Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka210

Randki

Polecane posty

Każda z was chodziła na randki z powodzeniem lub nie. Mój problem polega na tym że prawie na każdej randce facet zaczyna opowiadać co on to nie robił z innymi dziewczynami w łóżku. Jak już widać po mojej twarzy zazenowanie to padło kilka razy pytanie po co się z nim spotkałam...:O też tak miałyscie? Jak reagować?

Gość gość
Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się mówić o tym co robiłem z byłymi w łóżku, nawet obecnej dziewczynie o tym nie opowiadam, bo to prywatna sprawa moja i moich byłych... z kim ty się zadajesz?

Gość gość
Nie miałam jeszcze takiej randki na której facet opowiadał o swoich "podbojach miłosnych" czy byłych dziewczynach a tak w ogóle to takie zachowanie bardzo zle świadczy o facecie. Na Twoim miejscu nie słuchałabym w ogóle takiego gościa tylko od razu mu podziękowała i wyszła

Gość gośćiaraaa
Ja miałam kiedyś randkę na którą bardzo długo czekałam i też szykowałam. Z wyglądu facet był bardzo atrakcyjny ale na randce..... byłiśmy 2godziny w tym jakieś 1.45min opowiadał mi o Swoich rybkach. Jak nie trudno się domyślić , więcej randek nie było.

Gość gość
Kiedys się nauczysz oddzielać ziarno od plew.