Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka angielskiego przez Skype

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś to robi? czy ktoś jest zainteresowany taką nauką? ile coś takiego jest warte za godzine czy np, od lekcji?

Gość gość
Raczej bym to traktowała jako dodatkową formę nauki a nie jako jedyną, tym bardziej, że nie wiesz na kogo trafisz i czy dana osoba umie dobrz epo angielsku mówić, ja przed zapisaniem się na kurs w speak upie rozmawiałam tak ze znajomym poznanym w necie, było dużo śmiechu ale nauka marna

Gość zzzefirka
no dokładnie przez skype to można się dodatkowo podszkolić ale prawdziwe szkolenie jest w grupie w szkole językowej, naprawdę póki nie zapisałam się na kurs do Columbusa to różnie było z ang i chęcią do nauki, czesto odwolywalam zajęcia itd, a tak jest większa mobilizacja, ja sobie bardzo chwalę Columbusa, zobacz co oferują może znajdziesz coś dla siebie columbus-lublin.pl

Gość gość
A ja uczę się przez Skype do CPE i jest znacznie lepiej niż na kursie do CAE w szkole językowej. W polowie kursu okazało się cześć osób nie chce podchodzić do egzaminu i od tego momentu nie robiliśmy nic. Zapisałam się na zajecia on-line i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest jak na prywatnych lekcjach z lektorem tylko nie muszę tracić czasu na dojazd. Zajęć szukałam na stronie z korepetycjami i trafiłam do fajnej dziewczyny. Nie wróciła bym do szkoły językowej na pewno, więc nie wiem skąd ta niechęć.

Gość gość
tez uwazam, ze skype moze byc dodatkowa forma nauki ang albo innych jezykow. Ja dwa 2lata chodzilam tez do speak up, nauczylam sie tego czego chcialam i to pozadnie