Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulkay

Czy mam prawidłową wage?

Polecane posty

Gość gość
Nie rob zadnej diety, postaraj sie zmienic odzywianie. Unikaj slodyczy, wieprzowiny, wedlin, bialego chleba, smazonych potraw, sosow i przetworzonego jedzenia. Ja na sniadanie jem zwykle ciemna bulke albo 2 kromki ciemnego pieczywa bez masla z odtluszczonym serkiem i warzywami (np. pomidor, ogorek, pakryka itp) albo otreby z owocami. Potem owoce i np. jogurt. Na obiad zwykle rybe (nie jem miesa) pieczona bez tluszczu z warzywami (np. ze szpinakiem, brokulami, pora, albo taki gotowy mix mrozonych warzyw na masle), lub tofu i salatke. Albo rozne rodzaje kasz, soczewice z warzywami itp. Na kolacje to zalezy, gotowane warzywa, znowu rybe, albo gotowane jajko, serek itp. W ten sposob schudlam szybko 10 kilo. Nigdy sie nie glodze, staram sie jesc tyle ile moj zoladek potrzebuje. A co do cwiczen to polecam ci nastepujace linki (sama wyprobowalam i dziala!) https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 https://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ Lepiej codziennie cwiczyc 15-30 minut, niz 1 lub 2 razy w tygodniu po godzinie. Na plecy polecam cwiczenia z hantlami oraz takimi co wzmocnia twoj core. Na nogi dobry jest pilates oraz cwiczenia baletowe. Ale tez tradycyjne przysiady itp. jak w Shredzie. Poza tym polecam rowniez super cwiczenia na dvd - to moje ulubione Extend Barre Andrea Rogers (polaczenie baletowych, pilates i cardio na wszystkie miesnie) Core Fusion Body Sculpt Wyprobowalam i sa naprawde rewelacyjne! Akurat tym cwiczen nie ma na you tube, ale mozesz znalezc cos podobnego na you tube. Wazne, zebys stawiala sobie male cele i zaczela od krotkich programow. Ten drugi link co podalam u gory to cwiczenia na nogi i twaja tylko 10 minut. Zycze powodzenia:-)

Gość izulkay
Bardzo dziękuję Ci :)