Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w ciąży sluz to normalna rzecz

Polecane posty

Gość gość

Czy w ciąży powinno się mieć śluz, mam go dość sporo a jestem w ciąży pierwszy raz i mnie to troche dziwi? To 9 tydzień i ciągle zapominam zapytac lekarza

Gość gość
Oczywiście. Jeśli cię nic nie swędzi, nie ma on zmienionego zapachu to jest o.k. Ja w ciąży stosowałam provag, probiotyk gin. ze względu na kłopoty z pęcherzem i tego śluzu było jakby mniej, nie miałam też przez całą ciążę infekcji pochwy.

Gość Migea
Tak, w ciązy śluzu jest wiecej i jest mleczno-biały. Gdyby coś Cie niepokoiło w jego konsystencji, zapachu czy wyglądzie zgłoś to ginekologowi, bo infekcje w ciąży to niemal standard. Można sie przed nimi chronic stosując np Lactovaginal, probiotyk ginekologiczny, dzięki podaniu dopochwowemu działa niemal natychmiast.

Gość gość
Oczywiście że to normalne, kup sobie „górę” wkładek, w ciąży zmieniałam je non stop. Dodatkowo przed wyjściem na basen lub przy dyskomforcie w miejscu intymnym zakładałam invag. Probiotyk chronił przed infekcjami i szybko likwidował uczucie pieczenia, już pierwsza założona kapsułka przynosiła ulgę.