Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uszczyplam dzieciaka na sali zabaw

Polecane posty

Gość gość

Moja corka 2.5 bawila sie rowerkiem a jakis chlopiec podszedl do.niej i ja uderzyl jak jego matka nie patrzyla.z calej sily go uszczyplam pomiegl z rykiem do matki ale ona go nie zrozumiala ;)

Gość gość
łał z******ta jesteś :/

Gość gość
CO zrobiłas??

Gość gość
Uszczypnelam hehe

Gość gość
I dobrze. Powtarzam: jeśli rodzic nie wychowuje swojego gnoja, to zgadza się na wychowywanie go przez innych, w sposób który może się nie podobać.

Gość DragonKissNeverMiss
Było mu złamać rękę :D

Gość gość
bardzo dobrze zrobilas!

Gość gość
Ciekawi mnie jedna rzecz. Wobec swoich dzieci też stosujecie przemoc? Czy tylko wobec cudzych? W sumie czego sie spodziewać po kimś kto nie potrafi geby otworzyć żeby zwrócić dziecku uwagę.

Gość gość
Autorko a wyobraź sobie taką sytuację. Twoja córka idzie do przedszkola i uderza kogoś lalką w głowę. Czy byłabys zadowolona gdyby wychowawczyni z całej siły ją uszczypnęła? No pewnie tak, w końcu do dobra metoda wychowawcza.

Gość gość
Ja pieprze co za bezsens. Taka stara a taka głupia jakby sama była w wieku tego dzieciaka. On pewnie też nic z tego nie zrozumiał. Kretynko przytrzymuje się rękę dzieciaka i sie mówi że nie wolno bić i się odprowadza do matki.

Gość gość
Boże aż strach gdzieś pójść z dzieckiem. Rozumiem za mojego 1,5 rocznego syna też byś uszczypnęła? Nienormalne jesteście? Ciekawe ze swoich dzieci nie bijecie tylko czyjeś. Dzieci w tym wieku nawet nie rozumieją ze sprawiły komuś ból. Pewnie gdybym co zwróciła uwagę to tez bym dostała w łeb, co?

Gość gość
Autorko o czym ty bredzisz. Jakie "wychowanie w sposób który może sie innym nie podobać". Tu nie ma żadnego wychowania tylko prymitywna odgrywka o której nawet nikt nie wie łącznie z samym dzieciakiem. Świadczy o zwykłym tchórzostwie a ty sobie dorobiłaś do tego jakąś rzekomą "mądrość". Nie kochana. Wyobraź sobie sytuację że wykazałaś się wobec kogoś złością i źle kogoś potraktowałaś. Za jakiś czas wychodzisz z domu a tu masz samochód pomalowany sprayem napis "c**a". Nie wiesz o co chodzi i kto to zrobił. Nie kojarzysz faktów (różni się czymś taka sytuacja od twojej ?) ale nawet jakbyś kojarzyła to i tak nie byłaby to żadna lekcja wychowawcza tylko zrobiła by sie tylko z tego reakcja łańcuchowa wzajemnej zemsty.