Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiujacamama

czy jest tu mama studentka z IOS?

Polecane posty

Gość studiujacamama

czy któraś z Was ma indywidualną organizację studiów? dostalam zgodę od dziekana i jednoczesnie harmonogram zaliczen do uzupelnienia przez wykladowcow. no i zonk. z 8 podpisow uzyskalam 3, jutro kolejne 3, a pozostalych 2 wykladowcow nie bedzie na uczelni do czasu, w ktorym musze oddac juz uzupelniony dokument do dziekanatu. czy wymagany jest komplet podpisow? panie z dziekanatu nie odieraja telefonu rzecz jasna ;))))))

Gość gość
U mnie był wymagany komplet. Czemu nie załatwiłas tego wcześniej?

Gość gość
A jak skladalas indeks to olali jak podpisu na karcie nie bylo? To co się pytasz, oczywiscie ze trzeba miec wszystkie Czemu w grudniu sie obudzilas?

Gość gość
a co Was to interesuje? :D laska jest po porodzie, skoro tu pisze i za nick ma MAMĘ - ale to trzeba mózgownicą ruszyć żeby sie dowiedziec. Ja kompletu nie oddalam, bo nie bylo takiej możliwości-z niektórymi miałam bowiem zajęcia dopiero na wiosnę.

Gość gość
Co z tego, że jest po porodzie? Nogi ujebało jej podczas porodu czy ręce że nie potrafiła wcześniej pójść na uczelnie albo maila napisać do każdego? U nas z iosami albo przed przyznaniem zgody albo tuż po wszystkich wykladowców oblatywały i dogadywały zaliczenia. Ale no też musiały się postarać trochę by zaliczenie zdobyć, a nie raz na semestr się pokazac i zadowolone.

Gość gość
Tu autorka... no wlasnie-po przyznaniu zgody. Mialo to miejsce 27/11, bo predzej dziekana nie bylo na uczelni. Ale przeciez wiecie lepiej-teksty tak prymitywne, ze nie dowierzam skad macie jakakolwiek wiedze nt.studiow...bo dalabym zawodowa max wiekszosci z was. Dzieki za "pomoc", matka matke.to potrafi wesprzec!

Gość gość
Bo o ciązy nie dowiadujesz się na 3 dni przed porodem, pani elokwentna i wykształcona. I jak pisałam PRZED przyznaniem zgody pewne rzeczy już się zalatwia, bo to, że się zgode w przypadku ciazy/porodu dostaje to jest pewne. Ale skoroś taka niedorajda to se radź :P I szukaj prodziekana, - na 100% jest u Was osobnik upoważniony do dania wpisu ZA jakiegoś psora. Ale pod warunkiem - ten psor MUSI o tym wiedzieć, musi w elektronicznych rejestrach ocene wpisac i dopiero na tej podstawie uzyskasz wpis.

Gość gość
U mnie na uczelni wymagany jest komplet dokumentów i podpisów

Gość gość
Autorko przecież jak się skontaktujesz z wykładowcą i on w formie elektronicznej da ci zal. Lub wystawi ocenę to wpis zrobią w dziekanacie.

Gość gość
ja tylko z listą zgód od wykładowców szłam, poszła zgoda i normalnie zaliczenia uzgodnić.

Gość gość
Tylko mnie ciekawi co to za studia gdzie wystarczy porozmawiać i miec caly semestr zaliczony. Na większości kierunków trzeba coś robić mimo wszystko

Gość gość
To trochę jak zaoczne, musisz przyjść zdać cwiczenia i egzamin. Dlaczego z racji dziecka ma dostać zal ? za ładne oczy? To niech bierze dziekanke

Gość gość
Może dlatego jest tyle entuzjastek ciazy podczas studiów - ma to ułatwić im zdawanie, bo zamiast poświęcać kilkadziesiąt godzin tygodniowo na naukę to proszą wykładowców o podpis i tyle

Gość gość
Nie wiem na jakich uczelniach tak jest. Ja studiowałam zaocznie na PRYWATNEJ uczelni i nikt nie dostawał zaliczeń na piękne oczy, nawet ciężarne.

Gość gość
O jakich zaliczeniach wy mowicie???:) ja pytalam o podpis na HARMONOGRAMIE IOS! To jest lista, na ktorej kazdy wykladowca proponuje forme zaliczenia, jaka bedzie mnie obowiazywac. A nie wpisuje zaliczenia :)) skladalam podanie o dziekanke, ale pani z dziekanatu namowila mnie na ios. No i teraz jest po prostu problem z jednym podpisem-bo gosc zwyczajnie zajecia zaczynac bedzie dopiero w kwietniu. I tyle;)

Gość gość
Dla tych, ktore dalej siedza czytaja i nie rozumieja-forma zaliczenia -czyli "zdaje pani z grupa/zdaje pani ustnie na dyzurze/przesyla pani prace mailem". Rzeklabym, ze czesto jest trudniej-bo grupa czasem sobie pomaga i sciagnie. A siedzac oko w oko w profesorem jednak musze byc wykuta na blache ;) pytalam o przypadek, kiedy ktorys z wykladowcow nke zgadza sie na zwolnienie z uczestnoctwa w zajeciach i w zwiazku z tym nie daje podpisu na harmonogramie. Ale juz sie doinformowalam bystrzaki! ;)