a na Krakowskim Przedmie艣ciu :D Nie wiem czy ogl膮da艂a艣 ostatni膮 konferencj臋 prasow膮 nowego ministra zdrowia- b臋dzie znacznie obni偶ona refundacja na antykoncepcj臋, a pigu艂ka po b臋dzie wycofana z bezreceptowego obrotu. Reformy szkolne -tu akurat zgadzam si臋 z nimi w 100%, popieram ich ka偶d膮 propozycj臋 zmian. Naprawd臋 nie widzicie, 偶e to jest dok艂adnie to samo, co przez 8 poprzednich lat? Nie przera偶aj膮 was nazwiska takie jak Macierewicz, Kempa, Ziobro?? Czy wy艣cie si臋 ku藕wa z choinki urwali??? Nie jestem zwolennikiem PO, w 偶adnym wypadku, uwa偶am ich za band臋 z艂odziei, kr臋taczy i przest臋pc贸w. Ale jak s艂ysz臋 o tym, 偶e kto艣 pok艂ada w Pisie nadziej臋 na normalno艣膰 i normalne funkcjonowanie pa艅stwa to ogarnia mnie pusty 艣miech i zastanawiam si臋, czy naprawd臋 jest tak naiwny i g艂upi, czy po prostu od niedawna interesuje si臋 polityk膮 i zwyczajnie nie wie/nie pami臋ta co si臋 dzia艂o za ich rz膮d贸w 10 lat temu i od czego zaczynali艣my ka偶dy dzie艅. I na marginesie - 艣rednio mnie przekonuj膮 politycy, kt贸rzy pytani o co艣 przez dziennikarzy odpowiadaj膮 "bo nie" dodaj膮c, 偶e teraz to oni b臋d膮 dyktowa膰 now膮 rzeczywisto艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popieram wpis z 11:12! I te偶 mnie to zastanawia, czy ludzie nie pami臋taj膮, jakim po艣miewiskiem by艂o PiS za czas贸w swoich rz膮d贸w, bo 艣miali si臋 z nich prawie wszyscy niezale偶nie od pogl膮d贸w politycznych :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Reforma szkolnictwa Pisu tak wam si臋 podoba ? Ja sobie nie wyobra偶am 8 klas podstaw贸wki absolutnie ! Mam nadziej臋, 偶e to si臋 nie uda bo nie chce aby moje dziecko maj膮c lat 7 przybywa艂o w jednym budynku ze zbuntowanymi nastolatkami. Nie w tych czasach. 15 letnie pacholy razem z 7 letnimi maluchami. To si臋 nie sko艅czy dobrze. W 偶adnym wypadku.

Udost臋pnij ten post

Ja nie jestem zadowolona. Nowa w艂adza jest bardzo arogancka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdsas
Nie, ale wiedzia艂am, 偶e tak b臋dzie, dlatego w dniu wybor贸w prezydenckich podj臋艂am decyzj臋 wraz z m臋偶em, 偶e wyje偶d偶amy z kraju. Od tygodnia jestem ju偶 poza katolickim niedemokratycznym krajem i si臋 z tego ciesz臋. Polacy musz膮 na w艂asnej sk贸rze odczu膰, co zrobili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie g艂osowa艂am na PiS. Dla mnie to banda oszo艂om贸w, bez 偶adnego do艣wiadczenia. O rzeczach wa偶nych powinni wypowiada膰 si臋 ci, kt贸rzy maja stosowne wykszta艂cenie, a nie ludzie spod marketu :-P 偶enada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:02 A Ty my艣lisz, 偶e jak niby funkcjonuje wi臋kszo艣膰 szk贸艂 w Polsce? Ot贸偶 wi臋kszo艣膰 szk贸艂 to budynek podstaw贸wka-gimnazjum, gdzie jedni i drudzy maj膮 swobodny przep艂yw mi臋dzy poszczeg贸lnymi segmentami. Zawsze tak by艂o, jest i b臋dzie, 偶e klasy I-III maj膮 oddzielne pi臋tra, gdzie starszakom nie wolno wchodzi膰 i tak te偶 zapewne zostanie, bo nikt na siebie nie we藕mie odpowiedzialno艣ci wymiksowania ich z nastolatkami, jak piszesz. Ale klasy IV-VIII jak najbardziej mog膮 dzieli膰 razem korytarze. Gimnazjum Ci si臋 tak podoba? Ot贸偶 ja jestem w艂a艣nie rocznikiem, kt贸ry do gimn poszed艂 eksperymentalnie, kiedy jeszcze nikt nie wiedzia艂 jak to b臋dzie, w艂膮cznie z samymi nauczycielami. Dzisiaj to ja jestem nauczycielem i z ca艂膮 odpowiedzialno艣ci膮 mog臋 powiedzie膰, 偶e jest dok艂adnie tak, jak by艂o 15 lat temu. Nie艂ad, m艂odzie偶 przechodz膮ca z podstaw贸wki do nowej plac贸wki, gdzie czuje si臋 doros艂a, kozaczy i ma szans臋 na zbudowanie nowej pozycji, nowej osobowo艣ci, nowego szacunku w艣r贸d ludzi. Nie wspominam ju偶 o kolejnym roku w plecy (I kl. gimn), kt贸ra jest kropka w kropk臋 powt贸rk膮 klasy VI z leciusie艅kim rozszerzeniem materia艂u. By艂o osiem klas - komu to przeszkadza艂o?? Jakie艣 argumenty o tym, 偶e na zachodzie s膮 gimnazja i ciesz膮 si臋 popularno艣ci膮 - ja si臋 pytam CZY KTOKOLWIEK ZADA艁 SOBIE TRUDU aby dowiedzie膰 si臋 JAK one tam funkcjonuj膮??? Tamtejsze gimnazja s膮 profilowane i nie maj膮 nic wsp贸lnego z profilowaniem po polsku. (nie b臋d臋 si臋 rozpisywa膰, wystarczy wygooglowa膰 i troch臋 poczyta膰). 6-latki w szko艂ach - a bardzo prosz臋 - niech b臋dzie po staremu, niech rodzice sami decyduj膮, czy dzieci maj膮 tam p贸j艣膰 czy nie! Kiedy艣 zer贸wki by艂y na porz膮dku dziennym, pytam po raz kolejny: KOMU TO DO CHOLERY PRZESZKADZA艁O??? Pisz膮, 偶e Pis zrobi rewolucj臋 i wszystko przewr贸ci do g贸ry nogami. NIE. To Platforma wywr贸ci艂a wszystko do g贸ry nogami, teraz wszystko wr贸ci na swoje miejsce. Sama jestem nauczycielem w gimnazjum ale o prac臋 si臋 nie boj臋 - jeste艣my zapewnieni (moja plac贸wka, kt贸ra wsp贸艂gra z podstaw贸wk膮), 偶e etaty zostan膮 przeniesione, bo nie ma fizycznej mo偶liwo艣ci, by stworzy膰 kilkana艣cie nowych oddzia艂贸w z klas z tylko tymi nauczycielami, kt贸rzy teraz ucz膮 w podstaw贸wkach. (to ja pisa艂am o 11:12, 偶eby kto艣 mnie o fascynacj臋 Pisem nie pos膮dza艂). Uwa偶am, 偶e reforma szkolnictwa jest potrzebna - przede wszystkim samym dzieciakom (bo przecie偶 o nich przede wszystkim si臋 tu rozchodzi, czy偶 nie?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prezydent i partia rz膮dz膮ca, kt贸rzy nie przestrzegaj膮 prawa, na ministra wyznaczaj膮 u艂askawionego specjalnie w tym celu przest臋pc臋, od pierwszych dni 艂ami膮 konstytucj臋 i nawet im nie g艂upio z tego powodu, do cel贸w politycznych mog膮 zwo艂a膰 nocne obrady sejmu, ale 偶eby spe艂ni膰 swoje populistyczne obietnice wyborcze (cho膰by to 500 z艂 na 2 dziecko, zwi臋kszenie kwoty wolnej od podatku) to ju偶 nie widza powodu do po艣piechu, a wr臋cz ju偶 odwlekaj膮 terminy. Za to program in vitro ju偶 zdejmuj膮 - bo to fakt, najpilniejsze... Polska prasa w sumie do艣膰 pow艣ci膮gliwie si臋 o nich wyra偶a, ale poczytajcie zachodnie dzienniki - po angielsku czy francusku to wszystko brzmi duuuu偶o gorzej. Obserwuj臋 co si臋 dzieje i czekam na rozw贸j sytuacji, na szcz臋艣cie jestem w tym dobrym po艂o偶eniu, ze w ka偶dej chwili mog臋 si臋 wynie艣膰 st膮d - cho膰 wcale mi si臋 to nie u艣miecha - bo tutaj jest m贸j dom. Nie jestem absolutnie zwolenniczk膮 PO, uwa偶am 偶e z nich te偶 straszna konserwa i chwilami mentalno艣膰 pisowsk膮 prezentowali (zreszt膮, wymieniali si臋 rpzecie偶 pos艂ami...), lewica b臋d膮c u w艂adzy tez si臋 skompromitowa艂a ogromnie. Ale PiS z tego wszystkiego to najgorszy wyb贸r (nie licz臋 kukiz贸w i innych oszo艂om贸w - bo tam nawet programu nie by艂o :( ) Kiedy (a mo偶e "je艣li"...) b臋d膮 nast臋pne demokratyczne wybory, mo偶e si臋 ludzie obudz膮, tak jak to by艂o w 2007. Mam nadziej臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li dla kogo艣 g****oburz膮 jest to, 偶e prezydent 艁AMIE konstytucj臋... Gratuluj臋 podw贸jnych standard贸w. To nie jest widzimisi臋 medi贸w, polityk贸w czy innych instytucji/os贸b. Prezydent z艂ama艂 konstutucj臋, nie przyzna艂 si臋 do tego i si臋 jeszcze bezczelnie u艣miecha, a pisowcy mu przyklaskuj膮 i nie widz膮 w tym nic zdro偶nego. Wasza 艣wiadomo艣膰 jest przera偶aj膮ca, naprawd臋 nie pisz臋 tego z艂o艣liwie. PO te偶 kr臋ci艂a lody, tak samo spieprzyli spraw臋, nienawidz臋 ich z calego serca. Ale psiocz膮c na platform臋 i pisz膮c jednocze艣nie, 偶e ci jeszcze nic z艂ego nie zrobili, nie zacz臋li rz膮d贸w i 偶e trzeba da膰 im szans臋 PRZY TYM co si臋 teraz dzieje.... To ja nie wiem czy to jest nie艣wiadomo艣膰, g艂upota, czy po prostu taki sam beton jak PiS i jego elektorat. Pogratulowa膰 pozostaje i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chodzi艂am di szko艂y podstawowej bez gimnazjum w jednym budynku. I takich szk贸艂 jest sporo. To nie gimnazja s膮 zle tylko dzieci w tym wieku wchodz膮 w trudny wiek. I nic nie zmieni pozostawienie ich w podstaw贸wce. A je偶eli s膮dzisz, 偶e ju偶 przepe艂nione szko艂y wygospodaruj膮 osobne pi臋tra dla klas 1-3 to jeste艣 naiwna i g艂upia. Szesciolatki wr贸c膮 do przedszkoli - dla mnie debilizm do kwadratu. Zn贸w dzieci do 5 r偶 nie b臋d膮 mia艂y mo偶liwo艣ci edukacji w pa艅stwowych plac贸wkach a co za tym idzie matki b臋d膮 siedzie膰 w domu nie mog膮c pracowa膰 bo opiekunki i prywatne przedszkola kosztuj膮 krocie. W tym roku poslalam 3 letnie dziecko do przedszkola. Gdyby to by艂o rok temu nie mia艂abym szans.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
JA jestem zadowolona z rz膮d贸w pis:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie wiem. Ja sko艅czy艂em o艣mioletni膮 podstaw贸wk臋 i cztroletnie technikum i jako艣 z powodu ,, trudnego wieku "ani mojego ani starszych koleg贸w nie mam 偶adnej traumy. Dlatego chocia偶 jestem przeciwny PiSowi to akurat ten projekt popieram. Prosz臋 tylko, nie o艣mieszajcie si臋 i nie piszcie, ze wtedy m艂odzie偶 by艂a inna. Nie by艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubu艣 puchatek zasmucony
ja si臋 boj臋 bo mnie zabior臋 ze szk贸l i plac贸w zabaw :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
In vitro - dobrze, 偶e kto艣 tu o tym wspomnia艂. Nied艂ugo b臋dzie to w og贸le w tym kraju zakazane zobaczycie ! Tabletke po stosunku wycofaj膮 z obiegu a jeszcze pincet na dziecko dadza. Wi臋c patologia b臋dzie si臋 mno偶y膰 jak kr贸liki niechciane dzieci b臋d膮 znajdowane w beczkach po kapuscie itp. A porz膮dni ludzie b臋d膮 bezdzietni bo adopcja w tym kraju to te偶 nie taka prosta sprawa. Na koniec w og贸le zabronia antykoncepcji a za sex przedmalzenski b臋dzie si臋 sz艂o do wi臋zienia :D Zastanawia mnie jak to si臋 sta艂o, 偶e ten Pis wygra艂 wybory skoro nikt na nich nie g艂osowa艂. Paradoks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech cofana wiek emerytalny do 60 l dla kobiet i 65 l dla facet贸w 6 latki zostawia w przedszkolu zlikwiduj膮 gimnazjum i ograna umow臋 zlecenie cofn膮 dofinansowanie in vitro to b臋dzie super reszt臋 mam w d***e (艂膮cznie z 500 z艂 na dziecko)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie glosowalam na nich ale podoba mi sie perspektywa 500zl (mam 3ke dzieci wiec dostaniemy 1000bo "jestesmy za "bogaci ,we 2ke harujemy i nie lapiemy sie na 1500),zniesienie obowiazku szkolnego i powrot do gimnazjum a takze wczesniejsza emerytura.Jak bedzie to sie okaze-pewnie zniosa 500zl albo bedzie prog fin,podobnie szkola... Wisi mi to generalnie bo od panstwa nigdy NIC nie dostalismy i wszystko mamy dzieki SOBIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Denerwuje mnie jak kto艣 m贸wi: mnie to nie interesuje. Ludzie, pa艅stwo to dobro wsp贸lne. Demokracja ma to do siebie, ze ka偶de zdanie si臋 liczy. A wi臋kszo艣膰 patrzy na to, co jemu osobi艣cie "skapnie", nie zwracaj膮c uwagi na to jakie bed膮 koszty. Ja nale偶臋 do ludzi bardzo dobrze zarabiaj膮cych, ale nie mam zamiaru z nikim si臋 dzielic. Ka偶dy ma taka sama mo偶liwo艣膰 realizacji zawodowych, ale jak si臋 nie chcia艂o to r臋ce do pa艅stwa (czyli do mnie, bo pa艅stwo to tylko instytucja 偶yj膮ca z podatk贸w).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie si臋 nie podoba艂o, 偶e PO wprowadzi艂a 23% podatek na ubranka dzieci臋ce z wcze艣niejszych 7%. Czy juz o tym zapomnia艂y艣cie? To mia艂o by膰 prorodzinne? Przed wyborami poobsadzali stanowiska gdzie tylko si臋 da艂o. Na 500 z艂 na dziecko nie licz臋. Jestem w艂a艣nie w 2 ci膮偶y, ale utzrymamy bez wi臋kszych problem贸w z m臋偶em ca艂膮 rodzin臋 bez tego 500 czy 1000 z艂. Te偶 obawaim si臋, 偶e dzi臋ki tym pieni膮dzom b臋dzie szerzy膰 si臋 reprodukcja u patologii, kt贸ra jest bardzo kr贸tkowzroczna, szczeg贸lnie jak zobaczy dwa zera z ty艂u. Licz臋 na reform臋 szkolnictwa, na obni偶enie wieku emerytalnego i na to, 偶e nie b臋d膮 wchodzi膰 do d/u/p/y UE, w kt贸rej tak naprawd臋 nikt z nami si臋 nie liczy, co udowodniono juz wielokrotnie, a prze ostatnie 8 lat w艂adza cieszy艂a si臋 jak dzieci z waty cukrowej za poklepanie w rami臋 przez p. Merkel. Obawiam si臋 zbyt du偶ego zwi膮zku w艂adzy z ko艣cio艂em i w zasadzie tylko tego. Albo raczej a偶 tego, bo b臋dzie to mia艂o du偶e konsekwencje, szczeg贸lnie dla kobiet i par bezp艂odnych. A odnosz膮c si臋 do postawionego w temacie pytania: uwa偶am, 偶e zbyt wcze艣nie na ocen臋 ich rz膮d贸w, ale nie robi膮 nic czego nie zrobi艂oby PO lub jakakolwiek inna partia stoj膮ca na szczycie w艂adzy. Najgorzej to nie mie膰 w艂asnego zdania tylko bez namys艂u cytowa膰 dziennikarzy T/V/N

Udost臋pnij ten post