Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka27

Pytanko ?

Polecane posty

Gość Paulinka27

Witam nie wiem co myslec ani zrobic czy czekac ,czy zrobic test . kochalam sie z narzeczonym kilka razy bez zabezpieczen tylko wygladalo to tak ze chwilke bez , a pozniej zakladal prezerwatywe ale raz zdarzylo sie ze wyszedl w ostatnim momecie . I wlasnie mam problem okres mi sie spoznia 4 dni ,jak cos zjem to czuje takie dziwne uczucie w zołądku nie umiem opisac czy to mdlosci dlatego pytanie do was co powinnam zrobic czy poczekac do konca tygodnia czy robic juz test ? czy jest taka potrzeba?

Gość gość
kolejna idiotka która stosunek przerywany uważa za metodę antykoncpcyjną rób test i przestań zawracać nam doopę

Gość gość
Jest taka możliwość. Współżyliście bez zabezpieczenia również w dni płodne?

Gość gość
Test test test

Gość Paulinka27
Ogolem caly czas sie zabezpieczamy ale nie raz chwilke bez gumki ,a teraz sie zdarzylo ze prawie do konca . Ale to juz nie wazne bo dostalam miesiaczke i juz nie zdarzy sie taka sytuacja jak ostatnio

Gość gość
zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu, wtedy będziesz wiedzieć, w które dni może dojść do zapłodnienia, a w które nie. Nie jest to trudne. Zresztą sama nie musisz nic intrepretować bo dostępne są przecież testery owulacyjne. z własnego doświadczenia polecam afrodytę.