Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jasnie Pan Maz wrocil do domu z pracy

Polecane posty

Gość gość

i na dobry wieczor - bo juz wieczor przeciez !!! powiedzial mi dwa zdania 1. Dlaczego srodki czytosci stoja na blacie kuchennym ( w domysle stykaja sie z powierzchnia na ktorej jemy, przygotowujemy jedzienie ) 2. Gdzie polozylam ( w domysle wyrzucilam) jego koperte z czymstam, ktora byla w szufladzie u dziecka !!! Dodam, ze jestem w****iona nieziemsko. Za tydzien wyprowadzamy sie .Dzis od 9 rano sprzatam i pakuje rzeczy, mlodsze dziecko zaniednabe na maxa ( samo sie soba zajmuje, oglada bajki), strasze w przedszkolu. Zdazylam jednak zrobic fajny obiad.... no ale sprzatam, sprzatam, wyrzucam , segreguje, pakuje i znosze do piwnicy ... a hrabia zauwyazyl tylko to , co wyzej napisalam. Dla janosci, maz to burdelarz !! , tzn zawsze ma balagan w swoich rzeczach i koperte mogl sobie sam przestawic... mam ochote oczy wydrapac.!!

Gość gość
Przykre że tak piszesz o mężczyźnie którego sama wybrałaś, wyszłaś za niego za mąż, masz dziecko. Spróbuj bez nerwów bo zatracisz miłość w kieracie narzekań.

Gość gość
Twój mąż na rację powinnaś mu pomagać i dbać i niego . W Bibli pisze ze kobieta jest stwizina do pomocy nezczyzinie

Gość gość
to nie mam prawa narzekac ??

Gość gość
"mam ochote oczy wydrapac.!!" Wydrap. Chociaż nie, paznokci szkoda. Użyj widelca ;-) A tak na poważnie to jeśli nie chcesz zwariować to albo się z jego bałaganiarstwem pogodzisz albo wdrożysz do sprzątania. Twój wybór.

Gość gość
DOBRZE ZE SIE WYPROWADZ&ASZ OD NIEGO

Gość gość
mam ochote isc do piwnicy, przyniesc wszytskie kartony i wysypyac zawartosc na ten pusty łeb ...

Gość gość
pomyslmy a czyja to wina... czy ktos przylozyl c***istolet do glowy i zmusil do wbicia sie w role kury na utrzymaniu meza? dlaczego zdecydowalas sie na dzieci zamiast zyc niezaleznie ( z mezem) i miec swoja kase i obowiazki na pol? odpiwuedz: TY SAMA CHCIALAS byc kura wiec jak na kure przystalo grzrcznie swojemu wlascicielowi teraz pousluguj

Gość gość
Wspolczuje burdelarza, moj niby czystus ale pewne rzeczy jak grochem o sciane. No np nigdy nie wrzuca swojej brudnej bielizny do kosza tylko kladzie na kosz. No juz kurde przeciez nie ma sie czym chwaluc. I zanim przyjda goscie latam i poprawiam wszystko po nim...

Gość gość
nie chodzi mo o blaganarstwo, przyzwyczailam sie juz Tylko o fakt " docenienia", ze sama nas pakuje. Hrabia ma sie zajac sprawami urzedowymi.Dzis np mial udwoedzic jeden urzad, ale stwierdzil ze zadzowni ... i sie nie dodzwonil. ... Kiedy sie czlowiek stara, to chce uslsyzec " fajnie, ze sie tym zajelas" a nie k***a mac, gdzie jest moja koperta schowa rok temu w szufladzie dziecka

Gość gość
dziś nie bede tego komentowac :)

Gość asdsas
Dziewczyno, tu Cię prowokują. Nie przejmuj się, a jak chcesz odwetu, to odbij piłeczkę i czep się tego urzędu, bo to istotniejsze, niż środki czystości stojące na blacie. Poza tym powiedz mu, że nie będziesz sprzątać, by czuł się, jak u siebie, skoro jest brudasem. Kobiety nie dajcie się poniewierać, choćby werbalnie, bo to gorsze, niż fizyczne znęcanie. Ja tam zawsze mam odpowiednią ripostę przygotowaną i mąż kapituluje dla świętego spokoju.

Gość gość
dzieki :) maz juz sie kaja, ale zdazyl mnie tak zirytowac, ze szkoda mowic. Jestem zmeczona i wsciekla. Nawet nie mam jak go zaangazowac w pakowanie, cale dnie spedza w pracy. Wraca o 18.00, zje kolacje, poawi sie z dziecmi i juz jest 20.00.

Gość gość
Autorko współczuję bo mam to samo w domu, czasem jestem tak wściekła że zastanawiam się jakim cudem ja jeszcze go nie zatłukłam.

Gość gość
18:18 Podaj parę ripost, bo ja czasem milczę bo mam dość, a boje się, że jak wybuchne to jak dynamitem. Z takich ripost chętnie skorzystam.

Gość asdsas
Gość 18.25 Ja to swojego męża znam i wiem, czego mogę się spodziewać, więc i ripostę też mam w zanadrzu. Zawsze trzeba uderzać w słaby punkt. Mnie kilka dni temu mąż powiedział, że gotowanie wcale nie jest takie istotne i on po powrocie z pracy wcale nie musi jeść obiadu. Następnego dnia wedle życzenia nie było obiadu. Chodził, mlaskał, zrobił sobie kanapki, obraził się, a potem jednak przeprosił i zapytał, czy jutro coś ugotuję. Nie dalej, jak wczoraj pomagałam mu montować antenę i tak ganiał mnie stojąc na drabinie, bym jeszcze śrubokręt z góry przyniosła, a to ołówek, w końcu zapytałam, czy coś jeszcze? Tak, jeszcze byś mi piwko przyniosła, na to ja -pokaż mi miejsce, z którego mam się rozpędzić! Piep...nęłam wszystkim i tak sam musiał latać, schodziwszy uprzednio z drabiny, wchodząc po schodach po kolejne potrzebne rzeczy. Jak się oglądał za panienkami, to dostawał w łeb, po czym celowo zostawiałam otwarte karty z przystojnymi brunetami ( mąż jest blondynem), jak sugerował, że powinnam schudnąć, to kupowałam same warzywa i owoce, po 18 latach mnie zna i wie, że ja zawsze odbiję piłeczkę i nigdy nie dam sobie w kaszę napluć, bo to gwarantuje mi szacunek. Mężczyźni z resztą kochają zołzy, a nie uległe ciepłe kluchy. Szanujcie siebie, to będziecie szanowane.

Gość gość
Zamiast mezowi pomoc to przeszkadzasz i nutrudniasz. Ja bym cie wypedzil. bo jeszcze morde drzesz.

Gość gość
asdsas dziś Gość 18.25 Ja to swojego męża znam i wiem, czego mogę się spodziewać, więc i ripostę też mam w zanadrzu. Zawsze trzeba uderzać w słaby punkt. Mnie kilka dni temu mąż powiedział, że gotowanie wcale nie jest takie istotne i on po powrocie z pracy wcale nie musi jeść obiadu. Następnego dnia wedle życzenia nie było obiadu. Chodził, mlaskał, zrobił sobie kanapki, obraził się, a potem jednak przeprosił i zapytał, czy jutro coś ugotuję. Nie dalej, jak wczoraj pomagałam mu montować antenę i tak ganiał mnie stojąc na drabinie, bym jeszcze śrubokręt z góry przyniosła, a to ołówek, w końcu zapytałam, czy coś jeszcze? Tak, jeszcze byś mi piwko przyniosła, na to ja -pokaż mi miejsce, z którego mam się rozpędzić! Piep...nęłam wszystkim i tak sam musiał latać, schodziwszy uprzednio z drabiny, wchodząc po schodach po kolejne potrzebne rzeczy. Jak się oglądał za panienkami, to dostawał w łeb, po czym celowo zostawiałam otwarte karty z przystojnymi brunetami ( mąż jest blondynem), jak sugerował, że powinnam schudnąć, to kupowałam same warzywa i owoce, po 18 latach mnie zna i wie, że ja zawsze odbiję piłeczkę i nigdy nie dam sobie w kaszę napluć, bo to gwarantuje mi szacunek. Mężczyźni z resztą kochają zołzy, a nie uległe ciepłe kluchy. Szanujcie siebie, to będziecie szanowane. X Nie zgadzam się z Tobą. Wedle Twojej logiki Ty musz być górą i mieć ostatnie zdanie. Wydajesz się być tyranem a nie partnerką. Ja swojego męża nie muszą walić ani po głowie ani latać za śróbokrętami bo raz, po to ma oczy (ja też patrzę), a dwa umiem wiele rzeczy sama zroboć/naprawić i nie wiszę na facecie o byle gófno. Jak moje małżeństwo miałoby się opierać na ripostach i odrzucaniu piłeczek to wolałabym być sama. Mówisz o szacunku a nie wiesz co to słowo znaczy.

Gość gość
18.25 Robie tak samo. Działa :) zawsze.