Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa to tepa dzida bez ambicji inkubator

Polecane posty

Gość gość

Nie moge patrzec na ta krowe. Trzecie dziecko w drodze, bo paniusi nie chce sie do pracy chodzic, co dziecko podrosnie to nowe w drodze, zeby miec wymowke, a starsze caly dzien bajki w tv, lub na dole u babci siedza. Mieszkaja u moich rodzicow, brat tyra zeby rodzine utrzymac, a taka krowa siedzi w chalupie. Zal mi brata, moglby normalnie zyc , jak ludzie.

Gość gość
No jak w ciąży jest to nie pracuje! :D mądra kobieta

Gość gość
Miala 19 lat jak brata na dziecko zlapala, a dziecko najstarsze ma 9 lat, paniusia przez ten czas ani 1 dnia w pracy nie spedzila

Gość gość
Jeszcze zeby cos w. Tym domu robila ... Ale gdzie tam, na obiady schodza na dol do rodzicow heh

Gość gość
Zazdrościsz jej

Gość gość
Złapała? Twój brat upośledzony jest, że nie wie co się z seksu dzieje? :D Pretensje miej do brata i rodziców. Sami sobie tak syna wychowali a syn sam sobie tak życie ułożył. Tobie nic do tego

Gość gość
Brat ma przyzwoitosc, wiec i rodzine z nia zalozyl. Co nie zmienia faktu, ze wstyd w rodzinie taka osobe miec, o czym ona sie odezwie ? O pampersach, o serialach ? O niczym wiecej. A zazdroscic jej nie mam czego, bo ja mam zycie normalnie ulozone i wyksztalcona jestem, a nie tak jak ona mature z trudem zdala.

Gość gość
A wychowany to akurat jest dobrze, na rodzine zarabia, w domu robi i nawet na wywiadowki chodzi, bo przeciez nie ona heh

Gość gość
haha, przyzwoitość. Przyzwoitość to by miał jakby się zabezpieczał i lepszą partnerkę wybierał. Twój brat jest jej warty skoro cały czas jej f.i.u.t.a bez zabezpieczenia pasuje i tyle. A wychowali go Twoi własni rodzice i nad głowami Twoich własnych rodziców się pieprzą jak króliki :P I jak widać Twoi starzy to popierają. Jedyny problem masz TY :D

Gość gość
Brzuch miała w maturalnej tępa zazdrośnico :D

Gość gość
Dobrze wychowany? Dobrze wychowany facet nie robi dziecka byle komu, nie bierze z byle kim ślubu, nie płodzi non stop dzieci pod dachem rodziców. Ewidentnie i z Tobą i z Twoją rodzinką jest coś nie tak, tylko wybielić się próbujesz. Prawda jest oczywista - ludzie na poziomie biorą sobie ludzi na poziomie.

Gość gość
Tępa dzida to ty (przez małe t) jesteś . Zazdrośnica! To, że jej nie lubisz, nie musisz zionąć ogniem.

Gość gość
Braciszek posuwa tę "tępą dzidę" aż łóżka trzeszczą pewnie, a jego siostrunia jakieś wąty ma.

Gość gość
Widze ze jestescie jej pokroju, to bronicie swego. Fakt, brat glupi byl, jak to nastolatek, ale stalo sie i odpowiedzialnosc wzial i za nia, i za dziecko.

Gość gość
Nie wziął, bo siedzą u starych na chacie. Gdzie odpowiedzialność, ambicja, chęć niezależności u Twojego brata?

Gość gość
Świnia go wykrzystuje i usprawiedliwienia nie ma, a brat kocha dzieci i dba o nie.

Gość gość
Bo byl rok mlodszy mial 18 lat, mial kupic mieszkanie ?? Gdzie ze str jej rodzicow pomocy nie bylo wcale, moi rodzice pomagali. A brat poszedl do pracy i zaocznie sie uczyl !! Troche wdziecznosci i przyzwoitosci choc wypadaloby miec, a nie siedziec nic nie robic. Mama ma 70 lat prawie , a ona na obiady do niej schodzi. Fakt, rodzice sa za dobrzy i za wiele pozwalaja, ale wnukom nieba by przychylili i wiem ze z tego powodu nic sie nie zmieni.

Gość gość
Ja też wpadłam w klasie maturalnej. Moj facet zarabiał wtedy 2k, ja dorabiając korkami 500 zł, mimo tego nie zamieszkaliśmy ani z moimi, ani z Jego rodziacami, chociaż byly do tego warunki. Nie chciałabym mieć takiego faceta jak Twój brat...

Gość gość
aha i oczywiscie nikt nie mówi o kupnie mieszkania, ale wynajęta kawalerka dla 19-20 latków byłaby wystarczająca- mieliby większą motywację do działania. Skoro Twoi rodzice nie mają żadnych przeciwwskazań, ani Twoja bratowa, ani brat się nie starają, brak motywacji- mają pewność żarcia i dachu nad głową. I warunki do płodzenia kolejnych dzieci. Powiedz bratu, że gumki to koszt 15 zł.

Gość gość
Sam jesteś tępa dzida i wredna w dodatku. Twojemu bratu żonka pasuje, skoro jej nie wykopał z domu, więc tobie nic do tego. Niby taka jesteś nowoczesna, a obgadujesz rodzinę jak baba z popegeerowskiej wsi.

Gość gość
Autorka by chciała prezenty od braciszka

Gość gość
musi ją strasznie KOCHAĆ, skoro spłodził kolejną dwójkę dzieci. jakby był z Nią z rozsądku- zabezpieczałby się jak tylko się da. Twoj brat to zakochana p***a, więc tak ZAZDROŚCISZ- widocznie sama nie doświadczasz takiej milosci, jaką brat darzy swoją zone...

Gość gość
Ale Ty dorabialas, ona nie ! Jakie dzieci mialyby zycie w kawalerce ? Nie broncie jej tak, bo prawda jest taka, ze gdyby byla normalna dziewczyna to mieliby normalne zycie. To nie te czasy ze chlop ma zapierd...a baba cale zycie w domu soedziec, no chyba ze wy tak uwazacie. Ja u tesciowej bym siedziec nie chciala i byc na jej garnuszku i opierunku i tyle w temacie. Jak dla Was to jest normalne, i wine widzicie w facecie tylko co uczciwie pracuje i dziecmi sie zajmuje, to swiadczy o was. Moj maz duzo nie zarabial, jak za niego wyszlam, ale wszystkiego dorobilismy sie razem !

Gość gość
ale Twojemu bratu ta sytuacja odpowiada, więc CO CI DO TEGO?!?!?!

Gość gość
Rok temu na wigilie jej zyczylam zeby praca jakas sie w koncu znalazla to czerwona sie zrobila jak burak :D

Gość gość
ja mam zycie normalnie ulozone i wyksztalcona jestem, a nie tak jak ona mature z trudem zdala x Frak leży dobrze dopiero w trzecim pokoleniu, parweniuszko :P Twoje wpisy to rasowa słoma zza cholewy.

Gość gość
To, ze Twój facet wywierałby presję, ze masz iść do roboty, zamiast siedzieć z malymi dziecmi (zaraz powiesz, ze pracujesz bo chcesz), to nie znaczy, ze Twoj brat ma tak samo. Chcesz zwalić dwójkę małych dzieci na garb Twoich schorowanych rodziców- pomyśl o tym... bo pewnie do złobka/przedszkola by nie oddali

Gość gość
Kobieto ogarnij się, bo z tej zawiści i nienawiści żyłka Ci pęknie. Widać, że to czego naprawdę nie możesz przeboleć to fakt, że ta kobieta jest szczęśliwa. Nie o brata tu raczej chodzi. Tobie zależy na tym aby bratowej było źle, najgorzej jak się da. Dlaczego? Ano właśnie. Brakuje Ci w życiu czegoś co ma ona. Zazdrość, zazdrość, zwykła babska zazdrość. Tylko pamiętaj, że złe życzenia odbijają się od dobrych ludzi i wracają do nadawcy.

Gość gość
Twoją bratową wiatr nie zapylił przecież . Ona winna że w ciążę zachodzi , śmiech na sali :-)

Gość gość
Ok, jednego bachora jej zrobił jak był młody. Ale kolejne dwa jak robił to chyba już nie był nastolatkiem i byl świadom co się z seksu bierze, czy nie ?? Jesteś głupia czy jak ??