Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość

co z tymi kobietami??

Polecane posty

Gość gośćgość

coraz częściej słyszę, że kobiety mają młodszych mężczyzn, zmieniłam pracę i na 4 kobiety 3 mają mlodszych od siebie , z czego 2 są po slubie to ich pierwszy partner, faceci młodsi ok 4-6lat a jedna rozwódka z młodszym od siebie o 7 lat w nieformlanym zwiazku ok 4 lata. wczoraj rozmawiałam z koleżanką jej mama też ma młodszego o 11 lat, przed chwila w tv też babka co ma gościa młodszego od siebie o 6 lat, co jest grane? to już tak powszechne, ze zaczynam się zastanawiać, czy nie zacząc szukać partnera w gimnazjum (oczywiście to sarkazm), napiszcie co myślcie

Gość gość
A co w tym złego? Taki facet po 30, w większości szuka partnerki 22-27, to dlaczego kobiety nie mogą mieć młodszego partnera?

Gość gość
Proste. Młode dupfy szukają cugar daddys by polepszyć swój status życia, rozwijać kariere w tym upadającym uzbekistanie bez przyszłości dla młodych. Stare baby za to lubią młode ciałka facetów, którzy są im ulegli, ponieważ wiedzą, że to żonka trzyma finanse i jest głową "rodziny". Jak obydwoje partnerów jest w tym samym wieku, to często czują się równi, potem są kłótnie i rozwody masowe.

Gość gość
Po rozwodzie związałam się z facetem 7 lat młodszym, byliśmy ze sobą prawie 5 lat. Dobrze trafiłam, związek był udany, coś się po prostu wypaliło.

Gość gośćgość
nie mówię, ze to coś złego, tylko kilka lat temu były to znikome ilosci związków w takim układzie, a teraz widzę, ze coraz więcej tego, patrze trochę przez swój pryzmat, mam 26 lat i jak rozmawiam z facetem młodyszm od siebie o te 2-3 lata ba, czasem nawet z równolatkiem, to większośc wydaje mi się niedojrzała emocjonalnie, dlatego trochę mnie to dziwi, tak wiem, każdy jest inny i nie generalizuję, jestem po prostu ciekawa