Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dyniolek

co dalej robić?

Polecane posty

Gość dyniolek

Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post. Mam problem z pewną kobietą. Poznałem ją w pracy ok 8 m-cy temu i spodobała mi się. Ma 24 lata i od 6-7 lat jest singielką yikes Zacząłem sie powoli "kręcić" w jej pobliżu i wymienialiśmy często kilka zdań. Starałem sie wynieść z tych pogawędek jak najwięcej o Niej. Po każdej rozmowie dochodziłem do wniosku, że podoba mi się coraz bardziej. Z jej mowy ciała itp wygląda na to że nie jestem jej obojętny. Zaproponowałem jej spotkanie i dostałem odpowiedź, ze jestem za młody (jestem 2 lata młodszy) Myślę sobie no nic. Spróbuje innym razem. Mamy wspólnego znajomego i wiem, że często o mnie wypytuje itp. Po ok 2 tygodniach znów zaproponowałem spotkanie i odpowiedziała że nic ciekawego na to nie wymyśli (odmówiła). Przez ok tydzień delikatnie ją ignorowałem, a ona wciąż sie o mnie wypytywała naszego kumpla. W zeszłym tygodniu nawet mi ciasto przyniosła do pracy :) Postanowiłem jej podziękować i kupiłem rafaello. Przyjęła bez problemu. Zawsze gdy sie mijamy to uśmiechamy sie itp ale ona szybko spuszcza wzrok. Jakby sie wstydziła. Juz nie wiem co o tym myśleć. Zależy mi na niej i muszę coś zadziałać. Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować