Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki brzydza sie Polakami poniewaz maja kompleks nizszosci narodowej!

Polecane posty

Gość gość

Tak one z powodu niskiego poczucia wlasnej wartosci wstydza sie wlasnego pochodzenia i ogolnie wszystkiego co Polskie i z Polski! Jedna sie w innym temacie przyznala ze ma meza niemca a jak by miala do wyboru olewajacego ja wlocha i zakochanego po uszy Polaka to wziela by wlocha... Zakompleksione biedne istotki ich poczucie wlasnej wartosci jest tak nisko ze beda sie nawet ponizac byle by jakis francuz wloch czy niemiec powiedzial "ja ja sehr gut polska dziffko" wtedy beda zadowolone ze taki swiatowy facet je "pochwalil"... Taka sobie Polki wyrobily opinie na zachodzie puszczalskiej latwej panienki ktora ma kompleks nizszosci narodowej i wstydzi sie wlasnego pochodzenia!

Gość gość
a mój chłopak jest Polakiem urodzonym i wychowanym za granicą. jak to się kwalifikuje?

Gość gość
ponawiam pytanie z 9:35

Gość gość
A jakie ma obywatelstwo?

Gość gość
Nie.Kompleksu nie mają tylko babki lecą na urodę której polscy faceci nie mają (no może 2 na 10)

Gość gość
10:41 ma i polskie, i kraju, w którym się wychował, chociaż on sam czuje się Polakiem (choć nie myśli do końca po polsku...)

Gość gość
jest propaganda w mediach przeciwko polskim facetom ze brudasy brzydcy niezaradni niezadbani itp. nie to co na zachodzie panowie

Gość gość
nie widzę tak dużej propagandy. widzę za to skandaliczne zachowanie młodych chłopców - czy to w internecie, czy rzeczywistości. obrzydliwie się wyrażają, obrzydliwie traktują koleżanki, bezmyślnie krzywdzą co się da. teoretycznie wyrastacie z tego szczeniackiego zachowania w jakimś momencie, ale większość z was po prostu pozostaje strasznymi chamami i to odpycha. nie zaprzeczam, to samo jest w przypadku kobiet, ale z ich strony daje się to trochę mniej odczuć.

Gość gość
A zna historie? Zna hymn? Zna jezyk polski? I co to znaczy ze "nie mysli do konca po Polsku"? (pewnie zaraz wyskoczysz ze stereotypami ze Polacy to zlodzieje lenie brudas pijaki itd.)

Gość gość
historię zna lepiej ode mnie, hymn zna, po polsku mówi z lekkimi błędami, ale płynnie. i poprzez "nie myśli po polsku" nie mówię o stereotypach tylko o braku naszej mentalności. nie bawi go więc polskie poczucie humoru (chociaż lubi Misia :) ), nie reaguje na pewne sytuacje tak jak większość Polaków, nie rozumie aluzji, nie ma naszych nawyków, jest jak na nasze standardy bardzo bezpośredni, a w innych sytuacjach zbyt skryty. o tym mówię.

Gość gość
jest to ciekawy związek, bo przez fakt, że ma słowiańską urodę i mówi po polsku tak płynnie, zwracam się do niego jak do Polaka, a nie obcokrajowca, którym jednak mentalnie jest, przez co patrzy na mnie z częstym niezrozumieniem, on zaś zwraca się do mnie jak do kolegi czasami, bo w jego kraju to normalne.

Gość gość
11:45 oczywiscie zwlaszcza w przypadku tych dwoch nastolatek ostatnio ktore chwalily sie w internecie ze "totalnie naj****e podeszlysmy dla beki do autobusu... Z tym sie j***lam z tym sie j***lam a tem ciagnelam..." itd. Mieszkam kolo parku i w lato kto najglosniej drze ryja o drugiej w nocy? Tak tak te twoje ciche i mile dziewczynki... :O macie wiecej slomy w butach niz Polscy faceci...

Gość gość
11:58 wspomniałam, że dziewczyny również dają popis swoich możliwości. ten filmik oczywiście jest też na tle chłopców wykrzykujących rasistowskie, homofobiczne i mizoginistyczne hasła i zabijającyh zwierzęta dla zabawy.

Gość gość
12:13 no nie mow mi ze rypanie w doopsko innego faceta jest piekne i normalne... :O

Gość gość
12:43 nie jest szkodliwe z pewnością

Gość gość
Owszem jest szkodliwe a jest szkodliwe na psychike i cialo. Na psychike dlatego ze wmawia sie dzieciom ze to jest normalne wychowujac kolejnych homosiow, a na cialo dlatego chociazby ze zdecydowana wiekszosc nosicieli hiv i aids to homosie!