Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o moich nogach?

Polecane posty

Gość gość
Co z tego, że modelka? Jak tak wyglądają zgrabne nogi.

Gość gość
na powodzenie nie narzekałam i przebierałam w facetach x To akurat nie sztuka, nawet ładna być nie musisz, wystarczy że będziesz łatwa, a otoczy cię wianuszek chętnych facetów :P

Gość gość
Od kiedy to chude jest proporcjonalne? Proporcjonalne to jest to jest w normie, a chude do normy się nie zalicza.

Gość gość
Ja autorki akurat nie wyzywałam, ale widze że prawdziwi mężczyźni swoją męskość pokazują poprzez ubliżanie kobiecie :D Wrzucajcie mi ile chcecie, pokazujecie tylko chamstwo i słomę z butów. I dziękuję bardzo, całe szczęście nawet jak przytyję to mi zaloty tego typu facecików nie grozą bo jestem w wieloletnim związku z PIERWSZYM partnerem seksualnym ;)

Gość gość
Mam ladniejsze...

Gość gość
ja mam nogi jak ona: http://www.skinnygossip.com/gallery/anabela-belikova-skinny-leg-thinspo/anabela_valentino.jpg czyli długie, szczupłe, zgrabne i proporcjonalne. Faceci latają za mną jak psy. I wszyscy faceci których znam, brzydzą się grubymi babami. Przestańcie okłamywać autorkę że jej nogi mogą się komukolwiek podobać. Żyjecie w świecie fantazji. W dzisiejszym świecie każdy facet lubi szczupłe, wysportowane kobietki.

Gość gość
Najważniejsze i tak jest waist to hip ratio.

Gość gość
Jeśli całość jest chuda to jest to proporcjonalność, to się nazywa drobna budowa. Tak samo jak ktoś ogólnie jest grubszy to tez jest proporcjonalny. Ale jak ma grube nogi a chudziutki tułów to brak proporcjonalności - to raczej oczywiste. jednak to dalej Panowi - pokażcie klasę, na bank Panie o pełnych kształtach będą zachwycone z poziomu intelektualnego swoich obrońców :D

Gość gość
22:37 wstaw swoje, a przekonasz sie czy komukolwiek spodobają sie twoje kościotrupy :D

Gość gość
Taaa, a ja wyglądam jak Brad Pitt, a ciało mam jak Van Damme w krwawym sporcie, jak wychodzę z domu to otaczają mnie setki kobiet i usiłują zgwałcić, do domu wracam cały podrapany i z porozrywaną odzieżą :P Ciężkie jest życie faceta idealnego.

Gość gość
Te z ostatniego zdjęcia są tragicznie kościste tragedia! Najlepsze nogi to takie ani nie za grube ani nie za chude oczywiście przy sporym wystającym tyłeczku i smuklej talii miodzio! Plaskod***e i pajęcze nóżki nie są sexy, uda mogą byc kragle i grubsze od lydek to fajnie wygląda nawet.

Gość gość
"gość dziś 22:37 wstaw swoje, a przekonasz sie czy komukolwiek spodobają sie twoje kościotrupy" Wyzłośliwiając się nie dajesz raczej powodów by cokolwiek chciano Ci udowadniać. Jak Twoja dziewczyna schudnie po chorobie też będziesz ją tak wyzywał? czy po prostu rzucisz? x Ale Panowie - radzę Wam wstawić zdjęcie i zapytać się autorki czy zechce w ogóle na Was spojrzeć. To może być bolesna lekcja jesli ani kultury nie macie ani atrakcyjnego ciała.

Gość gość
faceci latają za nią jak psy :D co za kurfisko głos zabiera

Gość gość
fuj, autorko, czym Ty sie próbujesz chwalić? :O Żenada, co za obrzydliwe nogi, w ogole bez kształtu :O

Gość gość
Psy na ogół latają za sukami z tego co mi wiadomo :P

Gość gość
a co nas twoja choroba ochodzi, zazdrościsz autorce ładnych nóg i temu jesteś zawistna :D

Gość gość
Dzięki temu tematowi wyszedł poziom facetów przesiadujących na erotycznym :D

Gość gość
dzieki temu tematowi wyszla sloma z twoich butow. placzesz, ze faceci ci wrzucaja, a sama wrzucasz autorce. masz faceta to pilnuj go a nie na forum erotycznym siedzisz.

Gość autorko a golisz
całe nogi, czy tylko do kolan?

Gość gość
Puszczasz sie to latają za tobą spermojadzie.

Gość gość
" a co nas twoja choroba ochodzi, zazdrościsz autorce ładnych nóg i temu jesteś zawistna smiech.gif " Po raz drugi zaznaczam, ja autorki nawet nie wyzwałam. Postaraj się to zapamiętać. Więc gdzie ta zawiść? stwierdzam jednak, że łatwiej chudemy przytyć i wyrobić ładny kształt niż grubemu schudnąć i wyćwiczyć. Jedyne co to tonę bluzgów od Was otrzymałam, więc nie wiem kto tu jest sfrustrowany i zawistny ;)

Gość gość
Jaki poziom facetów? Skoro dziewczyna pisze że latają za nią psy, to chyba oczywiste że wypadałoby nazwać ją s.... :) Popatrzcie na swój poziom i frustrację spowodowaną zazdrością o inną kobietę.

Gość gość
Nie są sexy bo nie maja tyleczka ani wcięcia w talii talia zlewa sie z biodrami waist to hip ratio nie maja w normie! A nogi za chude uda powinny byc nieco szersze od lydek.

Gość gość Krakusek
nogi OK, ale te buty :( :(

Gość gość
Tych baleronow co nigdy nie widziały ćwiczeń mam zazdrościć? Wymyśl coś innego, proszę

Gość gość
Tak wyglądają zgrabne kobiety i wrzucili fotki lasek ze sztucznymi cyckami :P no żenada po prostu!

Gość gość
Facet to nie pies, więc pilnować go nie trzeba ;) Ja akurat nie pisałam o "lataniu jak psy" i nie uważam by ta modelka co ją wklejono na potwierdzenie była proporcjonalna. Większość modelek jest mega wysoka, ma duże rozmiary stóp itd. wiec do przeciętnej kobiety nie da się ich porównywać. A wiele zdjęć (włącznie z fotą autorki) jest po prostu ładnie zrobiona. jedynym porównaniem byloby postawienie tych dziewczyn obok siebie przy ścianie i wtedy fota x Mylicie osoby w tej swojej frustracji

Gość ONA WIECZOROWĄ PORĄ
Uważam że robicie krzywdę autorce, pisząc że ma ładne nogi. Uwierzy w to i będzie nosić krótkie spódniczki, a wiadomo ze wtedy wszyscy będą krytykować. Obok ładnych nóg to one nawet nie stały. Niech nosi spodnie i to tylko szerokie.

Gość gość
22.54 ty pokazałaś już poziom plując sie do autorki ze zwykłej zawiści i nie dziw sie jak ci wrzucają po tym jak przyznałaś sie do anoreksji :D