Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do FACETÓW o faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nastu lat, ostatnio całowałam się ze szwagrem mojej koleżanki, znam go ok. pół roku i spodobalismy się sobie od razu, on trochę taki casanova, ale raczej w głowie ma poukladane...nie dałam mu swojego nr tel, ale po tygodniu zadzwonił na telefon stacjonarny do mojej pracy. Trochę pogadaliśmy, ale nie miałam warunków do rozmowy, więc odważyłam się napisać mu krótką wiadomośc wieczorem na fb, odpisał po tygodniu tłumacząc się, że był na wyjeździe służbowym, a potem była u niego córka (jest rozwodnikiem), oczywiście napisałam, że rozumiem. Powymienialismy wiadomości, potem on nie odpisał i odezwał się po 2 dniach, powymienialiśmy wiadomości i znowu nie odpisuje. Jakoś nie wiem o co mu chodzi, bo dziwne jest takie urywanie rozmowy bez powiedzenia choćby "pa", sam chciał się spotkać w tym tygodniu, ale może nie warto?

Gość gość
niech spada

Gość gość
Nie jest rozwodnikiem tylko żonaty, chyba że dostal rozwod kościelny albo nie brał ślubu kościelnego

Gość gość
a co za różnica jaki ślub jak ona nie jest religijna to nie będzie w to wnikać skoro jest sam i nie żyje z żona z która jest prawnie rozwiedziony