Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paczka dla 15latki

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam wraz z mężem obdarować na święta paczka jakieś dziecko wylosowane dziewczynkę 15 letnią i tyle o niej wiem. Co może znaleźć się w takiej paczce?

Gość gość
to niewiele wiesz, nie wiesz co by chciała dostac, bo skoro juz tak postanowiłas to ta paczka powinna być taka by dziewcze było zadowolone, lae napewno słodycze , kosmetyki- nie wiesz jakie lubi czy uzywa to takie jakie sa w sklepach, moze by chciała nowy telefon-tego nie wiesz pewnie, moze jakis ciuch ale nie znasz rozmiaru, czyli pewnie kosmetyki i slodycze

Gość gość
i zalezy tez do jakiej kwoty, albo udaj sie tam gdzie było losowanie , moze powiedza ci cos wiecej, pewnie jest z biednej rodziny to moze jakas zywnosc tez, , ale też moze jakas posciel , duzo mozna wymieniac

Gość gość
Kondomy.

Gość gość
Ja mojej 15letniej siostrze kupowalam do paczki na swieta wlasnie kosmetyki. Jakis balsam, zel, odzywka do wlosow, lakiery do paznokci, tusz do rzes itp. Do tego dalam Jej 30zl i slodycze. Tylko Ty nie wiesz czy dziewczyna moze ma alergie na jakies kosmetyki, wiec kup hypoalergiczne. Albo sie dowiedz gdzies co by chciala dostac.

Gość gość
Balsam, żel pod prysznic to dobry pomysł, może jakiś uniwersalny krem nawilżający typu Nivea, krem do rąk czy pomadka ochronna na usta (jest zima). Odzywka do wlosow niekoniecznie, bo jeśli się bardzo przetłuszczają, to nie używa. Lakiery do paznokci i tusz do rzes możesz sobie darować - np. moja 15 latka nie używa ich w ogóle. Bezpieczną firmą będzie Neutrogena z serii dla skóry wrażliwej, chyba, że chcesz kupić typowo hipoalergiczne. Na pewno słodycze, to się sprawdzi. Jakaś drobna delikatna biżuteria? U mojej córki w klasie jest szał na ceramiczne ozdobne kubki termiczne (przychodzą z nimi do szkoły) - może to?

Gość gość
skoro dziewczyna została wytypowna do takiej paczki, napewno pochodzi z biednej rodziny, to wy powiniscie dostac jakies informacje o niej, tez miałam taka rodzinę ale wiedzieliśmy co im potrzeba co kupić, w szlachetnej paczce ludzie robia liste potrzebnych rzeczy, może to ty cos przeoczyłaś i dlatego nic o tej dziewczynie nie wiesz, napewno ona ma jakies pragnienia oczekiwania skoro jest chetna na takapaczke, szkoda by była rozczarowana, i wy skoro macie taka ochote by pomóc i macie na to jakas umowna kwote to dobrze by było abyście właśnie zrobili to tak jak by ona chciała, jak jednak nic nie wiecie to kosmetyki, słodycze, moze jakaś posciel dla młodzieży