Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważylam tu dzoeny wysyp tematow

Polecane posty

Gość gość

Osob zawiedzionych macierzystwem,niemających sily i dziwnym trafem kazdy podkresla ze ma wiecej niz 30 lat a nawet jest blizej 40 :P chyba sie komus ostro nudzi i wymysla prowokacje jedba za druga niewiele rozniace sie od siebie.

Gość gość
i po to wypociłaś kolejne denne temacidło? Ty się naucz używać polskich znaków używać i naucz się polskich słów, bo się ciebie czytać nie da :o

Gość gość
co to jest "dzoeny"idiotko?

Gość gość
Dzienny. Pisze z telefonu wiec polskich znakow nie mam zamiaru uzywac :) co,wkurzyals sie ze cie zdemaskowalam? Lepszych zajec nie masz niz zakladanie dennych topikow ?masz bardzo inteligentne zajecie. Jestes pewnie gruba i brzydka i nikt cie nie chce dlatego ciagle wymyslasz nowe hostoryjki bo tylko wtedy bedziesz w centrum uwagi. I nikt ciebie nie widzi. Jeszcze zebys ze swoja fantazja tworzyla cos dobrego,pisala jakies powiesci. Ale ty nawet sie nie nadajesz do trudnych spraw. Skrzywdzona przez zycie,mama nie kochala,tatus bil i wygonil z domu pewnie,nie osiagnelas niz w zyciu. Od rana do nocy tylko kafeteria. Facet kopnal w d**e bo nierob totalny. A zapomniałam. Nikt cie nie chce to i faceta nie bylo :)

Gość gość
Oczywiscie mial byc "dziwny" tylko slownik zmienil przez literowke.

Gość gość
Nie ja zakładam te tematy więc nie pień się tak i wytrzyj pianę z pyska, bo nakręciłaś się, podnieciłaś i widzę, że wylewasz na mnie swoją frustrację wymyślając historię mojego życia i opisując jak wyglądam.Jesteś jeszcze bardziej żałosna od tej kretynki o której piszesz. Waleriany się napij albo co :o zakładając ten temat niczego nie dojdziesz i tylko karmisz tego trolla. Też zauważyłam ten wysyp tematów ale jeszcze głupsze są tematy typu "co za wariatka zakłada tematy o tym i tamtym" no jak niby mamy do tego dojść i co mamy pisać na tym temacie? Ogarnij się histeryczko.

Gość gość
Ja jedyny wysyp jaki widzę to tematy zakładane przez tą popier*doloną przydżumioną psycholkę od teściowej, co po 10 tematów na dobę wrzuca.

Gość gość
oho jest i nasza Antonina Macierewicza co wietrzy spisek w każdym temacie o teściowej hahaha dobrałyście się z autorką. Zróbcie śledztwo i poinformujcie nas o wynikach :D

Gość gość
Wiesz, jeśli wcześniej przez kawał czasu nikt nie miał jakoś problemów z teściowymi na taką skalę, żeby zakładać nawał tematów, to nie znaczy, że nikt nie miał teściowych. Taki temat był rzadkością. Jeden na pół roku, może rzadziej. A teraz ku*rwa po 10 dziennie. Uważasz, że to normalne i że nagle tyle niby przypadkowych ludzi ma problemy z teściowymi? Hahahah! O naiwności! Jedna nieleczona psycholka dorwała się do otwartego forum i karmi swoją psychozę, gadając głównie ze sobą i sie popierając, a ty łykasz! :D

Gość gość
Oczywiscie, że to tematy m:deratorow tego miejsca

Gość gość
Ja założyłam tu jeden jedyny temat o teściowej i wcale nie jakąś nagonkę tylko pytanie jak żyjecie z teściami i też zostałam zakrzyczana przez wariatkę, że zakładam milion tematów o teściowej :o Temat był na luzie i nigdzie się nie żaliłam na teściową ale przylazło to to i napisało stałą formułkę o tym, że niby ja zakładam milion tematów o teściowej :o czyli co teraz już nikt nie założy tematu o teściowej nawet raz w życiu, bo będzie tą wariatką od tematu o teściowych?

Gość gość
No i bardzo dobrze. Niech nie zakłada, bo już wszyscy rzygają tymi tematami! Zresztą mają się nijak do tego działu!