Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zośka85

Zaburzania odzywiania bulimia

Polecane posty

Witam! Od szesnastego roku zycia choruje na bulimie. Zaczelo sie od porady sasiadki na zrzucenie brzuszka... :/ Byly momenty lepsze i gorsze... czasem,az drastyczne... Choroba ustapila na jakis czas. Teraz mam 30lat,dziecko i rodzine... przepelnia mnie smutek i brak checi do zycia,bo ona znow wrocila... W ciagu dnia jest wszystko w porzadku,gorzej gdzy przychodzi wieczor... Nie wiem,gdzie mam szukac pomocy. Brak mi motywacji... Jesli jest ktos zyczliwy,kto rozumie moj problem... prosze o rade/pomoc Pozdrawiam! Z

Gość gość
Może terapeuta poznawczo-behawioralny?

Gość gość
Witaj Ja też borykam się z zaburzeniami odżywiania, do tego mam obsesję na punkcie ćwiczeń. Chętnie pogadam bo uwierz doskonale cie rozumiem. U mnie anoreksja połączyła się z depresja. Też mam 30 lat, a dokładnie 33, córkę, męża i zero chęci do życia. Mam zmęczone ciało ciągłym ćwiczeniem i głowę zmęczona ciągłym myśleniem co mogę zjeść a czego nie. Nie umiem cieszyć się z niczego, samo wyjście do restauracji z rodziną to dla mnie koszmar. Idą święta a ja już się boję że rzucę się na jedzenie bo mój organizm niestety tak reaguje że puszczaja mi czasami hamulce. Zwyczajnie domaga się o swoje a ja coraz rzadziej to kontroluje. Chętnie pogadam z tobą, bo wiem ze temat jest trudny i nie każdy go rozumie. Pozdrawiam

Gość gość
Polecam hipnozę 665136456.