Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z kawalery

Od jakiego wieku wypada sie dziewczynie wstydzic?

Polecane posty

Gość gość z kawalery

Ja uwazam ze dzieci sa aseksualne wiec nie powinno sie robic wielkiego halo. Mieszkam z kobieta samotnie wychowujaca corke i irytuje mnie gdy dziewczyna notorycznie zamyka sie w lazience a tak sie sklada, ze mam tam swoje narzedzia (uroki mieszkania w ciasnej kawalerce). Mowilem jej matce a ta wzrusza tylko ramionam i i mowi, ze corka dorast i wstydzi sie. Ja uwazam, ze wstydzic to sie powinna osoba ktora ma sie czego wstydzic a nie podlotek co ledwo do gimnazjum poszedl i juz udaje dorosla kobiete :O Baby, wy sie lepiej dogadujecie z innymi babami wiec doradzcie jak im wypersfadowac durne zamykanie?

Gość prawictwo pospolite 152
no dizwna jest troche ta dziewczyna .. U mnie w domu nikt nie zamyka sie w łazience , bo jak ktos widzi ze sie pali światło, to nie wchodzi - bo wie że ktoś jest w środku ..

Gość gość z kawalery
Na razie nie mam stalej pracy i utrzymuje nas 3 tylko z tego co zarobie w domu. Jestem elektronikiem i czasem naprawie komus wieze albo komputer. Trudno mi caly moj sprzet lutownice i mierniki trzymac w pokoju wiec mam to ulokowane w szafkach w lazience i czesto wchodze do lazienki. A ta sie zamknie i siedzi w wannie pol godziny. Kuzwa cycki plaskie pipa nie obrosnieta i ona sie wstydzi :O Babska logika

Gość gość z kawalery
Nie zaden kuzwa prowokator tylko uczciwy czlowiek chcacy uczciwie utrzymac rodzine. Nie stac mnie na godzinne przestoje czasowe tylko dlatego ze mala zamknie sie w kiblu a ty czlowieku stoj jak glupi pod drzwiami i czekaj. Wczesniej robilem tak, ze prosilem aby jej matka wchodzila i przynosila mi odpowiednie narzedzie ona nie zna si, nie wie co gdzie lezy i czasem dluzej trwalo tmumaczenie niz samo lutowanie. W koncu wnerwilem sie i sam wchodze. Na gowniare nie zwracam uwagi bo mnie plaskie cycki nie interesuja. Problem gdy sie zamknie od srodka. Mam wywazac drzwi kuzwa czy jak? Czy ona nie rozumie, ze ja pracuje na utrzymanie na chleb dla niej?

Gość gość
Niech się krócej kąpie a Ty wcześniej przygotuj sobie wszystko i najlepiej pozanoś do pokoju przed pracą.

wiesz, twoje roszczenia to pogwalcenie praw dziecka (nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka). jestes dla niej gachem, ktory sypia z jej matka. nikim mniej ani wiecej. ma prawo do wykonywania czynnosci higienicznych i fizjologicznych w odosobnieniu. z drugiej strony jak mozna zyc w kawalerce z dorastajacym dzieckiem?! nadal mam wrazenie, ze to prowo...

Gość gość z kawalery
Rece opadaja jak to czytam. Jak mozna zyc w kawalerce...? Daj nam kase to chetnie przeprowadzimy sie do willi kuzwa!

Gość gość z kawalery
11:37 Nie wiesz chyba co ppiszesz! Nie da sie wszystkiego poznosic do pokoju bo musialbym zawalic gratami caly pokoj. Nie moge tez wczesniej sobie naszykowac potrzebnych czesci bo nie wiem co bedzie mi potrzebne. Rozbieram sprzet i diagnozuje. Dopiero wtedy moge stwierdzic ze spaleniu ulego to czy tamto i musze przyniesc taki a taki kondensator czy rezystor. Wtedy ide do lazienki a tam jak zwykle drzwi zamkniete :O

Gość gość
Na gowniare nie zwracam uwagi bo mnie plaskie cycki nie interesuja. x Czyli wchodziłeś już jak ona była?

o sory ale to albo ty pchales sie miedzy nogi tej kobiety (z kilkuletnim juz dzieckiem), albo ona pchala sie na twego ku/ta/sa z dzieckiem. zanim zaczeliscie sie bawic w "happy familie" to mieszkaliscie w jaskiniach? i tak, ma prawo zamykac sie w lazience w czasie gdy sie myje, siedzi na kiblu, czy sie przebiera. ma prawo odczuwac zawstydzenie w stosunku do twojej osoby i twojego zachowania.

Gość gość
Nie możesz dziwić się, że dorastająca dziewczyna zamyka drzwi od łazienki od środka. W kawalerce to jedyne miejsce gdzie jest trochę prywatności. Musisz przenieść gdzieś swoje narzędzia. Łazienka to chyba nie jest dobre miejsce na przykładowo lutownicę ? Wilgoć i temperatura im nie szkodzą ?

Gość gość z kawalery
To jej dziecko (teraz nasze) i nie pchalem sie nikomu miedzy nogi tylko zakochalismy sie w sobie. Kotka ja sie nie chce klucic. Rozumiem ze dziewczyny sie wstydza ale bez przesady ile ona ma lat? Nawet nie ma sie czego jeszcze wstydzic. Ja tylko wchodze, biore co mi trzeba i wychodze. Nie patrze na nia bo nie ma nawet na co. Mnie nawet smieszy jak ona kuli sie i krzyzuje lokcie na piersiach :D :D :D

Właśnie, ona ma 14 lat z resztą co to za gadanie że dziewczyna i tak ma płaskie cycki itp. każda dojrzewa w swoim tempie a skoro znasz takie szczegóły to widać nieźle ją obserwujesz. Ma prawo się w tym wieku wstydzić i to normalne. Jesteś dla niej obcym facetem, sorry ale ja bym nawet własnemu ojcu w jej wieku nie pozwoliła żeby ot tak wchodził sobie do łazienki to nie jest normalne a ona jest już nastolatką.

Gość gość z kawalery
Jakie 14 kuzwa? 1 gimnazjum oblicz sobie. Rece z wami babami opadaja :O

Gość gość z kawalery
Brunetka to nie jest tak ze sobie obserwuje. Wiadomo ze jak wchodze to nie mam zawiazanych oczu i widze katem oka dziewczyne ale nie gapie sie celowo. Biore co trzeba i wychodze. Zrozum ja pracuje! Nie stac mnie na polgodzinne czekania.

Jak chodziłam do I gimnazjum to miałam 14 lat :) Rozumiem Cię ale zrozum też ją, tak naprawdę to ona nie jest już dzieckiem. Może spróbuj jednak gdzieś indziej te narzędzie przełożyć, być może jakiś dodatkowy mebel?

Gość gość z kawalery
Nastepna madra inaczej baba :O Gdzies sie dopatrzypa pedofilstwa? Przeciez nic nie robie! To co sobie prywatnie mysle to moja sprawa i nic komu do tego. Prawda jest taka ze na zewnatrz nigdy nie zrobilem nic niestosownego w stosunku do dziewczyny.

Gość Darexen
Wiek tzw. przyzwolenia to 15 lat. Myślę, że od tego wieku należy respektować prawo dziewczyny do wstydu bez względu na rozmiar jej biustu. Niewiele Ci zostało czasu. Teraz jeszcze możesz wchodzić ale max za 2 lata problem powróci i co wtedy?

Gość gość z kawalery
Wreszcie 1 konstruktywna wypowiedz :) Pytalem w tytule o wiek wstydu i odpowiadano mi na wszystko tylko nie na pytanie. Wreszcie ktos normalny sie znalaz. Dzieki! 🖐️

Gość gość z kawalery
Jakie to ma znaczenie? Za mysli jeszcze nie karaja. Jak sobie pomysle ze chcialbym obrabowac bank i byc bogaty to tez bys chciala leciec na policje ze obrabowano bank? Wlasnie od mysli do czynu droga daleka a nie bliska

Gość gość
obrzydliwa sytuacja. mam nadzieję, że to prowo, bo jak nie, to współczuję tej dziewczynce.

chcesz konkretna cyfre? dla faceta, ktory nie jest ojcem ani nie wychowuje od niemowlecia to odpowienio: 7/8 lat dziewczynka, 10/12 lat chlopiec. ale ta odpowiedz i tak cie nie zadowoli. mozesz rowniez z nia sie umowic 15rano, 30mim wieczorem w lazience, a ty nie bedziesz wchodzil.

Gość gość
Ale z was głąby przecież to prowokacja durne łby a wy się dajecie nabierać..

Gość gość
Mam nadzieję, ze to jest prowokacja. Ty uważasz, że jest plaska - ona zauważa, ze coś zaczyna się dziać z jej piersiami, bo w tym wieku zaczynają rosnąć, tak samo jak i pierwsze włosy łonowe. Gimnazjum to wiek, gdzie dzieci zaczynają odkrywać swoją seksualność, gdzie bajki o pszczółkach i kwiatkach nie są juz wiarygodne. Spróbuj pomyśleć, jak ona się czuje, gdy obcy facet (nie jej ojciec, chociaż nawet w przypadku ojca to by było dziwne) wchodzi jej do łazienki gdy ona się kąpie. To jest krępujące, to że sypiasz z jej matką nie znaczy od razu, ze masz prawo widywać jej córkę nago! Naprawdę nie jesteś w stanie ustalić z nią godzin kąpieli? Jak widzisz, że idzie się kąpać a Ty zaczynasz pracę powiedz jej, żeby poczekała, bo będziesz potrzebować narzędzi. A jak akurat jest w łazience a Ty coś robisz, to na miłość boską, pół godziny to nie jest wiecznosć, zrób kolację, albo pracę, która nie wymaga tych narzędzi, które są w łazience.

Gość gość z kawalery
@ kotka poes dziś prowokator x Oczywiscie, ze to JA czyli... Wasz oddany PROWOKATOR :D Sorka ze sie od razu nie przyznalem ale sama rozumiesz... urwac zabawe tak od razu na poczatku? Eee nie :) Odetchnijcie z ulga! Nie ma zadnej gimbusiary podgladanej przez ojczyma. Wszystko kit! Mimo to podjaralem sie ta fantazja ;) Ciekawe byloby zobaczyc nago gimbuske, nie uwazacie? x Wasz oddany PROWOKATOR

slonko, wiez wymysl cos lepszego:-) te tematy na temat ojczym/pasierbica lub pseudolesbijskie sa tak monotematyczne :-) latwo poznac autora:-)

slonko, wiez wymysl cos lepszego:-) te tematy na temat ojczym/pasierbica lub pseudolesbijskie sa tak monotematyczne :-) latwo poznac autora:-)