Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszmary w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w pierwszym trymestrze ciąży, moją pierwszą ciążę poroniłam. Przed poronieniem miałam bardzo złe sny. Teraz również mnie nawiedzają. Np. że pluję krwią, że ronię, walący się dach i komin, że leżę na ściernisku itp. Czy Wy też może miałyście takie koszmary a urodziłyście zdrowe dzieci?

Gość gość
to pewnie stres albo hormony szaleją bierzesz leki na podtrzymanie ? ja co prawda nie jestem w ciąży ale staram się i biorę du phaston, kiepsko się po nim czuję bo nasila tendencje depresyjne....może u Ciebie te złe sny to wyraz lęku o dziecko spróbuj jakość wyluzować, popijaj meliskę, słuchaj muzyki albo oglądaj dużo komedii trzymam kciuki by wszystko się dobrze ułożyło

Gość gość
dzięki. biorę acard i luteinę. nie potrafię się nie zamartwiać jak codziennie coś złego mi się sni :(

Gość gość
Tez miałam zle sny. Skończyło sie porodem przedwczesnym na szczęście w 36 tygodniu. Ale nie chce mi się wierzyć ze to od tego. To tylko moja mama wierzy w takie rzeczy.

Gość gość
Ja ciąże donosiłam, nie było żadnych powikłań, urodziłam w 40. tygodniu, ale prawie cały czas miałam koszmary - to, że poroniłam, ze za wczesnie urodziłam, pożar domu,itp. były codziennością jeśli chodzi o sny w ciąży