Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roxii90

facet skorpion

Polecane posty

odrzuciłam faceta skorpiona ponad rok temu, był wściekły bo narobiłam mu nadziei i chyba coś do mnie zaczął czuć. odrzuciłam go bo niestety musiałam i wybrałam innego ale on o tym nie wie. skorpion jeszcze po pół roku chciał wrócic do mnie bo mu nie przeszło jak sam sie przyznal ale dostal drugiego kopniaka, odzywa się do mnie sporadycznie. nawet niedawno sie spotkalismy bo to on chciał, ale juz nie pokazywal tak jak kiedys ze mu zalezy. Po 1,5 roku znowu sie spotkalismy na imprezie w prawdzie był pijany i mnie dotykał nawet chcial pocałować, ale to sie pewnie nie liczy bo był pijany. Na drugi dzien wcale sie nie odezwał, ale ciągle nie znika z mojego zycia. Pojawia się, pyta ni z gruchy ni z pietruchy co u ciebie? i znika, po czym sie znow pojawia. Ja cos dalej do niego czuje ale nie wiem czy on dalej tez czy nie. Po co mialby sie odzywac raz na jakis czas skoro ponad rok temu go odrzuciłam?za cholere nie moge go rozkminic. prosze o rade najlepiej skorpionow bo ja rybka was nie kumam, chociaz mam wrazenie ze jest taka chemia czasem miedzy nami

Gość gość
mam synowa rybke i synka skorpiona i to dwa s.....y najgorsze ,charakterki ktore nalezałoby zutylizować,ludzie z nimi mają pod górę i tu nie chodzi w tym temacie o mnie,ja to na nich leję bo to ludzie nie do życia.Wspólczuję tym ktorzy maja z nimi do czynienia na codzień

Gość gość
gość dziś Możesz coś więcej powiedzieć?

Gość gość
gość dziś Brakło by mi życia gdym opisała 12 lat,to byłby bestseler i poszedłby jak ciepłe bułki,nie uwierzysz bo zwykle najezdza sie na rodziców,teściów że są zli, wścibscy ,wtrącają się.To nie w moim stylu,nie moja bajka by żyć życiem innych ale i tak mi dali popalić bo roszczenia niespełnione. Nie chciałabyś być na moim miejscu nawet jeden dzień i mieć to pod nosem.

Gość gość
Hahaha teściowa chyba coś kłamiesz bo skorpion i ryba to dobre połączenie. A ty dałaś mu kopniaka drugi raz to czego oczekujesz? Normalne, że się zdystansował bo wie, że na nic więcej już nie może liczyć.

Gość gość
Powiem ci tak,nie jestem tesciową ale to ze znaki mogą być dla siebie przyjazne nie znaczy ze w duecie są przyjazne dla otocznia. Może to być taki zestaw charakterków że razem będa sie kochać a innych gnoić i ta co wyzej napisała o swojej rodzinie ma rację.Ja tez mam takich kmiotów w rodzinie i az ręka mnie swędzi by czasem dac w twarz za chamstwo i bezczelnośc.

Gość gość
ja jestem skorpionem i jak by mnie taka sytuacja spotkała że ktoś mnie odrzucił to nawet jak by ten ktoś chciał być ze mną to bym zwyczajnie pogoniła

Gość gość
skorpion to najgorszy znak zodiakalny. Ze wszystkich znaków zodiaku Skorpion jest najbardziej skomplikowany, najtrudniejszy do zrozumienia, do rozgryzienia. Współżycie z nim jest na ogół niełatwe z powodu jego zaczepnego, chropowatego, wojowniczego charakteru. Najgorsze, że we wszystkich walkach, sprzeczkach, sporach i kłótniach Skorpion jest prawie zawsze górą. Na szczególnie niskim poziomie spotykamy w tym znaku morderców, zbrodniarzy i zbójów nie cofających się przed niczym. Ich opanowanie i niewzruszony spokój oraz perfidna przebiegłość czynią z nich szczególnie niebezpiecznych osobników. Nigdy nie wyszłabym za mąż za skorpiona to ludzie bardzo mściwi

Gość gość
Ja mam tescia skorpiona...nerwus schizofrenik, wciaz szuka konfliktow wojen,nic mu nie pasuje. Wszystkich ludzi ma za nic, kpi z kazdego w zywe oczy. Mam go dosc i ciesze sie ,ze maz ma charakter po tesciowej,ktora tez jest skorpionem...ale to spoko babka,nic zlego nie moge o niej powiedziec...moze tyle,ze jest uparta.

Gość gość
Uwielbiam skorpiony. Mój tata, brat i syn to skorpiony. Kocham, kocham, kocham, a oni mnie.