Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy_zab

Ile facet traci na atrakcyjnosci przez krzywe zeby?

Polecane posty

Gość krzywy_zab

Mam pytanie do was, dziewczyny. Jestem facetem o dosc ladnej twarzy z dosc meskimi rysami (slowa moich kolezanek, bylych dziewczyn itp.), z figury jestem bardzo przecietny (niestety troche zbyt slabo zbudowany, jesli chodzi o klate), natomiast moim problemem jest to, ze mam krzywe zeby. Zadbane, bo czyste i wybielam je raz na rok, ale sa krzywe. Jestem tuz po 30-tce. Ile procentowo facet traci swojej atrakcyjnosci, jak dziewczyna zauwazy, ze ma krzywe zeby? Dodam, ze moje zeby nie sa dziurawe, mam wszystkie zeby, nie sa czarne itp. - po prostu sa krzywe.

Gość gość
aparat na zęby -wyprostuje Ci je,a ile traci zależy jak krzywe

Gość gość
Moim zdaniem nie traci jakoś szczególnie, jest to co najwyżej mały minusik. Kolor chyba jest bardziej istotny. Chyba, że jakoś szczególnie wykręcone te zęby są jak korzenie drzew :D

Gość krzywy_zab
Sa krzywe, widac jak sie usmiechne... Ale pocieszylyscie mnie dziewczyny, ze to tylko maly minusik ;)

Gość gość
Zęby to pikuś przy chudej klacie

Gość gość
Szczerze nic nie tracisz jak Cie ktoś lubi. Wiekszosc ludzi ma mniej czy bardziej krzywe bez aparatu Ja z kolei mam lekko krzywe (ale nie widać) za to ciemna kosc mam i nie moge wybielac. I co? I mam to juz w d***e, bez przesady. Moj facet tez idealnych nie ma, na nasze zycie to nie wplywa

Gość gość
Z okazji zbliżających się świąt mam wam do rozdania darmowe vouchery do wybranych sklepów! Oferta ważna do wyczerpania zapasów, więc kto pierwszy ten lepszy! vouchery-na-ubrania.odbierz.net.pl/i/2396

Gość krzywy_zab
no wiem, chuda klata to porazka, ale nie jest tak latwo to poprawic wcale.

Gość gość
No niestety, trzeba nad tym popracowac, a nie każdemu sie chce :P

Gość krzywy_zab
Pracowac mozna, ale jak ktos z natury jest bardzo szczuply, to bardzo trudno mu budowac mase miesniowa. I nawet jesli ja w jakims stopniu zbuduje, to i tak pozostanie problem sylwetki, ktorej w pewnych sprawach nie da sie po prostu zmienic...

Gość gość
ile? niestety aż 37,6%

Gość gość
Ale kobieta juz pewnie o wiele więcej traci... Ja mam jak cholera krzywe ale nigdy nie miałam kasy na aparat a teraz to juz za późno. W dodatku robią mi się przebarwienia a wybielanie też sporo kosztuje. Z pensji fryzjerki nie ma opcji odłożyć. Seplenię jak cholera przez te zęby i ludzie się śmieją z tego.

Gość gość
miałam krzywe zęby i założyłam aparat, bo nie mogła na siebie patrzeć osobiście uważam, że krzywe zęby są okropne i należy je jak najszybciej wyprostować - nie ma tu czegoś takiego jak "za późno"

Gość gość
ja pierniczę, 30-letni facet woli latami zastanawiać sie , czy laskom może przeszkadzać krzywy zgryz, a nie wpadnie na to zeby w ciągu roku-dwóch to sobie wyprostować u ortodonty.

Gość gość
Ja mam jak cholera krzywe ale nigdy nie miałam kasy na aparat a teraz to juz za późno. moja matka założyła aparat po 50-ce, bo chciała wreszcie poprawić to co jej sie nie podobało. Póltora roku i żeby miała równe.

Gość kamila12345609
Wtedy najlepiej jest go wysłać do ortodonty. Ja swojego wysłałam do doktor Iwony Gnach-Olejniczak i udało się nam tak właśnie problem rozwiązać. :)

Gość gość
Będę się wieszał nie stać mnie na dentystę.

Gość gość
Kup sobie Lacalut!

Gość gość
a ja nigdy krzywych zębów nie miałem proste od zawsze a potem wasze dzieci tez będą mieć krzywe zęby więc bierzcie samców z prostymi genetycznymi zębami.

Gość gość
Sensodyne i lekarze muszą do Anglii wyjechać. Sprawdzone na 100% mi zęby nawet wyprostował

Gość gość
Tak tych z krzywymi zębami, otyłych, w okularach do gazy. Dobrze mówisz yhy. Powiem że tu wszyscy mają wysokie IQ

Gość gość
najbardziej na atrakcyjnosci traci facet gdy tłumaczy się że nie może robić masy mięśniowej bo jest chudzielcem.Odejdz od kompa i idz na siłkę.Pare lat cwiczen i bedziesz niezle ciacho.Niestety zapewne wymiekniesz i dalej bedziesz plakal na damskim forum jak c***a

Gość gość
pomyśl o grubych facetach, oni najpierw muszą ostro cwiczyc zeby schudnac dopiero potem miesnie mogą urosnąć.Do tego dieta i piwa nie mozna.