Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak nazwal mnie pijaczka

Polecane posty

Gość gość

Napisalam mu w sobote rano, ze jade do przyjaciolki i boje sie bolu glowy na drugi dzien ;-) Wiadomo, dawno sie nie widzialysmy, pare drinkow na bank wydoimy ;-) Caly weekend sie nie odzywal ani slowem, a dzis rano sms - Dzien dobry pijaczko :-O Ani buziaka, ani pocaluj mnie w d**e. Ale sie wkurzylam, potraktowal mnie jak jakas patologie :-(

Gość alexisandra
Oj tam pewnie chciał zażartować a w weekend nie pisał, bo niechciał Ci przeszkadzać

Gość gość
No nie wiem, czy to zart, czy chcial mnie wkurzyc, co mu sie udalo w 100% :-P

Gość gość
nazywajmy rzeczy po imieniu, lubisz wypić, więc użył nazwy jak najbardziej prawidłowej.

Gość gość
Puknij sie w czolo, to ze wypije pare drinkow raz na kilka tygodni z przyjaciolka, ktorej dawno nie widzialam, to nie znaczy ze jestem pijaczka!!!

Gość gość
Widocznie twój facet myśli inaczej :P

Gość gość
Jestes j****a alkoholiczka i koniec kropka. Twoj facet powiedzila ci to delikatnie ale my tu na kafe walimy na ostro.

Gość gość
22:24 Sam jestes j****y! Teraz rzucam na Ciebie urok, bedzie Ci w zyciu od teraz zle szlo, popamietasz moje slowa gnoju!

Gość gość
Raz na kilka tygodni wypijasz kilka drinków... ja w ciągu roku nie wypijam kilku drinkow a te drinki muszom być ? moje spotkania z przyjaciółką odbywają się bez alkoholu,nie jest mi potrzebny do rozmowy,wolę dobrą kawę i ciasteczko :-p

Gość gość
to nie jest tak, że jak spotykasz się z przyjaciółką to obowiązkowo wypijasz kilka drinków ( które zawierają czysty alkohol). Takich spotkań można naliczyć wiele i jeżeli zawsze to tak wygląda, to faktycznie jest problem...

Gość gość
Lubi se wychlac... moze kiedys ja ktos przelecial jak sie schlala i nawet nie pamieta :(

Gość gość
Lepiej nie pamietac.

Gość gość
To ja autorka. Rzucam na was wszystkich urok. Bedzie wam zle w zyciu i zdechniecie w meczarniach!!! Ide sobie wypic setke bo tak mnie zdenerwowaliscie :(

Gość gość
Hahaha ona rzuca urok,hahaha nie dosc ze pijaczka to jeszcze wiedzma hahaha. Wstaw zdjecie z wypadu do kolezanki jak obrzygana spalas,hehe. Lubisz seks? Mozesz sie z calym kafe umowic hihi

Gość gość
Kobieta pijana, doopa sprzedana. I on wie o tym, że pewnie cię ktoś dopadł i zdrowo wygrzmocił więc dlatego tak pisze.

Gość gość
No to jeszcze wypij kieliszeczek za moje zdrowie :)

Gość gość
Kobieta pijana, doopa sprzedana. I on wie o tym, że pewnie cię ktoś dopadł i zdrowo wygrzmocił więc dlatego tak pisze.

Gość gość
Po tym co napisałas autorko to ja sobie myśle,że Twój chłopak jednak ma rację a w dodatku jesteś rozchwiana emocjonalnie a straszyć to sobie możesz :-p

Gość gość
Coraz wiecej kobiet zalewa pale i to ostro nawet czesciej i bardziej niz mezczyzni