Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciubaryk

dziewczyny i dlaczego się dziwicie, że faceci dziwaczeją ?

Polecane posty

Gość ciubaryk

skoro nawet w szkołach jest zezwolenie i przyzwolenie aby chłopcy lub młodzi faceci przychodzili do szkoły w sukienkach, spódnicach, szkoły organizują dzień spódnicy i chłopcy są nagradzani, nie ma klasówek, kartkówek, egzaminów , jest nagradzana odwaga pokazania się w sukience albo spódnicy, w wielu dużych miastach w miejscach publicznych można zobaczyć młodych facetów w leginsach i bez skarpet w butach sportowych albo nie wiem, chyba mają na nogach cieliste skarpety lub rajstopy , co jeszcze może Nas zaskoczyć ? Być może to będzie normą taki widok, kobieta w jeansach a facet w sukience lub spódnicy !

Gość gość
w jakiej szkole nie ma testów?

Gość gość
A kiedyś kobiety nie chodziły w spodniach tyłki w spódnicy kiedy wprowadzono coś takiego karzdy patrzył na nią jak na dzueadki. A teraz każda chodzi i nikt się nie dziwi. Poczytaj historię sobie na ten temat . Szkoci też w spódnicy chodzą. Zresztą ja też wolę faceta w spodniach. To nie znaczy że musisz nosić damskie ubranie a inni jak chcą

Gość gość
Przestań przegrali się dla jaj. Ksiądz też sukienkę nosi biskup Papież. Św juzef nosił Jezus też. Muzułmańskie kraje też mają facetów z sukniami takimi specjalnymi. Co kraj to obyczaj

Gość ciubaryk
na forach już się pojawiają pytania : Czy jako chłopak moge pójśc w takiej sukience na urodziny koleżanki? Bardzo mi sie podoba, i była by okazja żeby pokazać koleżankom mój ulubiony styl. co do niej załozyć?

Gość gość
A faceci kiedyś i niektórzy np na wsi Kalesony nosili. Mój dziadek na wsi też nosi kalesony zwłaszcza na zimę pod spód. I śpi w nich nie zdejmuje do snu . Ale są obrzydliwe kalesony. I ma jeszcze takie kakesony jak rajstopy z takiego materiały też obrzydliwe

Gość gość
kumepl mojego taty nosił spódnicę i obcasy zanim do było modne...dla jaj, jak dzieciaki na zdjęciach

Gość gość
Kurze przestań te chłopaki na zdjęciu pewnie do przedstawienia się ubrani. I mmo w szkole był kiedyś Bal przebierańców i jeden chlopak za kobietę się oszebrak makijaż zrobił oferuje mini założył szpilki to był klasowy łobuz. Aha za Panele Anderson się przebral

Gość gość
Ten skisno Oki to tranwestyta pewnie i tyle. Ja osobiście kobietę która na chłopa się robi u co. Niektórzy nie akceptują swojej płoci poczytaj i tym . Ale w Polsce to rzadkie

Gość ciubaryk
skąd się bierze ogromna fala facetów na ulicach Warszawy w leginsach bez skarpet w butach sportowych , moda ?

Gość gość
ciubaryk miałeś penisa w duupie ?

Gość ciubaryk
skoro teraz panuje moda na faceta, który swoim wyglądem i zachowaniem przypomina kobietę i ubiera się jak kobieta to przestańcie marudzić dziewczyny, że świat zwariował skoro w szkołach panuje zezwolenie dla facetów w sukienkach lub spódnicach , za chwilę facet z makijażem na twarzy i pomalowanymi paznokciami to będzie norma , zapomniałem o depilacji , oczywiście facet będzie całkowicie wydepilowany i jego jajca również , taka moda dziewczyny !

Gość gość
No i mi się to podoba. Fajnie by było ech...może za 100 lat...oby.

Gość strike
Spódnica była strojem męskim, w niektórych częściach Europy takim pozostała (Szkocja, Pireneje) i teraz jako strój męski powraca, bo jest zdrowsza (spodnie przyczyniają się do spadku płodności i prawdopodobnie do nowotworów jader - analogia do syndromu niezstąpienia jąder u noworodków), wygodniejsza i historycznie męska. A Dzień Spódnicy to wesołe świeto, kiedy dzieciaki w szkołach mogą zrobić coś kolorowegov zamiast siedzieć w ławkach i modlić się żeby pani dzisiaj nie pytała.