Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda w organizmie

Polecane posty

Gość gość

Brałam przez 2 i pół miesiąca tabletki yaz jednak w połowie 2 blistra musiałam przestać ze względu na migreny jakie miałam przez te tabletki. Od pierwszej tabletki poszła mi woda w gore moja waga to 60,6kg teraz mam 63-65kg zależy od dnia. chodzę na siłownie mam diete brałam różne preparaty ziółka tabletki moczopędne nic a nic nie chce zejść, a tabletek nie biorę od 2 miesięcy. chciałabym spróbować zacząć brać inne tabletki przez które może by woda zeszła ale sie boje ze będzie tylko gorzej.

Gość gość
woda Ci poszła w górę ? raczej sądzę że utyłaś bo gdyby to było zatrzymanie płynów to ziółka by sobie z tym poradziły, ewentualnie nieprawidłowości by minęły po odstawieniu tabletek przytyłaś bo jadłaś więcej

Gość gość
nie sądze że przytyłam ponieważ waga poszła mi w gróre od pierwszej tabletki a także raz waże mniej i więcej. Chodziłam na siłownie przez czas brania tabletek a jadłam normalnie.

Gość gość
5 litrów wody w organizmie, buhaha Oszukuj sie dalej, jadłaś więcej i utylas, proste

Gość gość
wody może sie zatrzymać nawet 10kg... i nie wiedziałam że można przytyć w 1 jeden dzień a waże sie codziennie

Gość gość
Ja w ciazy podczas zatrucia ciazowego spuchlam 20 kg zaraz po porodzie wszystko zeszlo

Gość gość
Zatrucie ciążowe to wiadomo, ale łaska utyła 5 kilo w dwa miesiące rzekomo od tabletek

Gość gość
Chyba te tabletki Yaz są takie okropne bo ja też je kiedyś brałam i musiałam odstawić bo ciągle wymiotowałam i czułam się fatalnie. Być może u ciebie też narobiły jakiegoś spustoszenia w organizmie. Musisz teraz oczyścić organizm z hormonów a trwa to od 3 do 6 miesięcy.Trzeba czekać.Powodzenia życzę