Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze kiedys odejde lub zdradze.

Polecane posty

Gość gość
Autorko odjedziesz. Moja historia jest bardzo podobna. Dla dobra dziecka męczyłam się aż 4 lata i stwierdzam, że nie było warto. Uciekłam w ramiona innego, może bez szalonej miłości, ale na pewno trwałej i bardzo dużej. Dopiero teraz mogę stwierdzić, że wcześniej nigdy nie kochałam żadnego mężczyzny.

Gość gość
No wlasnie problem lezy w tym ze ja nie mam dokad odejsc, juz dzis mi wypomnial ze on placi rachunki. Owszem on placi rachunki ale zakupy robie ja. Mam duzo mniej pieniedzy niz on. Jakies 5 razy mniej. Ale w miare mozliwosci robie zakupy. Idzie wyciaga czyste gacie- nie martwi sie ze nie ma proszku, idzie do kuchni lodowka pelna- nie zastanowi sie kto przytargal jedzenie. Wyciaga czyste talerze- nie pomysli ze same sie nie umyly. W domu ma czysto, uprane, uprasowane, ugotowane. Czego chciec wiecej? Tylko partnerka marudzi kolo ucha ze chcialaby wiecej milosci, czulosci, chcialaby wiedziec na czym stoi. Ale to sie da obejsc. 2 dni pobede milym i sie uspokoi. To jak tlumienie strajku obietnicami o podwyzkach. Nie wiem czego mi brakuje ze nie potrafi mnie bardzo pokochac, stracic dla mnie glowy. Ale czuje ze przy nim wpadam w kompleksy, coraz czesciej placze, gorzknieje. I zaczynam zazdroscic tym kobietom co czuja sie kochane i uwielbiane i te jedyne.

Gość gość
Ja bym odeszła z takiego związku. Piekło nie związek.

Gość gość
Dlatego chce sie jak najszybciej zwinac z tego zwiazku. On mowi ze chce uciec.moze i chce. Bo jeszcze troche a zwyczajnie zacznie go nienawidzic. Czuje sie przy nim nikim.