Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita261

Czy mogę być w ciąży? Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Anita261

Witam, kochałam się ze swoim mężczyzną we wrześniu, gdy miałam dni płodne. Skończył we mnie w prezerwatywie. Prezerwatywa nie była pęknięta ani się nie zsunęła. W październiku miałam przesunięty okres o 3 dni, w listopadzie o 5 stosunku do normalnego, 28 dniowego cyklu w sierpniu. Za każdym razem - w październiku i listopadzie, miałam obfity okres o ciemnym zabarwieniu, który trwał od 5 do 7 dni. W tym 4 dni mega obfite. Czy istnieje ryzyko, że jestem w ciąży po tym stosunku z września? Bardzo proszę o pomoc Anita

Czemu mialabys byc w ciazy skoro nic na to nie wskazuje? Jesli sama mowisz ze z prezerwatywa było wszystko ok to czemu sie boisz? Okres dostalas normalnie z tym ze troche sie rozregulował. To się zdarza. Jak tak bardzo sie martwisz to najlepiej zrob test i sie nie stresuj :)

Gość gość
Anita a od tego okresu po tg m mega seksie czego uzywalas tamponow czy podpasek?

Gość Anita261
A czy gdybym była w ciąży to występuje śluz podobny do tego płodnego? w ostatnim tygodniu miałam mega dużo śluzu przez 3 dni, potem mniej, teraz prawie nic

Gość gość
nie ma takiej możliwości. przecież masz okres i nic złego nie stało się z prezerwatywą. jeśli jednak to dla Ciebie za mało stosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Bardzo dobry jest zel plemnikobójczy contragel.