Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo przyciągania...straciłam moc!

Polecane posty

Gość gość

Nie wien jak to się stało... Od dzieciństwa przyciagalam nieświadomie tyle rzeczy, dopiero od niedawna świadomie wykorzystuje to prawo. od Kiedy zaczelam sie tym interesowac, prawie ciagle jestem w transie...ale w takim ze nie widac tego, podczas wykonywania zwyklych czynnosci wpadam w jakas hipnoze i tak jakby stoje obok- zauwazylam ze mam wieksza sile woli, latwiej skupic sie,panowa nad myslami i narzucac je komus. Mowiac krotko hipnotyzuje ludzi bez wczesniejszych wizualizacji. Taka telepatia. Pozornie nic sie nie dzieje...Miałam jakieś upadki energetyczne Ale dawalam rade a od miesiąca próbuje i zupełnie jakbym straciła ten "dar" który towarzyszy mi od zawsze i uważałam to za coś naturalnego...co się dzieje? Mieliście tak?

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.