Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i po demokracji.cieszycie sie pisiorskie mohery?

Polecane posty

Gość gość

Pie//przone pisuary

Gość gość
tak szczekasz ale wyciągniesz łapy po 500zł nołlajfie :)

Gość gość
Na glowe nie upadlam zeby plodzic dzieci na zmarnowanie. Komuna wrocila i nie bede narazala potencjalnego potomstwa na zycie w PRLu z naczelnikiem Kaczynskim na czele

Gość gość
jedni i drudzy dobrzy, ale chyba trzeba dziadkowego mausera wykopać zza stodoły, i coś do rwania bruku przygotować.

Gość gość
To PO złamalo konstytucję - tak orzekł trybunał konstytucyjny. Ale co tu możesz wiedzieć jak oglądasz niemieckie media pokroju tvn wyborcza i newsweek

Gość gość
Grudniowy wstał świt, nie wiedział nikt nic, Milczały jak grób telefony, A w radiu wódz sam, ogłosił, że stan Wojenny jest wprowadzony.

Gość gość
Cieszymy sie lewacka c***o :D

Gość Józef Bździuch
czy Wy POsrańce chcecie całkowitego upadku i sprzedania Polski za grosze ? za moment POsrańcu pójdziesz na bezrobocie i pracy nie znajdziesz w Polsce, chociaż będziesz błagał na kolanach nie będzie NIC i za chamem Niesiołowskim pójdziesz na tory kolejowe zbierać szczaw

Gość gość
Nie jestem pisiorem ale sie cieszę :p i teraz żałuję ,że na nich nie glosowalam,ida jak burza, pomysl z wiezieniami super,teraz zmiany w samorzadach tez super :) lisek wylatuje z tvp - zayebiscie :p

Gość gość
Trafiles kulaw plot moherze ja nie mam. w domu telewizora i gazet nie czytam wole ksiazki. Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ze trwam nie ogladam radia maryja nie slucham pisu noe wybralam i noe czytam w sieci ani naszego dziennika. Nie kestem patologia moherowo- roszczeniowa i jestem z tego dumna :)

Gość gość
21:11 tak strace prace ;) jak prorokujesz.ale nie zapominaj kto teraz rzadzi. ;) jesli strace prace teraz to przez te kur// wy pisiarskie. 21:11 nie glosowalam na PO tylko na Palikota kundlu

Gość gość
A ja czekam jak wprowadza podatek od marketów i chlebek będzie po 5 zeta i bedą mihery liczyć przy kasie czy na chlebek starczy a ja wtedy beka beka beka

Gość Józef Bździuch
i po kiego bredzisz ? Palikot nie startował w wyborach !

Gość Józef Bździuch
gdy chlebek w markecie będzie kosztował 5 zeta to Polak pójdzie do piekarni i kupi gorący bochen chleba za 2,80 PLN i nie wymacany przez 100 rąk

Gość gość
Nie płacz Ewka Opłakuje nadal PeO swoją przegraną i ujada byle ujadać... teraz to możecie sobie wyć do księżyca i pisać swoje propagandowe wypociny. Pisiorki mają za sobą większość w narodzie a Wy póki co jeszcze media. Ale i na media przyjdzie kolej :) wszystko w swoim czasie

Gość gość
Skończ człowieku z tą demokracją.Słuchać tego ani czytać tego nie można.Obudż się,opuśc ten matrix i przestań powtarzać farmazony.Wymyśl coś swojego.

Gość gość
Tobie też Swetru płaci?Ile i jak można się załapać.Dzieci nie mam a parę złotych by się przydało.

Gość gość
'o PO złamalo konstytucję - tak orzekł trybunał konstytucyjny. Ale co tu możesz wiedzieć jak oglądasz niemieckie media pokroju tvn wyborcza i newsweek' ty kurywo. to, że peło to syf to nie znaczy, że pis może robić jeszcze większy syf. dotarło? zczeźnij, kundlu.

Gość gość
Nie mam telewizora ;) mysle samodzielnie nie potrzebuje naczelnika do pomocy ;)