Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi jest ? Może mieliście tak samo? . .

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam na wszystko wyj****e :) To dziwne, bo do niedawna bylam bardzo zywa, emocjonalna i uparta, zdeterminowana osoba, zawsze osiagalam to co chciałam.. A chciałam duuuzo,mialam mnóstwo marzeń. Zawsze dazylam do polepszenia swojej sytuacji i nic mnie nie zniechecalo mimo rzucanych pod nogi klod. a teraz? Przykład z brzegu : ludzie rozmawiają o glupotach, stoję obok i dokładnie słyszę, kiedyś by się we mnie gotowalo, myslalabym ze sa idiotami,przewracalabym oczami albo w zaleznosci od nastroju poszla gdzies dalej a jakbym nie mogla to potem o tym myslalabym, analizowala glupote innych. Podalam taka emocjonalna dla mnie sytuacje z dnia codziennego. Teraz czuję totalna obojętność, czasami wzdycham chyba z bezsilności, nie wiem... czy w ogóle mam jakieś emocje. Bardzo zdystansowalam się do wszystkiego i troche mnie to niepokoi. Do niczego nie daze i w niczym nie widzę większego sensu, nie czuję determinacji żeby powalczyć o cos, wszystko dosłownie mi wisi...

Gość gość
normalniejesz

Gość gość
Osłabiony organizm może albo anemia zmęczenie może

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi :) No nie wiem czy zmiana w robote jest normalna bo tak doslownie sie czuje. Jakbym byla czyms odurzona , zahinotyzowana,nie wiem. Nawet pasje odstawilam w kat.pasje dzięki której czulam się ponad ludźmi (nie to, ze jestem zarozumiala) także a motywowala mnie bardzo . Nie mam powodów do depresji bo myślałam, ze to to... anemii także,robiłam badania. Przemęczona tez nie jestem, dogadzam sobie na rozne sposoby i nawet nie daje mi to energii choć wcześniej fruwalabym pod niebem ;) siedzę w domu od 2 miesięcy, nie pracuje,nie przemeczam sie. Ten stan trwa jakieś 4 msc.

Gość gość
wszystko mozliwe

Gość gość
jaki masz znak z zodiaku? ekstraweryk , introweryczka? może masz zmienny temperament i już?? hello? :-)

Gość gość
a jaki masz rozmiar stanika?

Gość gość
to bez znaczenia, może nie dla tego męża ;-), ale to z dziś to podstawy, co ma do stracenia

Gość gość
Ekstrawertyczka raczej) mam dni,kiedy wolę być sama ale to jak każdy chyba

Gość gość
Zapisz sie na jakiś kurs albo znajdź sobie chłopaka :) pomaga.

Gość gość
A skąd wiesz, ze nie mam.

Gość gość
dziś Ekstrawertyczka raczej) mam dni,kiedy wolę być sama ale to jak każdy chyba xxx znak z którym się identyfikujesz (osobowość) to pewnie bliźnięta? jeżeli tak to standard w takim przypadku jeżeli nie? to za mało danych :-(

Gość gość
Jak byś miała to raczej by cię to nie spotkało ale kto wie. To masz czy nie ? :) ile masz lat ?

Gość gość
lub ryby, to tez typowe ale to introwertyczki raczej z założenia jest jeszcze inna rzadka typowa opcja tego, napisz czym się interesujesz? sztuką? muzyką, literaturą? lubisz opowiadać innym o swoich emocjach? czy nie lubisz i trzymasz dla siebie itd

Gość gość
Lubię opowiadać, jestem gadula, otwarta, dosc przebojowa, moj znak to lew

Gość gość
Mam znajomych, chłopaka zostawiłam miesiąc temu

Gość gość
Czym się interesuje Sztuka Ezoteryka Sportem Mam 20lat

Gość gość
Stajesz się dorosła ;D w młodych ludziach jest dużo zapału chęci do działania i zmian, wraz z wiekiem wszystko staje sie obojetne

Gość gość
To przez ezoteryke wstąpił w Ciebie zły duch. Naprawdę nie żartuje. Wyspowiadaj się i nie wracaj do okultyzmu!!!!!! Mi to zniszczyło życie wiec ostrzegam.

Gość gość
Te Twoje wyżej zainteresowania różne, zajmujesz się nimi np. w związku z na odpowiedzią na pytanie: "Czy to pomoże mi rozwiązać jakiś problem?" czy może "Czy to jest pomocne dla ludzi?" :-) na pewno jesteś ekstrawertykie, introwejsa odpada

Gość gość
Nie zakochałaś się, przypadkiem?