Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

km1986

Wiem jak karmić

Polecane posty

Jakiś czas temu zalogowałam się w programie wiem jak karmić. Organizowanym przez whiskas. Dowiedziałam się wielu potrzebnych. W dniu dzisiejszym dostałam paczkę z dwutygodniowym zapasem karmy dla kota. Paczka spora. Myślę że nawet na dłużej wystarczy. Kot zadowolony. Smaki zna i uwielbia.

Gość gość
Ja równiez dostałam paczkę, mój kot jak zobaczył karton z karma to zaczął sie do niego łasic i oczywiście musiał przetestowa. Zachwycony ja również karmy jest sporo myśle, żę mój mały nie zje wszystkiego na raz!

Gość gość
dajcie namiary

Ja znalazłam to na Facebook-u. Ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę to też znajdziesz. Trzeba wpisać Wiem jak karmić. Można oprócz karmy otrzymać wiele benefitów. No i co fajne program nie tylko dla kociarzy. Miłośnicy psów też mogą wziąć w nim udział. Tylko zakładamy konto, bierzemy udział w szkoleniu przez weterynarza, rozwiązujemy prosty test i gotowe. Paczka prawie w drodze. Podajesz dane do przesyłki. Wszystko trwa może 15 minut. A WIESZ JAK KARMIĆ . I radość pupila bezcenna.

Moja leżała i pilnowała. Z miną to moje zostaw. Nie wiem jak ale zawsze wie kiedy jest coś dla niej przyniesione. Paczka spora nie do przejedzenia przez pupila. Zwłaszcza według wytycznych. A karton srał się nową kryjówką.

Gość gość
ja czekam na paczkę

Gość elzbiet4
Do nas rownież dotarła paczuszka:) byliśmy bardzo zaskoczeni jej wielkością:) kociak jest bardzo zadowolony z pokarmu jakie otrzymuje:) najbardziej smakują widać mięsne saszetki:) widzę tez,ze jest bardziej zadowolony z życia i taki radośniejszy:) a to najważniejsze:)

Gość m4dziar4
Do mnie tez zwitala paczuszka:) mój kot jest bardzo zadowolony:) zjada, aż sie uszy trzęsą:) ma duzo więcej wigoru i sierść sie poprawiała:)

Gość gość
kaczki karm i spus cdne kurczaki mi sie znudzily,go mac :-(

Gość andrz3jek
Nasz kociak, kiedy odkrył co jest w środku, to normalnie warczał, aby nie zabierać:D paczka bardzo pożywna:) kot zadowolony,ze hej:) my tez sie cieszymy, ze mu smakuje:) ma więcej energii do psot i zabaw:) a jak już poleci na powietrze, to nie chce my sie wcale wracać:D super:)

Gość d4gmara
A u nas nasz kot popatrzył,powąchał i poszedł sobie:( coś mu nie podeszło:( skubnął troche suchej karmy i to wszystko:( za to sąsiadki kociaki najeść sie nie mogły i nie chciały odejść od misek:) tak jadły,ze miski wylizane były na błysk :) znaczy-smakowało :) najważniejsze :)

Gość aga1502
my rowniez wraz z moimi dziewczynkami wzielysmy udzial w programie wiem jak karmic.obie kotki zajadaly sie ze smakiem saszetkami i ciagle chcialy jeszcze demonstrujac swoje kocie arie przy szafce z karma.z sucha karma bywalo roznie jedna tylko paszteciki druga zalezy od humoru.odklaczacz sprawdza sie od dawna wiec z czystym sumieniem polecam.dziekuje w imieniu moich dam za mozliwosc brania udzialu w testach bo to ciekawe dla mnie i kotek a przy tym dobra zabawa

Gość gość
ja też dostałam ogromny zapas pedigree junior do wypróbowania w ramach programu "Wiem jak karmić". Mamy 3-miesięcznego shih tzu Boryska. Nasz piesek zajada karmę ze smakiem. Jak tylko usłyszy szelest otwieranego opakowania przybiega natychmiast i zjada wszystko pozostawiając po sobie pustą miskę. Karma nie dośc, że smaczna to i zdrowa. Nic się po niej nie dzieje- nie ma biegunek, zaparć itp. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że piesek jest najedzony i zdrowy. Także z czystym sumieniem polecam karmę pedigree

Gość gośćwanda2306
dzieki marce whiskas moglam przetestowac razem z moimi kotami karme whiskas.to naprawde dobra zabawa dla nas i zwierzakow.saszetki uwielbiaja i nawet wiedza gdzie sa schowane.suche tez jedza ale juz bez tego blysku w oku a odklaczacz bardzo dobrze sie sprawdxa.takie programy sa tez przydatne dla wlascicieli ktorzy moga wiecej dowiedziec sie o wlasciwej opiece i karmieniu swoich pupili.karma godna polecenia jeszcze raz dziekujemy za taka mozliwosc

Gość Amper
Kot bardzo polubił saszetki Whiskas, jednak po pewnym czasie zauważyłam łaknienie mu nagle wzrosło. Po innych, które mimo wszystko bardziej lubił tak nie ma. Wydaję się że karma ta ma jakiś "uzależniający" składnik. Polecam karmić ją od czasu do czasu, gdyż trochę mnie to niepokoi. Sucha karma: średnio smakuje mojemu kociakowi Przekąski: pozytywnie, stosuje jako nagrody. Mam perspektywy więc ta na odkłaczanie sprawdza się wyśmienicie.

Gość gość
Witam, tez otrzymałam paczke ale mój maluszek ject chyba bardzo wybredny bo nie ruszył karmy, za to mleczko tak. Ale za to Kotki podwórkowe uwielbiaja ta szaszetki z Whiskas.

Gość gość
Witam, tez otrzymałam paczke ale mój maluszek jest chyba bardzo wybredny bo nie ruszył karmy, za to mleczko tak. Ale za to Kotki podwórkowe uwielbiaja te szaszetki z Whiskas.

Gość jakubkaa
A nasz Borys lubi karmę pedigree. Borysek to prawie 3-miesięczny shih tzu. Na święta dostaliśmy od producenta wspaniały prezent- całą paczkę karmy junior do wypróbowania. Paczka gratisowa w ramach programu edukacyjnego "Wiem jak karmić". Borys jest zachwycony takim prezentem- karmę zajada ze smakiem usmiech.gif

Gość gość
A karton srał się nową kryjówką. x kartony ci srają? :D

Gość gość
aga1502 2016.01.07 my rowniez wraz z moimi dziewczynkami wzielysmy udzial w programie x Jesteś burdelmamą i karmisz pracownice kocią karmą?

Gość gość
Ostatnio otrzymałam od nich paczke właśnie z karmą mój kot Zenek był zachwycony. Dostałam jego ulubione przekąski na ząbki, dodatkowo paczuszkę suchej karmy i pełno saszetek. Bardzo mu smakowały, jest to jego ulubiona karma, a w dodatku ma przystepna cenę. Najbardziej kociak był oczywiście zadowolony z kartonu, w którym przyszło jedzonko- ale koty kochaja kartony!

Amper, wzmożone łaknienie nie jest objawem uzależnienia. Zresztą żadna karma dostępna na rynku nie ma w składzie składników uzależniających. Jest to zabronione prawem, nieetyczne, a co chyba najbardziej przekonywujące nieuzasadnione racjonalnie. Wystarczy opracować taką recepturę karmy, by smakowała ona kotom. Whiskas robi to od ponad 50 lat przy współpracy z Centrum Żywienia Zwierząt WALTHAM.

Gość gość gosienka2702
Mokra karma Whiskas Junior Kurczak w galaretce to smakowita kompozycja mięsnego białka, wapnia i witamin, która zapewni zdrowie i energię Twojemu pupilowi i jego karmiącej mamie. Wiesz, jak niezwykle ważne jest, aby Twój milusiński otrzymał optymalny zestaw składników odżywczych. Kluczowym momentem dla całego życia kotka jest okres niemowlęcy, który zaczyna się jeszcze przed jeg narodzinami. W trosce o prawidłowy rozwój kotka w łonie matki stworzyliśmy Whiskas Junior z kurczakiem o doskonale zbilansowanej zawartości białka, wapnia i witamin. Whiskas Junior z kurczakiem podawany karmiącej kociej mamie naszej pociechy harmonijne zaspokaja potrzeby obu zwierząt. Zatroszcz się o kocią mamę i jej malucha dzięki Whiskas Junior z kurczakiem. Whiskas Junior z kurczakiemmokrą karmę w saszetkach dla kociąt,posiłek z jagnięciną,mięsne kawałki w sosie,Whiskas Junior z kurczakiem w saszetkach to mokra karma stworzona dla kociąt w okresie wzrostu. Delikatne, mięsne kawałki z kurczakiem, zatopione w apetycznym sosie zachęcą do jedzenia nawet małych niejadków. Karma została wzbogacona o zestaw niezbędnych witamin i minerałów, żeby Twój kociak rósł zdrowo i prawidłowo się rozwijał. DawkowanieKocięta w wieku 2-3 miesiące: 2-3 saszetki dziennieKocięta w wieku 4-12 miesięcy: 3-5 saszetek dziennie SkładMieso i produkty pochodzenia zwierzęcego (kurczak min.4%), produkty roślinne, zboża, oleje i tłuszcze, witaminy, mikroelementy AnalizaBiałko 9%, Tłuszcz 6%, Popioł 2,5%, Włókno surowe 0,3%, Wilgotność 80%, Mój Kot poleca WHISKAS JUNIOR Kurczak w galaretce

Gość WiemJakKarmic
Dostałam paczkę juz jakiś czas temu. Gdy zaczełam ja rozpakowywac,kot nie odstępował mnie na krok :D Od razu wypróbował suchą karme a pozniej saszatki. Po karmie od Whiskasa kicia ma gęstszą i lśniąca sierść. Z małego kociaka wyrósł na duzego kotka. Polecam każde produkty od Whiskasa i ciesze sie,że mogłam zostać ich ambasadarką :)

Witam, dostałam również paczkę z Whiskas " Wiem jak karmić" mile zaskoczona ilością jaką dostałam dla moich kotów. Koty ze smakiem wsuwały karmę, pomimo że są wybredne. Teraz kupuję karmę whiskasa częściej, bo wiem że miska będzie wylizana do czysta. Pozdrawiam serdecznie.

Gość pniulka
Nasza kotka również uwielbia markę Whiskas. A w szczególności produkty suche z dużą zawartością mięsnych pasztecików - wprost za nimi szaleje. A ja cieszę się, że odnaleźliśmy produkt, który odpowiada nam dwóm. Ja jestem pewna, że odpowiednio zbilansowany i dobrany do wieku skład produktu, zadba o zdrowie mojego pupila i zapewni mu prawidłowy rozwój, a że nasza kotka za tym wszystkim szaleje...to tylko miły dodatek :)

I mój kocur otrzymał pyszności Whiskas z kampanii "Wiem jak karmić". Tak zasmakował zarówno w saszetkach jak i suchej, że teraz mam problem, bo nic innego nie chce ruszyć, a w mojej mieścinie niestety ciężko o jakikolwiek rarytas firmy Whiskas :(

Gość AndzelikaWu
Polecam serdecznie Dentastix. Mój pies wariuje ze szczęścia gdy trzymam to opakowanie w ręku bo wie, że zaraz dostanie coś pysznego. Uwielbia obgryzać stixy a ja wiem, że równocześnie dbam o jego zęby :)