Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszecie, że nie ma tak głupich kobiet jak Agatka, ale ja znam taką osobiście

Polecane posty

Gość gość

Jest nią moja szwagierka. Dziewczyna ma dokładnie tak samo nastukane w głowie jak Agatka. Ona jest najlepsza i najmądrzejsza, a jej dziecko które rozwija się mocno przeciętnie jest geniuszem. Jak moja rok starsza córka nauczyła się liczyć do 20 to na siłę uczyła swoją wierszyków i liczenia i zmuszała do popisów przed rodzina. Uważa się za lepszą, bo mamusia jej we wszystkim pomaga: opiekuje się jej dzieckiem, sprząta, gotuje obiadki, a nawet myje kibel . Obmawia mnie, ale jak czegoś potrzebuje to pierwsza leci po pomoc. Jak mój mąż jej odmówi pomocy to zaraz uważa, że to przeze mnie :p

Gość gość
ty sie chwalisz czy żalisz?

Gość gość
Aha, pracuje na pół etatu w budce z fast foodami, a ja jestem wyrodna matka i lafirydna, bo mam dobrą pracę po studiach, z których ona, pani politolog się wyśmiewała :D.

byłem dziś u Agatki, zrobiła pyszną herbate, bardzo fajna dziewczyna, bardzo zarada, nie wiem jak ona sie z tym wszystkim wyrabia, oprzątnie cały, dom napali w piecu, ma czas dla dziecka, pilnuje drugiego młodego, obiad ugotuje, wszystko poszykuje, obrotna jest

Gość gość
14:56 to pewnie Agatka z gościa wali xD

Gość gość
Raczej udowadniam, że takie egzemplarze jak Agatka są w prawdziwym życiu spotykane.

Gość gość
Brunetos przecież Agatka mieszka w bloku, więc o jakim piecu mowa :p

Gość gość
Autorko, jesteś pewna, że twoja szwagierka nie ma na imię Agata? może się kryje i podaje drugie imię? :D

Gość gość
Ani na pierwsze ani na drugie :p. No i ja nie jestem księgową, mój mąż nie zna się na samochodach, mąż szwagierki nie jest informatykiem :p.

Gość gość
Są, są :) Agatka zawsze poprawia mi humor brudną podłogą bratowej :D