Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mikolajowo tesciowo

Polecane posty

Gość gość
Skoro synowa wyglada jak twoja starsza siostra to oznacza tylko tyle ze twoj syn ma sklonnosci do gerontofilii (pociag seksualny do osob starszych) :D rowniez pozdrawiam kocmoluchu stary. P.S. twojemu staremu jeszcze bryka?

Gość gość
gość wczoraj Syn sie z nia związał ale ma dwie kochanki a ze ten kocmołuch bogaty to nawet warto poswiecic sie by patrzec na jej"twarzyczkę" Czy mojemu mężowi bryka? a pewnie i to jak jest młodszy o 10 lat,przeciez ze starcem bym sie nie wiązała ale co ty o tym mozesz wiedzic garkotłuku. Nie pluj sie bo ci żyłka z zazdrości w pupci pęknie.

Gość gość
Skoro ma dwie kochanki to pogratulowac moralnosci, widac kto wychowal. Jest z nia sla pieniedzy czyli meska prostytutka. Dobre prowo 2/10 bo odpisalam :p

Gość gość
gość dziś Z pewnością PROWO nie mniej jednak odpisywanie na prowokację tylko świadczą o waszym niskim poziomie intelektualnym. KObieta zrobiła sobie z was jaja i ja czekałam czy jakaś kretynka jej odpowie,owszem:) znalazły se aż dwie :):):) Kto byłby tak głupi by obnażać swoją moralność????? echhh wy bezmózgi,umiecie tylko ubliżać a same macie ze sobą problemy.

Gość gość
No chyba wiekszosc tutaj siedzi w domu z dzieckiem i z nudow toczy go.w.noburze na takie tematy :D 50 % wpisow tutaj to prowo i chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe wiec czemu mam nie odpisac i troche poszczekac? A ty odpisalas mi "kretynce" ktora odpisala na prowo wiec chyba z twoim poziomem tez cos nie tak. Ach kocham was debilki :D

Gość gość
gość dziś Skoro ma dwie kochanki to pogratulowac moralnosci, widac kto wychowal. Jest z nia sla pieniedzy czyli meska prostytutka. Dobre prowo 2/10 bo odpisalam jezyk.gif ... XXXXXX uważasz że tak odpowiada ktoś normalny? tylko kretyn!!!!

Gość gość
A moja teściowa olewa mikołajki i do nas nie przyjezdza, ale może to dobrze. Choc trochę to przykre ze zapomina o swoim wnuku od syna, a o wnuczętach od córki pamięta. Ale cóż, takie życie... Na szczęście dziecko ma jeszcze jedna babcie, taka prawdziwa, a nie tylko z nazwy.