Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulaaa1001

Przysmaki na każdą chwilę dla psa!

Polecane posty

Przysmakami na każdą chwilę dla psa są przysmaki Pedigree Rodeo. Dzięki tym przysmakom nauczyłam mojego psa sztuczek takie jak, np. siad lub podaj łapę. Są bez sztucznych barwników i aromatów. Mój piesek je uwielbia i są też tanie. Zachęcam do wypróbowania.

Gość gość
Dobrą inwestycją w moim wypadku był gryzak naturalny Torgas. Nie ma tu żadnych elementów sztucznych – plastikowych, czy gumowych. To gryzak zrobiony w całości ze specjalnego drzewa rodem z Portugalii (tutaj opis – www.torgas.pl ). Nie drażni dziąseł, a raczej masuje. Kupiłem to buldogowi i widzę dużo pozytywnych skutków. Pies się uspokoił i przestał maltretować moje kapcie, czy meble ;P

Gość gość
Ja swoim psiakom podaję przysmaki od Pedigree, takie jak Rodeo, Biscrock, Markies Jumbone oraz Dentastix. Ten ostatni dba o zdrowy wygląd i stan ząbków moich pupili. Niweluje kamień nazębny oraz nieświeży oddech z pyszczków. Polecam tę markę.

Ja również używam Dentastixów i weterynarz zauważył różnicę - rok temu byliśmy na wizycie w ramach miesiaca zdrowych zębów w tym również też. Przez ten roku używaliśmy w miarę na bieżąco ww. przysmaków i stan uzębienia poprawił się, w dodatku piesek już nie ma nieświeżego oddechu

Gość gość
Najlepszy i najzdrowszy przysmak to Dentastix Pedigree. Powinien być obecny w każdej diecie pieska. Pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i dziąseł.

Gość gość
ja swojemu psu jako taki gryzki/przekąski to daje jedynie kurze łapki od sancani www.facebook.com/SANCANI-naturalna-karma-dla -ps%C3%B3w-659868944116692 Mam pewność nie są naturalne i służą psu, a nie mu szkodzą :)

Gość Bajka 12
Ja swojemu psu daje od czasu do czasu gryzaki firmy oravet. Przez nie ma lepsze uzębienie i świeższy oddech ;)

Gość RPJ
Na każdą chwilę to gryzaki oravet. Pies je na pewno polubi i będzie miał znacznie lepsze uzębienie

Gość gość
pedigree jest dobre dla biedoty,hołoty i plebsu ..... ale czego się spodziewać po ludziach co żrą w biedronce i kupuja psy po 500zł ....

Gość RAK120
Bardzo dobre są gryzaki oravet dla psa. Zobaczysz jakie pies będzie miał po nich lepsze uzębienie :)

Gość gość
U nas się sprawdzają dla pimpka takie Snack Mobility Dog które wspierają stawy, mamy to z firmy Vetexpert. :) jak można łączyć przyjemne z pożytecznym to czemu nie. Lepiej stawiać na takie dobre jakościowo i zdrowe przekąski

Gość Joanna19922
W przypadku mojego psiaka idealnie sprawdzają się te z firmy Maced. Maksiu wariuje ze szczęścia jak tylko poczuje ich zapach. Od 2 lat kupujemy mu z mężem tylko od tego producenta i nagradzamy go za dobre zachowanie.

Gość truskawkaikawka
Przysmaki dla pieska? Tylko MACED. Poczytaj więcej w internecie to zobaczysz sama że to marka godna polecenia

Gość Bozenax33
Ja tam kupuje te z firmy Maced i jestem zadowolona - mysle ze moj psiak rowniez. Cena jest w porzadku , w skladzie nie ma zadnych sztucznych dodatkow plus moj psiak je uwielbia :)

Gość Pieskimaledwwaaa
Przejrzyj ofertę firmy Maced. Na 100% znajdziesz coś odpowiedniego dla swojego psiaka :)

Gość roksi29
kupowałam ich gryzaki dla swoich psów aż nie zamknęli zoologicznego który był praktycznie pod blokiem ;/ teraz musiałabym jeździć na drugi koniec mojej mieściny żeby to dorwać więc średnio sie opłaca.. z tego co pamietam to zawsze psiaki były zadowolone

Gość gość
Mięsne krążki z wołowiną od Macedu najbardziej pasują mojemu psu

Gość gość
W macedzie jest niezły wybór, dużo ludzi mi polecało i skorzystałem. polecam

Gość Anka33

Mój Maksio to uwielbia żwacze 🙂 Zaczęłam mu zamawiać z macedu i tak tanio mi wychodzi! Mega polecam

Gość witko

Smakołyki to świetny sposób na uczenie psa komend 🙂 Obejrzałem chyba milion tutoriali na youtube żeby zrozumieć co robię źle, a na koniec okazało się, że mój pies jest wybredny i nie zje wszystkiego. Na szczęście udało się jak zmieniłem smakołyki na te od Macedu, dziękuję za rady!