Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

durne zakochanie tylko rujnuje życie

Polecane posty

Gość gość

eh studia mi sie sypaja psychika sie sypie i ostatnio napisała na poczcie bo nr musiałem usunąć bo za dózó pisałem i napisałem 3 wiadomości bo nie było 2 pierwszych w wysłanych i nie odpisała nic :(. ehh i jak jej sie fajnie współpracuje z kolega wszystko oddają na czas itp. ehh dalej ja lubię pomimo tego ze mnie odrzuciła i napisała ze nie dorosłem do związku czy coś . poco jej oddałem to sprawko z fizyki mogłem je zrobic i mieć spokój debil zemnie znowu mi sie termin przesunie. eh do psychologa bym sie przeszedł ale nie umie ani nie wiem coby mi rodzice powiedzieli na to jakby sie dowiedzieli.

Gość gość
eh durne uczucia teraz se znajdz jakas fajna dziewczyne heh jak kosza dostałes .

Gość gość
eh zniszczyło mnie to , musze sie jakos podnieść, nie wiem jak , słaby jestem nie bedzie dla mnie miejsca gdy przyjdzie wojna romantyk zemnie ehh :(

Gość gość
Nie piertol i nie ubliżaj romantykom bo póki co, brzmisz jak życiowa ciamajda i safanduła nie mająca krzty romantyzmu.

Gość gość
haha romantyk zemnie aty sie wal z ta opinia

Gość gość
moze i mam depresje le romantyk jestem i chyba musze sie stac zły by zrozumielyscie kobity i mezczyzni ze trzeba ludzi szanowac i im pomagac .

Gość gość
chcialbym opuscic rodzine, studia, zostawic całą przeszłość zasoba i pójść przed siebie i zaczac od nowa wszystko. Brakuje mi czegos takiego

Gość gość
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i najpierw pomóc sobie żeby móc pomagać innym.