Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocena sytuacji prezent świąteczny dla meza

Polecane posty

Gość gość

dałam mężowi pieniądze żeby kupił sobie telefon jaki mu pasuje jako prezent ode mnie pod choinkę. Miał go tylko kupić a ja zapakuję i dam mu go dopiero na rodzinnej wigilii. Dziś kupił, karta wycięta i już go używa i stwierdził, że dzień przed mi go da żebym zapakowała i będzie prezent... Mam powód żeby się wkurzyć?

i ty wierzysz, ze on ci dzien przed da bys go zapakowala i by 24godz lezal pod choinka? :-D:-D:-D trzeba bylo isc z nim i kupic jaki on wskaze.

Gość gość
ja już nawet nie chce tego telefonu dzień wcześniej, bo to juz nie prezent... Kazałam mu w złości oddać kase i że to juz nie prezent pod choinkę. Ja chce od niego odżywkę do włosów, to sobie poużywam przed 2 tygodnie i dam do zapakowania... ehhh

Gość gość
dziwny ten wasz związek

Gość gość
może dziwnie brzmi, ale związek całkiem normalny :D

Gość Scarecrane
Moim zdaniem głupim pomysłem było wysyłanie męża żeby sam sobie kupił prezent. Ja na przykład bym tak nie chciał. Ale to tylko moje zdanie.

Gość gość
ja jestem w pracy, w sumie go nie wysyłałam żeby szedł konkretnie dziś, nie sądziłam, że tak to załątwi po prostu :)

Gość Scarecrane
Tak czy siak myślę, że dużo lepiej byś zrobiła gdybyś sama wiedziała jaki telefon chcę mąż. Warto się interesować sobą na wzajem.

Gość gość
Ty mu telefon a on tobie odzywke do włosów? Buahaha

Gość gość
hej! ja kupiłam prezent w formie vouchera na jazdę szybkim autem po torze, była to super neispodzianka :) Mąż był naprawdę zadowolony i bardzo podobała mu się jazdaaaa! :) I Ja Voucher znalazłam na stronie www.devil-cars.pl

Gość gość
Sztuczna sytuacja !! Na pokaz przed rodziną,mój dostanie 3koszule w tym biała która na sylwka ubierze :-))