Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapomniec?

Polecane posty

Gość gość

Minał już rok od rozstania a ja nadal nie potrafie z nikim byc. Nie potrafie zapomniec. Jest mi bardzo ciezkoz tym walczyc.

Gość gość
u mnie podobnie. Czuje się jak wrak człowieka, nie potrafię tak normalnie funkcjonować. Nie mam motywacji do życia.

Gość gość
A wiesz czy już ułożył sobie życie z kimś innym ? Ile byliście razem? Dlaczego się rozstaliście ?

Gość gość_autorka
Nawet picie alkoholu nie pomaga wtedy zawsze kończy sie zle. Kazdego dnia walcze by do niego nie napisac.

Gość gość_autorka
Wlasnie jest sam i trzyma sie ode mnie jak najdalej. Podał mi tyle powodów ze kazdy zaprzecza drugi. Zawsze był problemowy. Nie potrafił nawet zerwac i podstepem mnie do tego zmusił.. A ja czesto jestem wybuchowa.

Gość gość
a własnie może napisz....może cos go to ruszy Ja znajduję się w takiej samej sytuacji i też zastanawiam się czy napisac, bo taka tęsknota mnie wykańcza.

Gość gość_autorka
2 lata. Próbowałam nie odpisuje albo ze go to nie interesuje. Najgorsze ze w domu do tej pory potrafia o niego pytac i musze go widywac na uczelni

Gość doswiadczona zyciemm
Rok? Ja dochodzilam do siebie ok. 5 lat i mimo iz juz praktycznie przeszlo, to jeszcze nikogo odpowiedniego nie znalazlam. Wiem jedno - nigdy nie zapomnisz do konca, ale z czasem wszystko wyblaknie. Glowa do gory.

Gość gość
właśnie tego też się boję, cały czas mam nadzieje, że jak do niego napisze on bedzie z tego zadowolony i ze wszytsko się ułozy tak jakbym tego chciała, ale coś mi mówi ze bedzie odwrotnie. Jednak chęć bycia z nim jest ogromna. A moze wez na uczelni do niego zagadaj, moze bedzie mu głupio przed innymi i normalnie z Tobą porozmawia... Czasami sobie myślę czy faceci nie mają serca? Przecież on widzi w jakim jesteś stanie ( to pewnie widać, wiem po sobie). Naprawdę ich takie rzeczy nie ruszają ?

Gość wiedzacy makaron
Dwa lata zawracac mu d**e i udowadniac, jak ci zalezy a on jest panem sytuacji. Takie rzeczy tylko u nienotmalnych bab.

Gość gość_autorka
Ale czemu akurat ja. To on sie starał o mnie, a ja chciałam mu tylko pomoc, wesprzec, udowodnić ze jest wart wiecej niz myśli. Byłam naiwna, moja pierwsza miłosc. Gdy go widze cala z neewow sie telepie. Podobam sie innym i co mi z tego...

Gość gość
u normalnych, to tacy faceci są nienormalni.... Traktują kobiety jak zabawki, liczcie się w końcu z uczuciami do cholery. Kobiety (a bynajmniej większość) nie szukają zabawki na pare chwil....zrozumcie to

Gość gość
mam tak samo, podobam się wielu, nawet próbowałam się zaangażować, ale to i tak sensu nie miało, więc szybko to zakańczałam. W mojej głowie i sercu pozostanie tylko ON...na zawsze.

Gość konkretna laska z mozgiem
Nie dajesz mu nawet zatesknic, nie pokazujesz ze sobie dobrze radzisz bez niego, chocby bylo inaczej, tylko szukasz kontaktu a on ma cie wciaz na wyciagniecie reki. Przyglupem jakims jestes czy tylko udajesz? Daj mu juz spokoj i skoncz sie ponizac i bujac w oblokach. Gdzie twoja duma? Czasami zaluje, ze nie jestem mezczyzna, bo mam dosyc takich historyjek. Obudz sie i podnies glowe wstajac z kolan.

Gość gość_autorka
Tez probowałam pisania, probowania ale niee. Jakoś nie umiem. Nie potrafie nikogo oszukiwac.

Gość gość_autorka
Pisałam ze próbowałam pisac, na chwile obecna dałam sobie spokoj. Ale chce przestac myslec i zapomniec zeby nie miec tej checi

Gość gość
do konkretna laska chyba nie wiesz co to miłość, co to tęsknota, itd... NIE WIESZ CO PISZESZ

Ja tez nie moge zapomniec i nawet jak poznam ilus facetow to i tak bede go wspominala i chyba nie dam rady spotykac sie z kims takna pocieszenie. Masakra. Chcialabym zaczac wlasnie spotykac sie z kims tak na pocjeszenie ale jakos chyba nie bede umiala. Jak to jest ze niektore kobiety maja zwiazek jeden po drugim? Mam sporo takich kolezanek. Tez bym tak chciala umiec...

Tak teraz to rozkminiam. Ile jest takich historii ze facet albo jakas laska pisze ze mimo np slubu z kims innym, dawna milosc wciaz zaprzata ich mysli. Moze na serio serce tylko raz potrafi tak na prawde mocno i szczerze pokochac a inne "milosci " i zwiazki sa pseudo?

Gość gość_autorka
No dokładnie. Dlaczego niektórym jest łatwiej.

Gość gość
ja nawet nie potrafie się z kims innym spotkac, kocham tylko tego jednego i tak zostanie do końca życia. Albo bede sama albo z nim - innego wyjscia nie ma. Nie wiem kiedy faceci się w końcu ogarną, bo zobaczcie ile kobiet przez to cierpi.

Gość gość_autorka
Nie chce by tak było. Chce miec to już za soba. Jeszcze dzis w domu pytanie czy on załuje? Skad mam wiedziec co czuje. Jakby po roku nie mogli dac sobie spokoju.

Gość gość_autorka
Mowie. To słysze co sie denerwuje, co taka jestem, zapytac nie mozna a moze bys do niego wrocila? To nic nie daje, jak sie uczepia jakiegos tematu to go drażał w końcu taki fajny chłopak. I nawet po rozstaniu zaraz gdzies zapytali mnie co ja takiego zrobiłam ze koniec jakby to była moja wina...

Gość gość_autorka
Nie wiem po co to ł ;d

Gość gość_autorka
3 siostry a najgorsze to ze ich pierwsi faceci to juz prawie mezowie. Nie rozumieja mnia. Matka tak samo. Nie dociera do nich ze mi jest przykro.

Gość trola
Czas przynosi ukojenia. Jest też kilka sposobów żeby przyspieszyć ten proces, tylko to trzeba chcieć, a Ty pielęgnujesz w sobie pamięć o nim.

Gość gość
jak tak Cie o to wypytują to odpowiadaj tak: ja nie wiem, ale masz do niego nr - zadzwoń i zapytaj jego

Gość gość_autorka
mam nadzieję, że w końcu się z tym uporam. Nie zasługuje na mnie