Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj zerwałem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

A dzisiaj do mnie rano pisze że chcę się spotkać , i że muszę dać jej szanse. Nic nie odpisałem nie dam jej szansy po tym co mi zrobiła. Zdradziła mnie z jakimś gnojem a teraz jeszcze chcę coś naprawiać ?! Może sobie dzwonić. Miała ze mną iść jechać na 2 dni w góry a pojechała do jakiegoś gnoja upiła się i jeszcze dała d**y. Dzieńprzed wyjazdem wgl nie odbierała dzwoniłem idt. Dałem sobie spokój rano powiedziała że cytuję "byłam pijana i nic nie widziałam" i że "chyba mi zrobili krzywdę" a ja tylko to "zapomnij o mnie " i do teraz z nią nie piszę chociaz ona do mnie pisze smsy że jej głupio ze czuję się winna a tak naprawdę to nie tak wyglądało ze ona nie chciała pić tylko ze jej kazał .. na pewno w te brednie uwierzę . Chyba zmienie numer bo ciągle pisze do mnie chociaz juz zerwaliśmy.

Gość gość
aha?!

Gość gość
znowu dzwoniła mówiła ze chce sie spotkac

Gość gość
bawi mnie to że faceci tak łatwo nie wybaczają zdrad a kobiety tak..

Gość gość
gość dziś kto wybacza zdradę jest głupi i naiwny, ja bynajmniej nie chcę być naiwny . zrobiła to pierwszy raz z jakimś złamasem zamiast ze mną to nie ma wybacz. I zapamiętaj ran na zawsze zdrada = koniec związku . Raz na zawsze!

Gość gość
a mnie bawi to że zdradliwe szmaty nie dość ze zdradziły to jeszcze chcą zerować na facetach hahaha jesteście smieszne i załosne my dla was harujemy a wy dajecie d**y żałosne!

Gość gość
zablokuj numer pogoniłeś szmatę i tego się trzymaj, niech się wali gdzie chce, z kim chce, kiedy chce, a ty zajmij się swoim życiem.

Gość gość
Dobrze zrobiłeś, jak nie przestanie cię nękać to zmień numer. Mam nadzieję, że mieszkacie daleko od siebie żeby było małe prawdopodobieństwo że ją gdzies spotkasz. Rzygać się chce takimi dziw\kami co dają du\py innym po pijaku będąc z kimś w związku :O

Gość gość
nie mieszkam blisko niej i w sumie co dzień do niej przyjezdzałem ładnych parę kilometrów autostradą musiałem zapieprzać bo miałem bliżej więc zawsze bylem przy niej kiedy coś sie działo nawet bez zapowiedzi przyjezdzałem zeby jej milo bylo a ona tak mnie potraktowała i jeszcze nie widzi w tym nic złego no k***a az mnie trzepie ale ona jest dobra popłacze popłacze i myśli ze jej wybcze hah nic z tego niech sobie placze chiała to niech. On jej kazał pić a ona mu uległa to niech s*******a teraz do niego niech sie z nim rypie i w sumie g****o mnie to obchodzi .nie nawidze jej

Gość gość
to dobrze :) tak trzymaj i powodzenia w życiu!

Gość gość
teraz odebrałem zrobiła mi awanture ze widziała ze pisałem z jakąs dziewczyną idt op*********a mnie i jest zła a ja ze mam to gdzieś i tak bym sie z nikim nie umówił bo mam juz dosc wszytskiego

Gość gość
To fakt, kobiety czesciej wybaczaja zdrady. Natomiast jak czytam/slysze takie opowiesci to jest mi wstyd, ze jestem kobieta-bo mi sie tez stereotypami obrywa. Niczego w zyciu pewna nie jestem poza jednym, tym, ze nigdy nie zdradze! I nie chodzi mi tylko o zdrade fizyczna ale tez emocjonalna ktora, de facto jest gorsza. To jest najgorsze swinstwo jakie komukolwiek mozna zrobic. Jak sobie pomysle tylko, ze moj maz moglby mnie zdradzic to mi serce peka! Poczulabym sie jak gowno. Przykro mi, ze nastepna osobe to spotkalo. Sory, ale ona jest szmata. S****wem. Inaczej nazwac jej nie moge.

Gość gość
o kurna, współczuję :O