Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka dziewczyny zrobiła mi awanture

Polecane posty

Gość gość

mam dość . dzisiaj przyszedłem jak nic do dziewczyny a jej matka zrobiła mi awanturę, że nie pracuję idt. Aktualnie nie mogę pracować bo mam praktyki ale to do niej nie dociera, zresztą moja sprawa kiedy bede pracowac. ale to co zrobiła przeszło moje najśmielsze oczekiwania ... przyszła i powiedziała ze jak nie wezmę sie do życia to będzie źle.. tylko ze ja mam jeszcze studia ale to juz ją nie obchodzi .. mam dość jeszcze raz mi zrobi awanturę a wylece z ich domu i więcej sie nie pokaże .. nie jestem popychadłem zeby mnie tak traktowali..

Gość gość
pracowałem wcześniej tylko na chwilę musiałem zrezygnować z pracy na rzecz szkoły potem znowu pójdę do pracy ... ale nie jej matka musiała na mnie naskoczyć bo nie pracuje juz miesiąc ja p*****le chore... od nowego roku idę do pracy bo wtedy będe miał więcej czasu ale nie ona musiała mi zrobić awanturę bo już ją ścisło..

Gość gość
na twoim miejscu bym wyszedł , potraktowała cię gorzej niż psa ... :O współczuję

Gość gość
co za baba

Gość gość
współczuje przyszłej tesciowej

Gość gość
no ona mi zrobila awanturę z grubej rury od razu przy wejsciu na mnie naskoczyła próbowałem się bronić ale nawet dziewczyna mnie nie broniła.. a prawda jest taka że ona to zrobiła specjalnie bo chcę żeby to się r********o zeby skłócić mnie z dziewczyną... normalna osoba by się tak nie zachowywała